رفتن به مطلب

فروش core i7 4770k فقط سه هفته کارکرد با فن فابریک و بدون استفاده

ali2424
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر کاربران سایت لیون امیدوارم ایام به کامتان باشد

دوستان یکععد پردازنده core i7 4770k  به مدت 25 روز کارکرد (فاکتور خرید موجوده هر کی خواست میتونم بهش ارسال کنم)بعلت خرید 4790k از اقا فرجام عزیز که در این تایپیکhttp://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=32116  مشاهده مینمایید پردازنده  تا الان درکارتونش مشغول استراحت بوده در طول مدتی که استفاده شده  فقط یک بار تا 4.2 اور شده  برای تست و از اول هم روش کولر بسته شده و هیچوقت هم دماش به محدوده مجاز نرسیده  و فنش هم اورجینال حتا خمیرفن  هم استفاده نشده پس هیچ نگرانی نیست همچنین به خریدار 72 ساعت مهلت تست داده میشه از بات هر گونه اعتماد برای دوستان عزیز در شهرهای مختلف هم اول واریز سپس از طریق پست ارسال میشه

قیمت پایه :930

فروش فوری    950

تعویض هم متاسفانه ندارم

هزینه ارسال هم به عهده خریدار گرامی

قیمت اخر همان قیت پایه هست پس هی پیغام ندهید که قیمت اخر رو برام پخ کن مجددا تکرار میکنم  فروش زیر قیمت پایه امکان ندارد

گام افزایش 10 تومان

به اولین نفری که بر مبنای قیمت پایه یخواد بعد 48 ساعت تقدیم میشه

هر گونه بحث کارشناسی در مود قیمت اکیدا ممنوع هست

یکعدد پردازنده سمپرون 2.8 سوگت am3  موجوده اون نیز به قیمت 50 فروخته میشه

94828442846238128380.jpg

15201017852680022098.jpg

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

داداش این CPU واسه اورکلاکه دیگه ! مگه مشکلیه اور شده باشه یا نه ؟ ( اصلا مگه میشه فهمید ؟ !)

یه مقدار اگه کمتر راه داره پ خ کنید ممنون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش بذلر گوشه خونه خاک بخوره چون 800 بیشتر نمی ارزه!!!

نقدی 800 بیا بالا

سلام دوست عزیز

شما بار چندم هست که قیمت زیر پایه اعلام می کنید اگر قوانین سایت را خوانده باشید،قیمت دادن زیر قیمت کاربران در این فروم ممنوع می باشد.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

شما بار چندم هست که قیمت زیر پایه اعلام می کنید اگر قوانین سایت را خوانده باشید،قیمت دادن زیر قیمت کاربران در این فروم ممنوع می باشد.

سلام با تشکر از شما  برای ایشون گزارش تخلف به مدیریت سایت اعلان شد

لینک به دیدگاه

سلام گرامی،

لطفا در پیغام خصوصی قیمت آخر و شرایط اعتماد سازی رو ارسال کنید برام.

تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

با سلام

به نظر من قوانین سایت باید اصلاح بشه اینکه هر کسی بیاد قیمت کزایی برای جنس کارکرده قرار بده اصلا قابل قبول نیست

مثلا همین دوست ما 2 هفته هست این تاپیک رو باز کرده خوب اگر قیمت واقعی بود تا حالا چرا نخریدن؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

با سلام

به نظر من قوانین سایت باید اصلاح بشه اینکه هر کسی بیاد قیمت کزایی برای جنس کارکرده قرار بده اصلا قابل قبول نیست

مثلا همین دوست ما 2 هفته هست این تاپیک رو باز کرده خوب اگر قیمت واقعی بود تا حالا چرا نخریدن؟؟؟؟؟

دوست عزیز قوانین سایت خیلی عاقلانست، هرکی مالک جنس خودش هست و هرطور بخواد میتونه قیمت گذاری کنه. شمام احساس کردید گرونه، نمیخرید، به همین سادگی.

اگر با این قانون مشکل دارید بهتره با مدیریت سایت صحبت کنین.

لینک به دیدگاه

با سلام

درود

این دیگه مربوط به فروشنده هستش که اختیار کالاش رو داره عزیزم

اینجا قوانین خودش رو داره و شما با قبول قوانین اینجا ثبت نام کردید پس رعایت کنید حتما

لینک به دیدگاه

والا بنده میخوام بخرم منتهی بنا به مشکلاتی که دارم هفته آینده سیستم رو میبندم.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • 3 هفته بعد...

دوستان یک مدت بیخیال فروش شده بودم ولی بگم که هنوز موجود هست

لینک به دیدگاه

يعني بازشده سيپيو كه كولرروش راحت بچسبه؟؟؟منظورم اون قسمت رويي جداشده؟؟

اگه نه يه قيمتي بفرست

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

اگه نه يه قيمتي بفرست

خیر دوست عزیز مثل اینکه متوجه نشدی منظورم اینه که اینقدر cpu تمیزه که حتی خمیریی که ته کولرش چسبیده پلمبه پیشنهاد میکنم پست اول رو به دقت بخوانید

لینک به دیدگاه

اگه نه يه قيمتي بفرست

خیر دوست عزیز مثل اینکه متوجه نشدی منظورم اینه که اینقدر cpu تمیزه که حتی خمیریی که ته کولرش چسبیده پلمبه پیشنهاد میکنم پست اول رو به دقت بخوانید

اوكي رفيق لطفن قيمت فروش وشماره تماس بفرستيد

تهراني؟

ممنون

لینک به دیدگاه

تخفیف نمیدی؟

شرایط در پست اول توضیح داده شده هست

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...