رفتن به مطلب

اسپیکر با خروجی اپتیکال

nima ash
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

در نظر دارم یه اسپیکر با خروجی اپتیکال بگیرم ولی تنها مدلی که پیدا کردم لاجیتک Z906 هست که قیمتش زیاده و البته من نیازی به اون همه قدرت هم ندارم!

مدل دیگه ای کسی سراغ داره ؟؟؟ ادیفایرها رو فقط تو گوگل پیدا کردم ولی ندیدم تو تهران!کسی در مورد قیمت اون ها خبر داره؟

البته یه اسپیکر از بهرینگر دیدم مدل MS40 که حدود 800 تومنه!اونم باز گرونه ! و البته به نظرم برای استودیو به درد می خوره تا بازی کردن!سیستم اگه 5.1 نبود باز 2.1 هم مشکلی نداره!

با تشکر

لینک به دیدگاه

منظورتون ورودی اپتیک هست. نه ؟

اسپیکر ورودی دار اپتیکی خیلی خیلی محدوده.

لاجیتک 906 و 5500 و 2-3 تا مدل از ادیفایر که همشون بالای 1000 تومن هستن.

مگر برین تو پرشین تولز و مدلهای دست دوم رو ببینین.

پایونیر هم 2 تا سینما داره که یکیش 600 هست و یکش 800.

از راستین بپرس.

تو سایت ندارن.

http://www.pioneerfarsi.com/home-cinema.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این مدل های لاجیتک یا ادیفیر بیشتر برای گیم در نظر گرفته شدند.و اولویت اونها روی بیس هست! مثلاً لاجیتک از لایسنس thx استفاده میکنه. همین خودش دیستورت بوجود میاره ولی کاربران اکثراً متوجه نمیشن و کلی هم کیف میکنند

اسپیکر MS40 یا اگر پیدا بشه MS20 هم ورودی تاسلینک دارند و هم کواکس. MS40 کیفیت صدای خیلی خوبی داره. قیمتش هم 800 تومن نیست حدود 700 تومنه. قیمت های تهران ملودی زیادی فضاییه :D .... کیفیت صدای MS40 رو به همه لاجیتک ها و ادیفیرها ترجیح میدم ولی یک مشکل بزرگ داره و اونم این هست که وقتی دکمه Bass رو بالاتر از وضعیت ساعت 9 قرار بدید یک صدای خر خر در بیس ایجاد میشه که آزار دهنده است. فقط زمانی میتونید از کیفیتش لذت ببرید که Bass در وضعیت ساعت 9 باشه. 

اما یک مورد دیگه هست که البته از MS40 هم گرونتره و صداش رو در سبک های مختلف موسیقی خیلی قبول دارم. اصالت صدا به خوبی حفظ میشه. اون هم MA-15D از برند ادیرول. امکان نصب یک ساب مجزا رو هم داره.قیمتش فکر میکنم بالای 900 تومن باشه و هم کواکس داره و هم تاسلینک. مدل های استودیویی از لحاظ کیفیت و رزولوشن و صدای قابل اعتماد خیلی برتر از اسپیکرهای کامپیوتر هستند فقط برای خرید اسپیکرهای مانیتورینگ علاوه بر داشتن کارت صدای خوب دو تا نکته رو همیشه در نظر داشته باشید:

1- همیشه خروجی هوا از جلو باشه نه پشت

2-درایوها زیر 5 سانت یا 5 سانت باشه نه بیشتر

اگر دو مورد بالا لحاظ نشه باید اتاقتون رو آکوستیک بندی کنید. وگرنه نمیشه از اسپیکر خوب صدا گرفت.

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

این مدل های لاجیتک یا ادیفیر بیشتر برای گیم در نظر گرفته شدند.و اولویت اونها روی بیس هست! مثلاً لاجیتک از لایسنس thx استفاده میکنه. همین خودش دیستورت بوجود میاره ولی کاربران اکثراً متوجه نمیشن و کلی هم کیف میکنند

اسپیکر MS40 یا اگر پیدا بشه MS20 هم ورودی تاسلینک دارند و هم کواکس. MS40 کیفیت صدای خیلی خوبی داره. قیمتش هم 800 تومن نیست حدود 700 تومنه. قیمت های تهران ملودی زیادی فضاییه :D .... کیفیت صدای MS40 رو به همه لاجیتک ها و ادیفیرها ترجیح میدم ولی یک مشکل بزرگ داره و اونم این هست که وقتی دکمه Bass رو بالاتر از وضعیت ساعت 9 قرار بدید یک صدای خر خر در بیس ایجاد میشه که آزار دهنده است. فقط زمانی میتونید از کیفیتش لذت ببرید که Bass در وضعیت ساعت 9 باشه. 

اما یک مورد دیگه هست که البته از MS40 هم گرونتره و صداش رو در سبک های مختلف موسیقی خیلی قبول دارم. اصالت صدا به خوبی حفظ میشه. اون هم MA-15D از برند ادیرول. امکان نصب یک ساب مجزا رو هم داره.قیمتش فکر میکنم بالای 900 تومن باشه و هم کواکس داره و هم تاسلینک. مدل های استودیویی از لحاظ کیفیت و رزولوشن و صدای قابل اعتماد خیلی برتر از اسپیکرهای کامپیوتر هستند فقط برای خرید اسپیکرهای مانیتورینگ علاوه بر داشتن کارت صدای خوب دو تا نکته رو همیشه در نظر داشته باشید:

اگر دو مورد بالا لحاظ نشه باید اتاقتون رو آکوستیک بندی کنید. وگرنه نمیشه از اسپیکر خوب صدا گرفت.

موفق باشید @};-

فدای کیفیت اطلاعاتت... :) @};-

لینک به دیدگاه

منظورتون ورودی اپتیک هست. نه ؟

اسپیکر ورودی دار اپتیکی خیلی خیلی محدوده.

لاجیتک 906 و 5500 و 2-3 تا مدل از ادیفایر که همشون بالای 1000 تومن هستن.

مگر برین تو پرشین تولز و مدلهای دست دوم رو ببینین.

پایونیر هم 2 تا سینما داره که یکیش 600 هست و یکش 800.

از راستین بپرس.

تو سایت ندارن.

http://www.pioneerfarsi.com/home-cinema.html

داداش دستت درد نکنه @};-

احتمالا میرم سینما 600 یش رو ببینم چه جوریه شاید گرفتمش

لینک به دیدگاه

موفق باشید @};-

مرسی

دستت درد نکنه @};-

احتمالا میرم سینمای پایونییر رو می گیرم یا MS40 رو !

آخه واسه گیم می خوام و اون بیشتر به درد موزیک می خوره :)

لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...

سلام

من دقیقا متوجه منظور دوستمون نشدم

ام اگر اسپیکر 2.1 بزرگ اپتیکال دار لازم دارید و میخواید هزینه بالای 600 کنید و میخواید به کامپیوتر و یا در صورت نیاز به دی وی دی یا ال ای دی و غیره متصل کنید پیشنهاد بنده اسپیکرهایبزرگ د تکه حرفه ا ی هست مثلا اسپیکر جاز، ویکر و اونیکس و غیره.

یه لینک گذاشتم دوست داشتید مشاهده کنید

اسپیکر جاز

505.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...