رفتن به مطلب

مشکل با لپ تاپ n550 asus

Recommended Posts

ببخشید چندتا سوال هست ذهنمو درباره لپ تاپم مشغول کرده
لپ تاپم n550 jv مارک asus هستش ، میخوام بدونم لپ تاپم قابلیت پشتیبانی از حافظه ssd رو داره یا نه؟

چطوری باید بفهمم چه پورتهایی رو لپ تاپم پشتیبانی میکنه و اینکه این حافظه باید جایگزین حافظه hdd بشه؟ 

هاردهای با دور 7200 رو میشه جایگزین هارد لپ تاپ کرد؟ اندازشون فرقی نداره؟

هاردهای هیبریدی چیه و آیا امکان استفاده از اون برای ما میسر هست؟

راستش از همون اول که لپ تاپو گرفتم به نظرم  کارایی و سرعتش در حد مشخصاتش نبود ، چون قبلا لب تاپم سطحش خیلی پایینتر بود و شاید در بعضی وقتا سرعت بهتری رو ارایه میکرد ، به دقت که به صدای لپ تاپم گوش میکنم یه صدای کوچیک تیک تیک با فاصله ازش در میاد که میترسم از هارد باشه ، سیستمم بعضی وقتا explorer.exe خودش رو ریستارت میکنه که من اولش فک کردم ممکنه بخاطر ویندوز باشه ولی بعد تعویض ویندوز نیز بعد چند مدت همین غلایم مشاهده شد البته همیشگی نیست ، به نظر شما مشکل از کجاس؟ اگه بفرستم گارانتی چون علایم همیشگی نیست پس هیچ سودی برام نداره و میگن مشکلی نداره ؛ چیکار کنم؟
سوال آخر اینکه لپ تاپم ویندوز 8 اورجینال بصورت کارخانه ای روش نصب بوده و بنا به دلایلی پارتیشن رو فرمت کردم و هیچ بکاپی از ویندوز نگرفتم ، از بکاپ دوستانی که این لپ تاپو دارن میتونم استفاده کنم و ریستورش کنم تو لپ تاپم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید  :)

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز سوالاته شما را کلی جواب میدم

اول اینکه اگر بخوای SSD نصب کنی هارد را باید ورداری که جاش SSD ببندی یا DVD-RW را اگر اشتباه نکنم هارده این لپ تاپ 7200 دور هست

دوم اینکه اگر حدثم درست باشه RAM سیستم شما 1 عدد یعنی تک ماژول هست پس سرعت هم باید کم باشه اگر RAM لپ تاپ شما 1333 هست عوضش کن و 2 تا 4GB = 8GB FSB-1600 بنداز روش حالش را ببر

تا جایی که من میدونم هارد هایبرید برای لپ تاپ نیست حالا باز از دوستان دیگر هم بپرس شاید اطلاعات بیشتری در اختیاره قرار بدن

لینک به دیدگاه

سلام

بله هارد ٧٢٠٠ دور يا ssd رو براحتى مى تونيد جايگزين هارد لب تاب كنيد و گرونترند

.

تا اونجايي كه من اطلاع دارم مطمن نيستم

هاردهاى هيبريدى داراى مقدارى حافظه ssd هستند كه اگه مقدارش كم باشه هارد به عنوان كش ازش استفاده مى كنه ولى در سرعت هارد تاثير داره البته مطمن نيستم

اساتيد انشالاه توضيح بهترى مى دن

صداى تيك تيك كه مى گين به احتمال زياد از هارده كه طبيعيه همه هاردها موقع خواندن و نوشتن صدا مى كنن كه بايد با دقت گوش كرد ولى اگه صدا زياد باشه هارد مشكل داره

البته احتمال اينكه صداى رايتر هم باشه هست. هارد اگه خيلى پر باشه تو درايوها فضاى خالى نباشه باز صداى هارد شنيده مى شه بهتر تو هر درايو ١ گيگ فضاى خالى باشه بيشتر هم چه بهتر

در مورد سوال آخرتون به نظرم نشه چون ويندوزهاى اورجينال فقط بر روى يك كامپيوتر نصب مى شن و با سخت افزار اون مچ هستن

چند سال پيش از ويندوز اورجينال يه لب تاب كبى كردم ولى روى pc نصب نشد

بازم بهتره امتحان كنيد ضرر نداره شايد نصب شد من مطمن نيستم

لینک به دیدگاه

دوست عزيز مي تونيد از امتياز دهى ويندوز به لب تابتون عكسى قرار بدين

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...