رفتن به مطلب

کمک در خرید ssd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

میخواستم ببینم بهترین ssd 120 کدومه؟

من زیاد اشنایی ندارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر گیر بیارید تو بازارمون Samsung 840 pro در ظرفیت های 128 و 256.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز در حال حاضر بهترین اس اس دی 120GB با سرعت SSD SAMSUNG 840EVO هست که سزرعتی برابر رید و رایت 500 الی 530 رو در اختیارتون میزاره . 

تعدادی موجود دارم اگه خواستین در خدمتم. 

و خیلیه م خوش قیمت شده در حال حاضر . .

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=32084

840PRO هم عالیه اما از نظر سرعت هر دوشون شبیه همدیگه هستنن و پرو چون عمر بیشتری داره حدود 500 تومنه که بنظر من ارزش ناره با قیمتش حدود 500 تومنه ولی الا ایوو 840 که مثل همونه 330 هست . 

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز در حال حاضر بهترین اس اس دی 120GB با سرعت SSD SAMSUNG 840EVO هست که سزرعتی برابر رید و رایت 500 الی 530 رو در اختیارتون میزاره . 

تعدادی موجود دارم اگه خواستین در خدمتم. 

و خیلیه م خوش قیمت شده در حال حاضر . .

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=32084

840PRO هم عالیه اما از نظر سرعت هر دوشون شبیه همدیگه هستنن و پرو چون عمر بیشتری داره حدود 500 تومنه که بنظر من ارزش ناره با قیمتش حدود 500 تومنه ولی الا ایوو 840 که مثل همونه 330 هست . 

این اطلاعات رو از کجا میارید !؟

سایت تامزهاردور چیز دیگه ای نوشته :

seq-max.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این اطلاعات رو از کجا میارید !؟

سایت تامزهاردور چیز دیگه ای نوشته :

seq-max.png

راستش معین جان من خودم تست کردم رید ور رایت 500 گرفتم چند وقت پیش .

من تستا سایتا رو نگفتم تست خودم که کردم رو گفتم . 

و من بین چندین اس اس دی هم تست کردم مثلا ادیتا رو میگرفتم رایت 250 و ایوو رو 500 تغییری به چشم نمیومد . 

اس اس دی ها همشون اکثرا شبیه همدیگه هستن و خیلی سرعتشون یبه چشم نیماد فقط روی کاغذ هست . 

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست گرامی با توجه به جدولی که دوستمون گزاشتن خرید این SSD بسیار با صرفه تر هستش

این هم لینک خرید : http://www.digikala.com/Product/DKP-33553/SanDisk-Extreme-II-SDSSDXP-240GB/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-SSD-%D8%B3%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%85-2-240-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من 120 میخوام و نمیتونم 700 هزار تومان هزینه کنم 

تفاوت خیلی زیاد میشه با این وضعیت ولی برای ظرفیت مورد نظر شما همون 840PRO گزینه ایده آلی هستش البته اگه بتونید پیدا کنید ولی فکر کنم باز هم با قیمتش مورد داشته باشید

و باز هم با توجه به جدول بالا و SSD های موجود در بازار این SSD گزینه خوبی میتونه باشه

http://www.digikala.com/Product/DKP-33539/SanDisk-Ultra-Plus-SSD-128GB/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-SSD-%D8%B3%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3-128-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

تفاوت خیلی زیاد میشه با این وضعیت ولی برای ظرفیت مورد نظر شما همون 840PRO گزینه ایده آلی هستش البته اگه بتونید پیدا کنید ولی فکر کنم باز هم با قیمتش مورد داشته باشید

و باز هم با توجه به جدول بالا و SSD های موجود در بازار این SSD گزینه خوبی میتونه باشه

http://www.digikala.com/Product/DKP-33539/SanDisk-Ultra-Plus-SSD-128GB/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-SSD-%D8%B3%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3-128-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA

خب این evo که دوستمون معرفی کردن که سرعتشون بالاتره که !!!

به نظرتون بهتر نیس EVO بگیرم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب این evo که دوستمون معرفی کردن که سرعتشون بالاتره که !!!

به نظرتون بهتر نیس EVO بگیرم 

قطعاً EVO معروف تر و بهتر هستش دوست گرامی ولی توی این ظرفیتی که شما میخواهید و با توجه به اینکه گارانتی درست درمونی هم نداره و هم اینکه به احتمال زیاد گرونتر هم هست و در اخر اگه دقت کنید به اون جدول و همه این ها رو کنار هم بزارید

میبینید که خرید EVO زیاد هم به صرفه نیستش و هیچ چیزی از کیفیت و سرعت EVO کم نمیکنه و همچنان جزء بهترین SSD محسوب میشه چه در خارج از کشور و چه در داخل

تصمیم نهایی با خودتون هست و تفاوت آنچنانی با هم ندارن

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

پس پیشنهاد شما sandisk ultra plus هستش ؟؟ به نظرتون سرعتش خوبه ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده 840EVO رو چند روز پیش با گارانتی آلبالو 360 گرفتم!
یکی از بهترین های حال حاضر هست!

ویرایش شده توسط Ali-S
لینک به دیدگاه

http://www.digikala.com/Product/DKP-35308/Plextor-M5-Pro-Xtreme-SSD-128GB/هارد-SSD-پلکستور-M5-پرو-اکستریم-ظرفیت-128-گیگابایت

به نظر من این بهتره ولی مثل همیشه دیجی کالا قیمت های فوق فضایی میده

لینک به دیدگاه

10-15 تومان اینور اونور مهم نیس ، میخوام بدونم کدوم از همه بهتره 

لینک به دیدگاه

کلا تو 120gb با توجه به قیمت و کارایی 840EVO,OCZ Vertex 4,Corsair force gs خوبن! ولی فرق 840EVO با بقیه اینه که تمام قطعات ساخت خود سامسونگ هست و تو اکثر بنچ مارک ها کارایی خوبی از خودش نشون داده!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز بنده 840EVO رو چند روز پیش با گارانتی آلبالو 360 گرفتم!

یکی از بهترین های حال حاضر هست!

از کجا خریدین ؟

از بازار رضا تهران

10-15 تومان اینور اونور مهم نیس ، میخوام بدونم کدوم از همه بهتره 

شما حتما همین 840 evo با گارانتی رو تهیه کنید که بهترین هست.

لینک به دیدگاه

داداش یه نکته جهت اطلاع خدمتتون عرض کنم که حتما بعدها بهتون ثابت میشه/

اصلا و ابدا به تست و ریویو سایت های خارجی توجه نکنید،چونکه 80 درصدشون خزعبلاتــی بیش نیست و همش باب تبلیغ و از اینجور مسائل هست/

میزان در واقع همون تجارب شخصی دوستان است که میتونین ازش بهره ببرین/

نظر شخصی بنده هم ocz vertex 460 که حتما پیدا میشه و اولویت بعدی همین evo 840/

موفق باشید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...