رفتن به مطلب

تبلیغات های آزار دهنده در Mozilla Firefox

MohamadCm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان.

چند وقتیه که هنگام کار با فایرفاکس تعدادی تبلیغات دورو اطاف صفحه رو میپوشونند طوری که خیلی آزار دهنده است.

از ابزار های مختلفی مثل Adblock plus استفاده کردم ولی اون ها فقط اون تصویر وسط تبلیغات رو میبردند و نه خود پنجره ی تبلیغات رو.

دوستان لطفا راهنمایی کنند که چگونه این هارو از بین ببرم.

ویرایش شده توسط MohamadCm
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
با سلام 

من هم با گوگل کروم این مشکلو دارم بسیار زیاده بعلاوه  هر صفحه باز میکنم چندصفحه تبلیغاتی هم باز میشه

لینک به دیدگاه

به خاطر gmail هستش که رو سیستم سینک شده.

تبلیغات رو وارد میکنه به سیستم.

خب باس چیکار کنم؟!

لینک به دیدگاه

من خودم چند بار این بلا سرم اومده دیگه رو سیستم جیمیل وارد نمی کنم.

راه حلش البته اگه جواب بده باس تموم مرورگر ها رو پاک کنی درایو ویندوز رو هم دیسک کلین اپ کن.شاید ج بده.

البته واسه من فقط یه بار ج داد.وگرنه هر بار که اینطور شده فقط با نصب ویندوز جدید مشکلم حل شده

جان؟!

میخواید هارد رو در بیارم بکوبونم به دیوار؟!

برا دو تا تبلیغات بشینم ویندوز عوض کنم؟!

حتما راه دیگه ای دازه!

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

یک سری نرم افزار هستند به نام Anti Pishing که هم تبلیغات های اطاف صفحه رو از بین میبره، هم تبلیغات هایی که به عنوان سایت هایی جدا در صفحه جدیدی باز میشوند.

بسیاری از آنتی ویروس های معروف مثل Eset Nod 32, Kaspersky, Bitdefender,... این قابلیت ها رو دارند.

فقط توجه کنید آنتی ویروس اصل باشه تا کار کنه!!

لینک به دیدگاه

یک سری نرم افزار هستند به نام Anti Pishing که هم تبلیغات های اطاف صفحه رو از بین میبره، هم تبلیغات هایی که به عنوان سایت هایی جدا در صفحه جدیدی باز میشوند.

بسیاری از آنتی ویروس های معروف مثل Eset Nod 32, Kaspersky, Bitdefender,... این قابلیت ها رو دارند.

فقط توجه کنید آنتی ویروس اصل باشه تا کار کنه!!

این فیشینگ فک کنم تو خود تنظیمات فایرفاکس هم هست ولی اثری نداره!

پ.ن:ٱنتی ویروس ارجینال سیخی چنده؟!!!کرک شده می ریزیم فعلن که مثل ساعت کار میکنه:D:D

لینک به دیدگاه

این تبلیغات به چه شکلی هستن ؟

درقسمت پلاگین ها یک نگاه کنید پلاگین poup یا هر پلاگین در مورد تبلیغ ناخواسته نصب نشده؟ 

یک ویروسی هست این کار انجام میده پدر منو در اورد  :D

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

دوستان یه سری add ons  هست که باعث این تبلیغات میشه اونا رو disble یا دیلیت کنین حل میشه 

لینک به دیدگاه

کی ام پلیر نرم افزار های مجانی معمولا به صورت خواسته یا نا خواسته این موارد رو نصب می کنند. باید تیک نصبشون رو بردارید.

مشکل بعدی پاپ آپ هست. سعی کنید از کلیک راست و اوپن استفاده کنید یا از کلیک M موس استفاده کنید برای باز کردن لینک ها.

ccleaner  هم نرم افزار مفیدی هست برای پاک سازی.

ویرایش شده توسط saeed0c
لینک به دیدگاه

دوستان توضیح دادم با add on های زیادی امتحان کردم ولی فقط تبلیغات وسط پنجره میره ولی خود پنجره تبلیغات نمیره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...