رفتن به مطلب

آیا Internet Explorer واقعاً یک فاجعه است؟

DJ HANY
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

آیا Internet Explorer واقعاً یک فاجعه است؟

اگه این سوال رو در زمان عرضه Windows XP از کسی می‌پرسیدید به مغزتان شک می‌کرد! اگه این سوال رو 2 سال پیش می‌پرسیدید جوابش بله بود! و اگه این سوال رو الآن بپرسید... بی‌انصافیه اگه بگین بله! زمانی اینترنت اکسپلورر برای خودش پادشاهی می‌کرد چون سرعتش نسبت به اون موقع‌ها خوب بود، امکانات خوبی داشت و همراه ویندوز عرضه می‌شد. تو این چند سال اخیر دو مورد اول کمی زیر سوال رفته.

سرعت، ایمنی، و امکانات IE6 در زمان ورود Firefox و قدرت گرفتنش رفت زیر علامت سوال. بنابراین مایکروسافت تصمیم گرفت یه تکونی به مرورگرش بده. در زمان اومدن Vista فناوری‌ها زیادی عرضه شد که به مذاق کاربران کم‌تجربه خوش نیومد. IE 7 هم همون دوران عرضه شد. (ولی IE از اون فناوری‌ها نبود!) ظاهر IE7 حسابی تغییر کرده بود و امنیت و سرعتش نسبت به نسخه 6 کمی بهتر شده بود ولی باز هم این تغییرات مانع غرغر منتقدان نشد. خودمونیم، غرغراشون بی‌راه هم نبود! مخصوصاً وقتی می‌خواستی با اینترنت ایران کار کنی. نیم ساعت طول می‌کشه IE7 بالا بیاد، نیم ساعت طول می‌کشه IE خودش رو جمع کنه، نیم ساعت طول می‌کشه صفحه‌ی اولش رو نشون بده که برای اون هم لودینگ می‌داد. حالا اگه این انترنت ذغالی ما رو شناسایی کرد و قبول کرد نیم ساعت طول می‌کشه گوگل رو بیاره! حالا سایت مایکروسافت یا انجمن‌ها رو فاکتور بگیرین! فکر کنم به چنین موردی می‌گن فاجعه؛ که دقیقاً حرف منتقدان همین بود. ولی فایرفاکس، کروم و اپرا خیلی سریع‌تر اجرا می‌شدن، سریع‌تر خودشون رو جمع می‌کردن و سریع‌تر صفحات رو نمایش می‌دادن. مخصوصاً Opera که تو سرعت همتا نداشت و هموز هم نداره. گرچه خیلی جاها Safari شرکت Apple رو به عنوان سریع‌ترین مرورگر معرفی می کنن، ولی تجربه نشون داده سافاری کلکسیون ناسازگاری‌ها با Windows هستش. بگذریم. زمزمه‌هایی از مایکروسافت به گوش می‌رسید که قراره IE آخرین نسخه خودش رو عرضه کنه و دیگه پرونده‌ی این مرورگر بسته بشه.

تو روزهایی که بحث Windows 7 خیلی داغ بود (هنوز هم هست!) مایکروسافت نسخه RC از Internet Explorer رو ارائه کرد. نظرات ضدالنقیض بود. روزهای آخر زمستان Internet Explorer 8 اصلی پا به رقابت گذاشت. نمی‌دونم چی بود مردم جو گیر شده بودن یا...، چی شده بود که یک دفعه آمار نشون می‌داد که IE8 داره جای خودش رو باز می‌کنه ولی ظرف یک هفته این آمار خوابید! IE8 کم‌کم داره به یک شکست دیگه برای مایکروسافت تبدیل می‌شه. ولی واقعاً IE8 این قدر بده؟ فکر نکنم. کسانی که با طراحی سایت و وبلاگ سر و کار دارن حرفم رو می‌فهمن: IE8 بیشترین پشتیبانی از کدها رو داره. از طرفی IE8 دیگه اون مرورگر کند نبود و آمار تأیید می کرد سرعتش از Firefox و Chrome سریع‌تر هستش. ولی هنوز به پای Opera نرسیده. (مخصوصاً فناوری جدید Opera که صفحات وب رو با سرعتی عجیب باز می‌کنه!) همچنین فناوری Web Slice که خیلی مورد استفاده قرار گرفت و خیلی زود هم Add on مربوط برای Firefox اومد. IE8 دیگه اون مرورگر کند گذشته نیست. من یه زمانی اصلاً از IE استفاده نمی‌کردم ولی الآن خیلی از وقتم رو تو IE می گذرونم و فقط برخی سایت‌ها خاص رو با Opera می‌کاوشم! اینترنت اکسپلورر واقعاً خوب از آب دراومده و ابزار همراهش هم جوابگو هستش. از Firefox سریع‌تر اجرا می‌شه. به نظر خودم زیبا تر از فایرفاکسه (بیشتر پوسته‌های فایرفاکس مزخرفه. حتی اون زمانی که IE7 اومده بود یادمه دسته قالب‌ها IE یکی از پرطرفدار‌ترین‌ها کنار NASA و... بود. اگه از لحاظ امنیت بررسی کنین باز هم IE8 چیزی کم از بقیه نداره. همچنین فناوری جدید Silverlight رو بهتر از بقیه پشتیبانی می‌کنه. سیلورلایت خیلی صفخات وب رو زیباتر می‌کنه. شما سری به سایت Microsoft بزنین، اگه با IE برین جلوه‌هایی رو می‌بینین که هیچ جا ندیده بودین. Windows 7 هم مرورگر IE8 رو به عنوان پیش‌فرض داره. من به مخالفان IE توصیه می‌کنم ذهنیت قبلیشون رو کنار بزارن و IE8 رو به عنوان یه مرورگر جدید ببینند. هیچ مرورگری به اندازه‌ی IE صفحات وب رو خوب و واضح نشون نمی‌ده، کدها رو نمی‌شناسه، با ویندوز سازگار نیست و...

برای مثال می‌تونین به Sky Drive ویندوز لایو اشاره کنیم: شما موقع آپلود فایل فقط کافیه فایل رو از اکسپلورر ویندوز بکشین بیراین تو کادی که گفته. این جوری از شر اون پنجره‌ی Open هم راحت می‌شین. یکی از چیزهای دیگری که کمتر جایی ذکر می‌شه در مورد کرش کردن IE8 هستش. من گفته بودم IE8 رو نتونستم به هنگ بندازم ولی امروز موفق شدم. جالبه! وقتی IE هنگ می‌کنه به جای بستن کل پنجره‌ی IE فقط اون تب مورد نظر رو یا نی‌بنده یا Refresh می‌کنه. که یکی از مزیت‌ها این مرورگر هستش.

یک بار IE8 رو امتحان کنید...

لینک به دیدگاه

من كه ie8‌ رو از خود مايكروسافت دانلود كردم هي تند تند هنگ ميكنه . منم كه اعصاب هنگ رو ندارم ميزنم همه رو مي بندم !!!

لینک به دیدگاه

Internet Explorer نه تنها فاجعه بلکه یه افتضاح از مایکروسافت هست. هر چه زودتر MS قید این مرورگر پر اشکال رو بزنه بهتره.

واقعن دینای لذت بخش مجازی باهاش میشه زهر مار

لینک به دیدگاه

مدیران مایکروسافت فهمیده‌اند که وقت تلف کردن روی ویندوز مساوی با برد قطعی اپل مکینتاش خواهد بود و آنها به هر قیمتی که شده، باید سیستم‌عامل خود را تغییر دهند تا از پس رقبا برآیند.

علیرضا خراسانی: هنوز چند روز از آغاز عرضه جدیدترین نسخه سیستم‌عامل ویندوز (نسخه 7) نگذشته که بزرگ‌ترین شرکت نرم‌افزاری دنیا تصمیم گرفته است دیگر سیستم‌عامل خود را بر پایه ویندوز توسعه ندهد.

هرچند مایکروسافت برای ویندوز7 تبلیغات فراوانی به‌راه انداخته؛ اما با جدی شدن مشکلات ساختاری سیستم‌عامل ویندوز و عدم توانایی برنامه‌نویسان در رفع کندی و آسیب‌پذیری آن، مدیران غول دنیای نرم‌افزار تصمیم گرفته‌اند محور برنامه‌های آینده خود از ویندوز به آن‌چه میدوری (Midori) نامیده می‌شود؛ تغییر دهند.

پس از شکست مایکروسافت در عرضه ویندوز ویستا، این شرکت سعی کرد با عرضه ویندوز7 جبران مافات کند؛ اما ویندوز جدید هنوز نیامده دچار باگ‌های فراوان شده و حتی کارشناسان اذعان کرده‌اند که بر خلاف تبلیغات مایکروسافت، آخرین نسخه ویندوز سریع‌تر از ویستا نیست و دچار همان مشکلات ساختاری است که ویستا به آن دچار بوده است. تنها گرافیک آن اندکی کاربر پسندتر شده، ولی بازهم به پای لئوپارد اپل نمی‌رسد.

جفری هاموند، محقق در مرکز تحقیقات فورستر می‌گوید: «نسبت به 18 سال قبل، توسعه‌دهندگان بیشتری جذب مکینتاش شده‌اند و حالا در دستان آن‌ها فقط مک وجود دارد».

از سوی دیگر، پلت‌فرم ویندوز برای مایکروسافت بسیار گران تمام می‌شود، زیرا ده‌هاهزار برنامه‌نویس و کارشناس روی آن کار می‌کنند که باعث بالا رفتن هزینه ساخت نرم‌افزار شده‌اند. مجموعه این دلایل، مدیران استراتژیک مایکروسافت را به این نتیجه رسانده که وقت تلف کردن روی ویندوز مساوی با برد قطعی اپل مکینتاش خواهد بود و آنها به هر قیمتی که شده، باید سیستم‌عامل خود را تغییر دهند تا از پس رقبا برآیند.

میدوری چیست؟

همه چیز از ابزار آزمایش نرم‌افزار پاورپوینت (CHEES) به نام میدوری شروع شد که به‌عنوان مدیریت بر کدهای سیستم‌عامل معروف گردید. میدوری می‌تواند سیستم‌عامل مستقلی باشد که در آن کرنل‌ها، درایورها و اپلیکیشن‌ها در کدهای مدیریت‌شده نوشته می‌شوند. این پروژه از سال 2003 / 1382 آغاز شد و از همان ابتدا هم قرار نبود به عنوان سیستم‌عاملی مستقل آماده شود؛ اما حالا مدیران مایکروسافت مصمم شده‌اند با ادامه پروژه، آن‌را به‌عنوان جانشین ویندوز مطرح کنند.

در ساخت میدوری از مدل برنامه‌نویسی موسوم به Oslo composite application initiative استفاده شده است. جاناتان شاپیرو، مغز متفکر برنامه‌نویسی‌های BitC و سیستم‌عامل Coyotos، به مایکروسافت دعوت شده تا کار خود را به‌طور جدی توسعه دهد.

میدوری در دوسطح برنامه‌نویسی و کاربر نوشته خواهد شد و با هر نوع پلت‌فرم سخت‌افزاری (x86,x64,ARM,Hyperv) کار خواهد کرد. سه پیشنهاد مایکروسافت برای کار کردن اپلیکیشن‌های ویندوز و میدوری در کنار هم بدین ترتیب خواهد بود:

شبیه‌سازی برنامه‌های مورد نظر با استفاده از پروژه Accelerator که قبلا مرکز تحقیقات مایکروسافت روی آن کار کرده است. در مدل مذکور اپلیکیشن‌ها با ویندوز و یا با جی.پی.یو از طریق درایور دایرکت‌ایکس اجرا خواهند شد. با این روش اساس کار روی ویندوز خواهد ماند و میدوری زیر سیستمی برای ویندوز خواهد شد.

پیشنهاد دوم ساخت پارالل میدوری به موازات پلت‌فرم ویندوز است تا اپلیکیشن‌ها بدین طریق اجرا شوند. ویژگی منفی آن دو امضا شدن فایل‌ها برای اجراست که باید تحت هر دو پلت‌فرم صورت گیرد. هم‌چنین یک فراماشین باید درست شود تا همه چیز از پایه نوشته شود.

پیشنهاد سوم، درگیر کردن سیستم پورتینگ روی کدهای ویندوز است. نوشتن کدهایی که بتواند با باینری‌های غیر ویندوز یعنی مکینتاش هم خوانایی داشته باشد، مشمول این پیشنهاد است. اما گفته می‌شود امنیت کاملی به همراه نخواهد داشت. نوشتن کدهایی که توسط سایر سیستم‌عامل‌ها خوانده شود، خوب اما کمی تهاجمی به نظر می‌رسد.

به هر حال ویندوز مجبور است جای خود را به میدوری دهد و پرطرفدارترین سیستم‌عامل حال حاضر دنیا باید کاربرانش را به سمت سیستم‌عامل جدید سوق دهد؛ کاری طاقت‌فرسا که اگر درست کار نکند، کاربران بیشتری به سوی مکینتاش خواهند رفت.

لینک به دیدگاه

دوستان بنده هم تا حدودی با صحبتهای شما موافق هستم ولی این مساله رو هم باید در نظر گرفت کهie8نسبت به ورژن های قبلی خیلی پیشرفت کرده است ولی با تمام این پیشرفتها به شخصه operaرا ترجیح میدهم حتی زمانی که mozila firefox هم در اوج بود

لینک به دیدگاه

جالبه !!!!

یکی خبر از ویندوز 8 و 9 128 بیتی در آینده نزدیک میده

یکی میگه اصلا ویندوز مقطوع النسل میشه !!!

:D

بیخیال هرچی بشه ما که حالشو میبریم

لینک به دیدگاه

من یه برنامه نویسه حرفه ای هستم و معمولا دوستانم هم نوابغه کامپیوتر (برنامه نویسی، کرک، هک، شبکه) هستند.

می خواستم به عنوانه یه حرفه ای بگم که هم من و هم تمامه دوستانی که بالا گفتم ، همگی از اپرا استفاده می کنند. چون می دونند اپرا چیه !! شما ها هم اگه فقط 1 هفته با اپرا کار کنی و تمامه امکاناتش رو یاد بگیری امکان نداره حتی به فایر فاکس نیگاه کنی !! حالا IE رو که دیگه به عنوانه مرورگر حسابش نمی کنی دیگه.

اخه IE با اون سرعته افتضاحش و تند تند هنگ کردنش چیزی برای گفتن هم داره !؟ حاظرم قسم بخورم 99 درصد از افرادی که با IE کار می کنند یا نمی دونند مرورگره دیگه ای هم وجود داره(افراد مبتدی) یا رویه سیستمشون مرورگره دیگه ای نصب نیست.

البته به دلیله متن باز بودن و اکستنشن های زیاده فایر فاکس ، افراده بسیار زیادی به سمت فایر فاکس میرن و اونم فقط به دلیله تبلیغاتی هست که وبلاگ نویسا در موردش می کنند. در صورتی که اپرا بدونه نیاز به دانلود و نصبه اکستنشن ها خودش امکاناته زیادی داره که هنوز برای هیچ مرورگری ساخته نشده.

Opera > FireFox > Chrome> Safari > All Other Browser > IE

لینک به دیدگاه

دوستان

1. هر مرورگری در جای خود نسبت به دیگری برتر است، همین ie که شما بهش گیر میدید در برخی موارد از بقیه خیلی سرتر است،

بخصوص برای طراحان وب

2. بد نیست ببینید مشکل شما در سیستم در کجاست که ie برایتان هنگ میکند بعد واسش شمشیر از رو ببندید

لینک به دیدگاه

با سلام..

با تشکر از دوست عزیز dj hany

اما پیشنهاد میکنم از این بعد مطلبی رو خواستد نقل کنید کمی در مورد صحت یا احتمال وقوعش فکر کنید. بنده شما رو مسئول نمیدونم،اما این نوشته بیشتر مجموعه ای از آرزو ها و خواب و خیال های یک فن بو ی اپل هست تا یک مطلب علمی-خبری و مستند. هرچند که خود بنده هم مشکلاتی با مایکروسافت و نحوه کنترل بازار و استراتژی هاش دارم اما به خودم اجازه نمیدم چنین مزخرفاتی رو در موردش بنویسم. کمی فکر کنیم، به نظر شما اصلا عقلانی هست که مایکروسافت ساختار فعلی ویندوز رو رها کنه و از نسخه بعد ساختار جدیدی رو در پیش بگیره، وقتی که بزرگترین بازار سیستم عامل درر اختیار شما باشه به ناچار باید در بعضی موارد حواستون رو خیلی جمع کنید. مثلا ابرنامه هایی که تا کنون برای سیستم عامل شما عرضه شده (و متعاقبا قطعات سخت افزاری که فقط درایور رسمی ویندوز دارند) رو میتونید به یکباره جا بذارید و به سراغ ساختار جدیدی برید، گیریم که شبیه سازی در سطح نرم افزار برای اجرای برنامه ها کارا باشه، در سطح کرنل رو چه میشه کرد؟ در ضمن شبیه سازی بک پلتفرم همیشه به لحاظ منابع سیستمی کار پرهزینه ای هست. درضمن به نظر بنده اگر مایکروسافت بخواد ویندوزش رو از بازار کنار بکشه، شانس پیروزی انواع توزیع های گنو/لینوکس خیلی بیشتره تا سیستم عامل اپل.

دیگه بیش از این ادامه نمیدم، فقط خواهشا در نقل اینگونه مطالب کمی بیشتر تامل کنیم.

موفق و موید باشید.

ویرایش شده توسط vscoder
لینک به دیدگاه

با سلام..

با اینکه بنده هم از کاربران Opera هستم اما حرف های دوستان در مورد IE رو تصدیق نمیکنم. از اونجا که بنده وبمستر 4 تا سایت هستم و طراحی وبسایت هم تا حدودی انجام میدم از IE هم باید استفاده کنم و در این مدت مشکل خاصی باهاش نداشتم. در ضمن بهتره دوستان با دید باز مشکلات سایر مرورگرها رو هم ببینند. به عنوان نمونه الان که بنده از Opera ورژن 10 استفاده میکنم شاهد مشکل Memory Leak درش هستم (یعنی استفاده از RAM به مرور زمان و بدون دلیل زیاد و زیاد تر میشه و تا زمانیکه یک بار برنامه رو نبندید ااین مشکل رفع نمیشه). البته سیستم بنده کمتر خاموش یا ریست میشه به همین دلیل در استفاده بلند مدت از اپرا این مشکل مموری لیک پیش میاد، در زمان تایپ همین پست که فکر کنم اپرا بیش از 24 ساعت باز بوده میزان استفاده از رم به حدود 300 مگابایت رسیده با اینکه 4 تا صفحه بیشتر توش باز نیست.

موفق و موید باشید.

ویرایش شده توسط vscoder
لینک به دیدگاه

بیشتربه خیال پردازی و گمانه زنی شبیه مایکروسافت فعلا داره رو ویندوز 8 کار میکنه

http://windows8center.com/

http://windows8news.com/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...