رفتن به مطلب

intellipower چیست؟!

peyman_sh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام،

من امروز نت رو زیر رو کردم نتونستم چیزی درمورد rpm هارد های intellipower شرکت wd پیدا کنم

خلاصه چیز هایی که پیدا کردم این بود:

هارد های intellipower از یک سری الگوریتم برای کاهش مصرف انرژی ، افزایش طول عمر، کارایی بیشتر استفاده میکنه که سرعتش بین 5400 تا 7200 متغییره

جدا از این بحث ها حالا سرعت R/W و کارایی هارد های 7200 بشتره یا هارد intellipower ؟!

دوستانی که تجربه کارکردن با هارد های intellipower وسترن رو دارن لطفا راهنمایی کنید..........

لینک به دیدگاه

درود

تا اونجایی که میدونم:

این قابلیت تو هارد های سری خاویار سبز باعث میشه به نسبت درگیری هارد دور هارد کم و زیاد بشه و اگر برای مدتی هارد استفاده نشه موقتا دیسک هارد روی پایین ترین دور ممکن حرکت کنه و هد هم در حالت آماده بکار پارک بشه

در کل باعث کاهش مصرف انرژی و افزایش طول عمر هارد مورد نظر میشه

هارد های سری بنفش هم برای دستگاههای DVR ساخته شدن و با این قابلیت خواستن MTBF دستگاه رو تا اونجایی که ممکنه با حفظ قیمت مناسب افزایش بدن

(دستگاههای DVR عملا به سرعت بالا نیاز ندارن با سرعت یه فلش معمولی هم عمل ضبط انجام میدن)

لینک به دیدگاه

درود

تا اونجایی که میدونم:

این قابلیت تو هارد های سری خاویار سبز باعث میشه به نسبت درگیری هارد دور هارد کم و زیاد بشه و اگر برای مدتی هارد استفاده نشه موقتا دیسک هارد روی پایین ترین دور ممکن حرکت کنه و هد هم در حالت آماده بکار پارک بشه

در کل باعث کاهش مصرف انرژی و افزایش طول عمر هارد مورد نظر میشه

هارد های سری بنفش هم برای دستگاههای DVR ساخته شدن و با این قابلیت خواستن MTBF دستگاه رو تا اونجایی که ممکنه با حفظ قیمت مناسب افزایش بدن

(دستگاههای DVR عملا به سرعت بالا نیاز ندارن با سرعت یه فلش معمولی هم عمل ضبط انجام میدن)

خیلی ممنون

از نظر عمر مفید و کارایی خیالم راحته ولی فقط نمیدونم سرعت r/w و دسترسی به اطلاعاتش درحد سیگیت هست یا نه

لینک به دیدگاه

من WD Purple 2TB دارم و 1TB Samsung یه برنامه تست بود زدم WD 30% از Samsung سریعتر بود البته Samsung ماله چند سال پیشه. در کل راضیم , مغازه دار Seagate هم داشت ازونتر هم بود. ولی من کیفیت WD رو به هیچ نمی دم. من اول می خواستم Seagate بخرم ولی یکی از دوستان گفت که بعد از مدتی صدا می دن به همین خاطر از خریدش منصرف شدم و WD Purple رو خریدم و چه بهتر که خریدم  :cool:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...