رفتن به مطلب

چند سوال در رابطه با هارد های اکسترنال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . دوستان عزیزم چند تا سوال در مورد هارد های اکسترنال دارم که گفتم اینجا مطرج کنم . شاید کسی تونست پاسخ بده . البته سوالاتم بعضی هاش خیلی احمقانست ولی شما ببخشید

1-آیا برای استفاده از هارد اکسترنال محدودیتی از نظر تعداد وجود نداره ؟ مثلا 4 تا هارد اکسترنال 1 ترا مشکلی برای سیستم به وجود نمیاره ؟؟

2-عمر این هارد ها نسبت به اینترنال کمتره یا بیشتر ؟ یعنی مصرف عمدشون واسه چه کاری هست ؟

آیا میتونه روزی 10 ساعت روشن باشه ؟ به عبارتی اینا خر کار تر هست یا اینترنال ؟؟ :(

تشکر فراوان :)

لینک به دیدگاه

من خودم 4 تا هارد اکسترنال دارم عمیر یکیشون به 3 سال میرسه و هنوزم سالمه ولی من از هاردام بیشتر جهت ذخیره سازی استفاده میکنم مثلا اگه فیلم یا گیم دانلود کنم میندازم روی اکسترنال ... من خودم هارد اینترنال 160 دارم و مرتب دماش رو چک میکنم بعد از سه روز کار مداوم بدون خاموش شدن سیستم فوقش بشه 40 درجه ولی وقتی یکی از هاردای اکسترنال ( خصوصا اون قدیمیه ) رو روشن میکنم بعد از 3 الی 4 ساعت وقتی روش دست میذارم دماش به نظر 50 به بالا بیاد

خلاصه که این هاردها بیشتر بدرد بک آپ گرفتن میخورن ( روی جعبه شون هم نوشته ) و اکثرشون هم وقتی برا بار اول میزنی به کامپیوتر روشون نرم افزار بک آپ گیری هست و کلا این هاردها تا مدتی طولانی از خرید cd , dvd بینیازت میکنن

اینو بدون که پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است....

و اما جوابهای شما :::

1- من خودم 3 تا هارد 500 گیگ و یه هارد 1 ترابایت اکسترنال دارم و همزمان باشون کار میکنم و اصلا مشکلی ایجاد نکردن

2- هاردهای اکسترنال بدرد بک آپ میخورن و از اینترنال ضعیفترن به عبارتی دیگر هاردهای اینتر نال خرکارترند.. شما ماکسیمم بتونی 2 ساعت با هارد اکسترنال یه پشت کار کنی البته شاید بیشتر هم بشه ولی خفن داغ میکنه که ممکنه باعث خرابیش بشه ، اگه میخوای 10 ساعت کار بکشی فقط اینترنال

لینک به دیدگاه

من خودم 4 تا هارد اکسترنال دارم عمیر یکیشون به 3 سال میرسه و هنوزم سالمه ولی من از هاردام بیشتر جهت ذخیره سازی استفاده میکنم مثلا اگه فیلم یا گیم دانلود کنم میندازم روی اکسترنال ... من خودم هارد اینترنال 160 دارم و مرتب دماش رو چک میکنم بعد از سه روز کار مداوم بدون خاموش شدن سیستم فوقش بشه 40 درجه ولی وقتی یکی از هاردای اکسترنال ( خصوصا اون قدیمیه ) رو روشن میکنم بعد از 3 الی 4 ساعت وقتی روش دست میذارم دماش به نظر 50 به بالا بیاد

خلاصه که این هاردها بیشتر بدرد بک آپ گرفتن میخورن ( روی جعبه شون هم نوشته ) و اکثرشون هم وقتی برا بار اول میزنی به کامپیوتر روشون نرم افزار بک آپ گیری هست و کلا این هاردها تا مدتی طولانی از خرید cd , dvd بینیازت میکنن

اینو بدون که پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است....

و اما جوابهای شما :::

1- من خودم 3 تا هارد 500 گیگ و یه هارد 1 ترابایت اکسترنال دارم و همزمان باشون کار میکنم و اصلا مشکلی ایجاد نکردن

2- هاردهای اکسترنال بدرد بک آپ میخورن و از اینترنال ضعیفترن به عبارتی دیگر هاردهای اینتر نال خرکارترند.. شما ماکسیمم بتونی 2 ساعت با هارد اکسترنال یه پشت کار کنی البته شاید بیشتر هم بشه ولی خفن داغ میکنه که ممکنه باعث خرابیش بشه ، اگه میخوای 10 ساعت کار بکشی فقط اینترنال

سلام . تا حدی خیالم راحت شد و تا حدی نیز ضد حال خوردیم :( !

راستش من 3 تا Western 1 Trabyte - My Book Essential Edition دارم . حداکثر روی 5 ساعت وصل هست که از این 5 ساعت فقط 2 ساعتش در حال کار کردن هست ( اون هم نه به طور مداوم ) . کار خاصی هم باهاش انجام نمی دم . یعنی نه فیلم می بینم و نه بازی و برنامه نصب کردم روش و ...

فقط یه سری کلیپ هست روشون که واسه ادیت ازش استفاده می کنم و خوشبختانه دماش خیلی خیلی پایینه .

تشکر بسیار فراوان به خاطر پاسخ های خوبتون :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...