رفتن به مطلب

غیر فعال شدن کارت گرافیک Geforce9400GT و کارت صدا

iman63
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.سیستم من یه مدتی هست خیلی خیلی کند شده بود تصمیم گرفتم رم بگیرم ولی 2_3 روز بعد سیستم روشن کردم کارت گرافیک و صدا غیر فعال شدن CD هر دوتاشون هم دارم  ولی میزارم تو DVD RAM سیستم هنگ میکنه و خاموش میشه اگه بزارم تو سیستم و بعد روشن کنم هم اصلا سیستم بالا نمیاد. ازتون خواهش میکنم اگه کسی تخصوصی داره یا اینکه تجروبه ای در این زمینه داره ممنون میشم راهنماییم کنه.مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان.سیستم من یه مدتی هست خیلی خیلی کند شده بود تصمیم گرفتم رم بگیرم ولی 2_3 روز بعد سیستم روشن کردم کارت گرافیک و صدا غیر فعال شدن CD هر دوتاشون هم دارم  ولی میزارم تو DVD RAM سیستم هنگ میکنه و خاموش میشه اگه بزارم تو سیستم و بعد روشن کنم هم اصلا سیستم بالا نمیاد. ازتون خواهش میکنم اگه کسی تخصوصی داره یا اینکه تجروبه ای در این زمینه داره ممنون میشم راهنماییم کنه.مرسی

سلام

1- مشخصات کلی سخت افزار سیستم

2- سیستم عامل

3- آخرین کاری - برنامه ای که نصب کردین یا پاک کردین و دچار مشکل شدین

4- آخرین تغییرات سخت افزاری

5- نوسانات یا قطعی برق در این اواخر که بعد از آن سیستم دچار مشکل شده باشه ، هست ؟؟؟

6- تست اتصالات بر روی مینبورد

لینک به دیدگاه

از اینکه جواب دادی ممنون.

windows XP SERVICE PACH 3

CPU 3.20GHz

ram 2GB

hard 500GB

Motherboard_ASUS  _   P5KPL_AMEPU

برنامه خاصی نصب یا پاک نکردم.نوسان برق هم نداشته.میگم سیستم کند بود قبل از اینکه تصمیم رم خریدن عملی کنم شب سیستم روشن کردم دیدم ایکون دستاپ بزرگ شده که دیدم کارت گرافیک و کارت صدا غیر فعال شده درایورش دارم میزارم تو دی وی دی رام سیستم خاموش میشه از سایت NVIDIA هم خواستم درایور دانلود کنم وسط دانلود ارور داد بازم نشود.راستی کارت گرافیک هم nvidia geforce 9400 GT هست

به نظر شما باید قطعه سخت افزاری عوض کنم؟

لینک به دیدگاه

لطفا در قسمت منیجر دیوایس چک کنید گرافیک و کارت صدا رو شناسایی کرده منتها در کنار ایکونش یک علامت زرد رنگ هست یا خیر

در صورت امکان مادربرد رو هم یک ری استارت بدید و از داخل سیف ریمو سیستم رو بیارید بالا و سعی کنید سی دی مادربرد رو نصب کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...