رفتن به مطلب

دوستان دعا کنید

Recommended Posts

• کاربر ویژه

استارتر عزیز
هدفتون از زدن این تایپیک چی بوده ؟  نه اسمی نه ادرسی هیچی ! شما وقتی که میاین تو یه محیط عمومی مثل انجمنی که چند صد نفر عضو داره تایپیک میزنید خب باید
اسمی لینکی مدرکی از اون طرف مقابلتون بزارید دیگه وگرنه اونوقت ما از کجا بدونیم شما راست میگین اصلا به ما چه ربطی داره یا به فروم چه ربطی داره که از شما
کلاهبرداری شده وقتی هیچی نمیگین !  در کل شما به جای ادامه دادن این تایپیک تشریف ببرید ارگانهای مربوطه و کارتونو پیگیر باشین .
پلیس و بقیه نهادهای مربوطه هم به خوبی کارشونو انجام میدن و نیازی به غصه خوردن و ناراحتی و غیره نداره چون خودم چندین بار درگیرش بودم
با دعا کردن که مشکلتون حل نمیشه چون اون خدا به هممون عقل داده که ازش استفاده کنیم و مشکلاتمونو حل کنیم

لینک به دیدگاه

اسم طرف میثم زارعی اهل بندرعباس 

لینک به دیدگاه

داداش چون ازش شماره حساب داری غمت نباشه پیداش میکنن عوضی رو

لینک به دیدگاه

دعا نمیخاد عمل میخاد 

شما تا اخرش برو پدرشو در بیار  :) به حقتم حتما می رسی 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز ایشالا که مشکلت حل شه و به قطعاتت برسی

حدود 2 هفته قبل بنده میخواستم از یکی از کاربرای اینجا 4770کا بخرم ،که خوشبختانه یه پست تو پی تی زده بودن مواظب این

کلاهبردار باشین(شخصی که میخواستم ازش cpu 4770k) بخرم ،خوشبختانه به خواست خدا چند ساعت قبل از واریز این موضوع رو متوجه شدم

و موضوع رو با یکی از مدیران انجمن در میان گذاشتم.الان نام کاربریشو تولیست که آقای حسینی دادن دیدم.

لینک به دیدگاه

یادتونه وقتی این آقای میثم زارعی اومدن تایپیک فروش گرافیک 660oc زدن من اصلا با یه بررسی نحوه صحبت و عملکردش متوجه شدم که این یه جای کارش ایراد داره قیمتش خیلی مناسب بود ولی ملاک قیمت نیست همیشه. دوست عزیز اشتباه کردید ایکاش مشورتی میکردید و حتی سر میزدید تایپیک های دیگر خرید فروش ایشون...

لینک به دیدگاه

من با این اقا صحبت داشتم میگفت پاساژ نخل بندر عباس مغازه داره

لینک به دیدگاه

یادتونه وقتی این آقای میثم زارعی اومدن تایپیک فروش گرافیک 660oc زدن من اصلا با یه بررسی نحوه صحبت و عملکردش متوجه شدم که این یه جای کارش ایراد داره قیمتش خیلی مناسب بود ولی ملاک قیمت نیست همیشه. دوست عزیز اشتباه کردید ایکاش مشورتی میکردید و حتی سر میزدید تایپیک های دیگر خرید فروش ایشون...

مهدی جان

اون گرافیک رو من خریدم، پیشم هست الان.

من با وساطتت آقای حسینی خرید کردم. یه پاورم ازشون گرفتم با وساطتت آقا نوید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...