رفتن به مطلب

مشكل نشان ندادن درايو هارد WD My Passport

Kamy4r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان چند وقت هست هارد يكي از اشناها در تمامي كامپيوتر ها شناسايي ميشه و حتي گزينه eject هم مياد كاملا همه برنامه ها شناساييش ميكنند حتي HDTUNE ولي درايو هارد نمايش داده نميشه اصلا انگار كانكت نشده ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد

و اگر مشكل سخت افزاري هست كه بعيد ميدونم بفرماييد ببرم پيش تعمير كار

Sent from my iPad using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام

مشکل از پارتیشن هارد هستش/سیستم بدلیل عدم وجود پارتیشن در هارد اونو شناسائی نمیکنه/شما با نرم افزار MiniTool Partition Wizard Pro مجددا اونو پارتیشن بزنید/

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام

مشکل از پارتیشن هارد هستش/سیستم بدلیل عدم وجود پارتیشن در هارد اونو شناسائی نمیکنه/شما با نرم افزار MiniTool Partition Wizard Pro مجددا اونو پارتیشن بزنید/

موفق باشید

سلام ممنون از اينكه پاسخ داديد

امكانش هست حجم خاليش رو فقط پارتيشن بندي كنم؟

اطلاعات داخلش براي اون فرد بسيار مهم هست اصلا نميخواد پاك بشه

راهي هست بدون پاك شدن اطلاعات درست بشه؟

لینک به دیدگاه

احتمالا پارتیشن کلا پریده . اطلاعات بعد از ساخت پارتیشن باید ریکاوری بشن که ممکنه جواب بده و ممکن هم هست نده .

اگر ویندوز 7 داری تو قسمت جستجوی منوی استارت بنویس create and format hard disk partitions . برنامه ای که میاد رو اجرا کن . ببین برای هارد اکسترنال پارتیشن فعالی رو نشون میده یا اینکه کلا Unallocated هست . اگر این طوری باشه یعنی پارتیشن پریده .

ویرایش شده توسط Hamed
لینک به دیدگاه

احتمالا پارتیشن کلا پریده . اطلاعات بعد از ساخت پارتیشن باید ریکاوری بشن که ممکنه جواب بده و ممکن هم هست نده .

اگر ویندوز 7 داری تو قسمت جستجوی منوی استارت بنویس create and format hard disk partitions . برنامه ای که میاد رو اجرا کن . ببین برای هارد اکسترنال پارتیشن فعالی رو نشون میده یا اینکه کلا Unallocated هست . اگر این طوری باشه یعنی پارتیشن پریده .

سلام و ممنون اقا حامد

با Disk Management ويندوز تست گرفتم همون Unallocated كه فرموديد رو زده post-10642-14083416531839_thumb.jpg

پس هيچ راهي نداره براي اينكه اطلاعات بمونه بايد حتما فرمت و پارتيشن بندي بشه درسته؟

براي اينكه حداكثر اطلاعات ممكن برگرده از چه برنامه ي ريكاوري استفاده كنم بهتر هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و ممنون اقا حامد

با Disk Management ويندوز تست گرفتم همون Unallocated كه فرموديد رو زده attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1408341087.414187.jpg

پس هيچ راهي نداره براي اينكه اطلاعات بمونه بايد حتما فرمت و پارتيشن بندي بشه درسته؟

براي اينكه حداكثر اطلاعات ممكن برگرده از چه برنامه ي ريكاوري استفاده كنم بهتر هست؟

از برنامه Active partition Recovery استفاده کنید

در 90 درصد مواقع بدون از دست دادن اطلاعات پارتیشن را برمیگرداند

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

سلام

من یه هارد 1T WD My Passport ultra دارم

امروز وصلش کردم به لبتاب ارور میداد که فرمت کن و حافظه هارد بالا نمیومد ولی درایو هارد تشخیص میداد . فرمت هم کردم درس نشد . فرمت درایو شده بود RAW . با EaseUS.Partition.Master.10.0.Professional.Edition فرمتشو درس کردم ولی اطلاعاتم پریده . واسه ریکاوری Raise.Data.Recovery.for.FAT.NTFS.5.16_2 امتحان کردم نشد .

پارتیشن هم نداشت . کسی هست که بتونه کمک کنه ؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام.با r-studio  تست کنید نرم افزار ریکاوری هست خیلی خوب جواب میده.البته طبق آموزش پیش برید.یه سرچ بزنید آموزشش هست

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

سلام کسی میتونه منو راهنمایی کنه منم همچین مشکلی دارم هاردا کامپیوتر میشناسه اما تو درایوام نمیاد چیکار کنم
خواهشا کمکم کنید

http://s3.picofile.com/file/8194679618/help_m0e_0.jpg

http://s3.picofile.com/file/8194669700/help_me.png

http://s3.picofile.com/file/8194678276/help_me_2.png

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام.من یه هارد WD  passport ultra دارم که رمز روش گزاشتم رویه همه ی پی سی ها که نرم افزار WD روشون نصب نیست بالا میاد  اما رو پی سی خودم که روش نصبه ازم رمز نمی خواد و درایوش فقط رو پی سی من بالا نمیاد. باید چیکار کنم؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با سلام خدمت دوستان عزیز....اگه براتون پیش اومد که رم  یا فلش یا هارد اکسترنال یا اینترنالتون  ارور  فرمت داد ، و به صورت raw در اومده شده بود به هیچ عنوان هیچ اقدامی نکرده .... میتونید به آیدی تلگرام من پیام بدین تا راهنماییتون  کنم بدون حتی جا به جا شدن  فرم اطلاعات توی هارد..تغییر  اسم ، و  حتی حذف نشدن کیلوبایتی  اطلاعاتتون ، اونارو بازگردانی کنیم... با تشکر

Telegram: nimaparsa585

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
در در 1393/05/27, 09:56:49، Hamed گفته است :

سلام من یه همچین مشکلی رو داشتم و وارد disk managment شدم، اما اصلا هیچ اسمی از هارد من توی اون قسمت نیست. حتی توی قسمت unallocated هم نبود. 

Untitled.thumb.png.091e14c67abc3019caea586da1a4c1ec.png

منتها وقتی توی قسمت Devices and Printers میرم هارد من در قسمت Unspecified هستش. میشه راهنمایم کنید تا بدون از دست رفتن اطلاعاتم، هارد رو درست کنم؟ ممنون

1.thumb.png.797ad1981299df1ee4fbfbfb75c078cc.png

راستی تا یادم نرفته در قسمت device manager وقتی که روی هاردم که یک علامت زرد رنگ کنارش هست، کلیک راست میکنم و وارد قسمت properties میشم این عکسو نشون میده

2.png.073fc754a3e670f535909023cce6f7b8.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...