رفتن به مطلب

مادربورد h81mc asus حداکثر قدرتش واسه ساپورت چقدره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

میخوام بدونم کلا سی پی یو و گرافیک و پاور و رم چقدر میتونم روش بذارم کار سیستمی که خودشون تو سایت گفتن ندارم میخوام دوستان با تجربه راهنمایی کنن....مثلا سی پی یو خودش گفته i7 هم ساپورت میکنه یعنی i7 4770 هم یعنی ساپورت میکنه به راحتی؟ اگه میکنه از تمام قدرتش استفاده میکنه؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست بنده رو این مین۴۷۷۰kو گرافیک R9 280دارم و هیچ مشکلی ندارم

به نظرم مین عالیه به نسبت قیمتش

لینک به دیدگاه

سلام دوست بنده رو این مین۴۷۷۰kو گرافیک R9 280دارم و هیچ مشکلی ندارم

به نظرم مین عالیه به نسبت قیمتش

خب پس فرق مادربورد 1 میلیونی با این مادربورد 225 تومانی فقط تو قابلیت اورکلوک و چند تا اسلات کارت گرافیک یا pci و یا رم ساپورتی بیشتر و یا طراحی بهتره دیگه؟ از نظر ساپورت تمام قدرت کارت گرافیک یا سی پی یو مشکل نداره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میخوام بدونم کلا سی پی یو و گرافیک و پاور و رم چقدر میتونم روش بذارم کار سیستمی که خودشون تو سایت گفتن ندارم میخوام دوستان با تجربه راهنمایی کنن....مثلا سی پی یو خودش گفته i7 هم ساپورت میکنه یعنی i7 4770 هم یعنی ساپورت میکنه به راحتی؟ اگه میکنه از تمام قدرتش استفاده میکنه؟

سلام

پردازنده

Intel® Socket 1150 for 4th Generation Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/Pentium®/Celeron® Processors

Supports Intel® 22 nm CPU

رم

Max. 16GB, DDR3 1600/1333/1066 MHz Memory

گرافیک و پاور هم میتونی بروز بزاری روش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب پس فرق مادربورد 1 میلیونی با این مادربورد 225 تومانی فقط تو قابلیت اورکلوک و چند تا اسلات کارت گرافیک یا pci و یا رم ساپورتی بیشتر و یا طراحی بهتره دیگه؟ از نظر ساپورت تمام قدرت کارت گرافیک یا سی پی یو مشکل نداره؟

امکانات

کیفیت ساخت

پشتیبانی از برخی امکانات قطعات مثل حداکثر رم ....

و از نظر ساپورت تمام توانایی پردازنده و گرافیک شما چیز زیادی نمیتونی لمس کنی ولی تو اعداد و ارقام بنچمارکها خودش رو نشون میده

لینک به دیدگاه

سلام

پردازنده

Intel® Socket 1150 for 4th Generation Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/Pentium®/Celeron® Processors

Supports Intel® 22 nm CPU

رم

Max. 16GB, DDR3 1600/1333/1066 MHz Memory

گرافیک و پاور هم میتونی بروز بزاری روش

دمت گرم االبته این که خونده بودم میخواستم تجربه عملی رو هم ببینم که فعلا یکی از دوستان گفتن خیالم راحت شده بایوس مادربوردمم بروزه مشکل ندارم

لینک به دیدگاه

امکانات

کیفیت ساخت

پشتیبانی از برخی امکانات قطعات مثل حداکثر رم ....

و از نظر ساپورت تمام توانایی پردازنده و گرافیک شما چیز زیادی نمیتونی لمس کنی ولی تو اعداد و ارقام بنچمارکها خودش رو نشون میده

دقیقا فکر کنم در هر صورت اون مادربورد شرایطی داره که بنچ مارک های بهتری میتونه داشته باشه ولی این مادربورد با توجه به قیمتش و اونم صرفا واسه بازی فکر کنم صرفه خوبی داره ما هم که نه اورکلوکر هستیم نه چیزی:) دمت گرم

لینک به دیدگاه

فرقشون تو قابلیت های  اورکلاک و ساپورت رم و پورت های بیشتره

مرسی بله همینطوره

لینک به دیدگاه

به نظر من اچ 81 فقط یه مشکل داره اونم نبود PCIE 3 هستش وگرنه از هر لحاظ خوب و کار راه بندازه.

البته احتمالش هست در اینده ریو 2 برای این چیپ بیاد و مثلا مین هایی 81 با PCIE3 ببینیم.

استارتر در مورد سی پی یو و گرافیک هم خیالت راحت باشه هر چقدر دوس داری بنداز روش اخ هم نمیگه

آره جالب بود واسم چرا مدل h61 مدل 3 داره ولی این مدل 2!!!  من دیدم مدل پلاس و ....h81 هم همینطورن البته اونطور که فهمیدم واسه نسل فعلی و گرافیک 670 من خیلی تاثیر نداره pcie2 و پهنای باند....ممنون از راهنماییت

لینک به دیدگاه

این سی پی یو ۴۷۷۰ و بالاتر هم پشتیبانی میکنه ولی چون برق ۸ پین سی پی یو نداره نمیتونید بهره وری زیادی از سی پی یو داشته باشید.

لینک به دیدگاه

این سی پی یو ۴۷۷۰ و بالاتر هم پشتیبانی میکنه ولی چون برق ۸ پین سی پی یو نداره نمیتونید بهره وری زیادی از سی پی یو داشته باشید.

مرسی از راهنماییت دوست خوبم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...