رفتن به مطلب

Recommended Posts

انجمن نرم افزار های سرگرمی ESA در گزارشی با عنوان حقایقی درباره ی بازی های ویدویی و رایانه ای، اطلاعاتی بسیار جالب در مورد بازی های ویدیویی منتشر کرده است.

oh5eaj1izgokwq7ktrhm.jpg

طبق این گزارش، 59 درصد آمریکایی ها بازی های ویدیویی انجام میدهند و در خانوارهایی که بازی ویدیویی انجام می شود حداقل 2 گیمر وجود دارند.

51 درصد از خانوارهای آمریکایی که بازی ویدیویی می کنند در خانه شان کنسول بازی دارند و آنها که کنسول بازی دارند، معمولا" در خانه شان 2 کنسول وجود دارد.

52 درصد از گیمرها مرد و 48 درصد خانم هستند. خانم های 18 ساله به بالا درصد بیشتری (36 درصد) از گیمر ها را نسبت به مردان 18 ساله به پایین (17 درصد) تشکیل می دهند.

مطلب جالب دیگر، افزایش 32 درصدی گیمرهای خانم 50 سال به بالا در بین سالهای 2012 و 2013 است. هرچند توضیحی در مورد این افزایش در گزارش نیامده است اما احتمالا" دلیل اصلی این افزایش توسعه ی موبایل ها و تبلت ها و بازی های ویدیویی مخصوص آنهاست.

بازی های اجتماعی که بر روی موبایل ها اغلب انجام می شوند به طور چشم گیری افزایش یافته اند. در بین سالهای 2012 تا 2013 حدود 55 درصد افزایش محبوبیت بازی های اجتماعی را شاهد هستیم.

یک گیمر به طور متوسط 31 سال دارد. به طور متوسط گیمر ها بیشتر در حدود سن 35 سالگی کامپیوتر حرفه ای / بازی های رایانه ای تهیه می کنند. 48 درصد از خریداران کامپیوتر های گیمینگ - داشتن گرافیک بهتر را دلیل اصلی خرید سیستم عنوان کرده اند و قیمت فقط برای 21 درصد از خریداران مهمترین فاکتور برای خرید سیستم گیمینگ عنوان شده است.

91 درصد از بچه هایی که بازی ویدیویی می خرند، والدینشان هنگام خرید بازی حضور دارند و 82 درصد از بچه ها نیز با اجازه ی ولی خود نسبت به خرید یا اجاره ی بازی ویدیویی اقدام می کنند. 95 درصد از والدین به محتوی بازیی که برای فرزند خود تهیه می کنند توجه دارند. 56 درصد از والدین بچه ها، نظر مثبتی در مورد بازی های رایانه ای دارند و باور دارند بازی های رایانه ای بخش مثبت زندگی بچه هاست.

42 درصد والدین بچه هایی که ویدیو گیم بازی میکنند در هفته حداقل یک بار به همراه فرزندانشان ویدیو گیم بازی میکنند.

منبع: (PDF)

مترجم: آرمین ابیشی

ویرایش شده توسط ARMIN ABISHI
لینک به دیدگاه

در مورد خانم ها کم دیدم خانمی تو ایران بازی کامپیوتری کنه کم هستن شایدم به خاطر شرایط زندگی هست

لینک به دیدگاه

در مورد خانم ها کم دیدم خانمی تو ایران بازی کامپیوتری کنه کم هستن شایدم به خاطر شرایط زندگی هست

درسته، البته این آمار شامل بازی های موبایل و تبلت هم میشه. با این حساب خانم هایی که روی موبایلشون بازی میکنند کم نیستن توی ایران.

مضاف بر اینکه با شما موافقم، شرایط زندگی متفاوت هست. میزان درآمد و رفاه یک خانواده رابطه ی مستقیمی با گیمر شدن داره.

و اینکه نگاه کنیم واقعا" چقدر از پدر مادر ها نسبت به محتوای بازی های رایانه ای بچه هاشون حساس هستند؟

اما تو ایران این حساسیت والدین اگر نگیم وجود نداره، خیلی کمه. یا کلا" اکثرا" مخالف بازی های رایانه ای هستند یا اینکه اصلا" براشون مهم نیست فرزندشون چی بازی میکنه.

واقعا" چند درصد از والدین نحوه ی کارکرد Parental Control ویندوز رو میدونن؟

ویرایش شده توسط ARMIN ABISHI
لینک به دیدگاه

از نظر من گیمر بودن گره خورده به کنسول ها و PC...

کسی که با گوشی یا تبلت بازی میکنه فقط برای سرگرمی هست. مثلا کسی که بشینه پای پی سی دو دست شطرنج یا ورق بزنه هم گیمر باید حساب بشه  :D

گیمر همه چیش میشه بازیش و دستگاه بازیش.

لینک به دیدگاه

درسته دیگه خانم ها گیم بازی می کنند اونم گیم های مانند الیس در سرزمین عجایب و 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خانم ها Pou بازی میکنند  :laughing:  و Candy Crush

pou-1.jpg

لینک به دیدگاه

خانم ها Pou بازی میکنند  :laughing:  و Candy Crush

pou-1.jpg

محمد جان باور کن یه دوست اجتماعی داشتم GTA بازی میکرد =)) خودمم تو شوک بودم واقعا دختره؟

لینک به دیدگاه

این ها که تو کشور ما برعکسه!

من خودم خانم بالای ۳۰ سال ندیدم که بازی کنه.کلن گیمر حرفه ای خانم ندیدم.

در ضمن کجا۹۲٪بچه ها با والدینشان اقدام به خرید میکنند؟!من از وقتی یادم میاد خودم میرفتم بازی میخریدم و تمومش میکردم٬هیچکسی هم چیزی نمی فهمید!

لینک به دیدگاه

در ضمن کجا۹۲٪بچه ها با والدینشان اقدام به خرید میکنند؟!من از وقتی یادم میاد خودم میرفتم بازی میخریدم و تمومش میکردم٬هیچکسی هم چیزی نمی فهمید!

منظور در آمریکا بود نه ایران!

لینک به دیدگاه

من با نظر همه دوستان موافقم.

اگر پژوهش درباره بازیهای سطح بالا بود. امار کلا عوض می شد یا فقط پی سی یا کنسول.

البته امار مال خارج هست و ما نباید بخودمون بگیریم.!

لینک به دیدگاه

خوب ظاهران خیلی براتون عجیبه یه دختر یا خانوم یا یه نفر اقا یا خانوم بالای 30 سال گیم بزنه!!این تفکرات خیلی کهنه شده شما جونا چرا؟

من یه خواهر زاده دارم (دختره)از کلاس 3 دبستان با مدرن 1 بازی رو شروع کرد .(البت قبلش بازیهای فکری مثل پازل یا بازهای فلش سبک دخترونه )

امسالم میره کلاس 6 و انلاین مدرن 3 اورجینال   بازی میکنه حیرون میمونید!!(رکورد قسمت کو اپش  تو استیم با خودم 44 هست)راستو حسینی چنتا تون تا حالا تا 44 رفتین :laughing:

زمانی که اورج نداشت میرفت بازی کرکی خیلی هم خوب بازی میکرد (بازیشو میدیدم ناراحت میشدم که از دست این چیترا چی میکشه براش اورجینال خریدم)

مدتی هم بتل 3 هم بازی کرد جالبه با اینکه زیاد باش اشنا نبود نتیجه های جالبی هم گرفته ( خودش با ashampoo  عکسشو گرفته الانم موجوده)

تو لول 5 که شاید با 10 یا 12 تا بازی  به این لول رسدید!

به بازی های سبک فلش که دخترونه هم باشه هم خیلی علاقه داره (دختر دیگه)

نسل جدیدو با نسل قبل مقایسه نکنید(ایند تو دست اینا متحول میشه)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من الان 5-6 سال هست انواع و اقسام COD رو آنلاین بازی می کنم کلا یه خانم دیدم که اومد تو سرور بازی اونم روس بود ! اونم ساعت 2 شب و مود زامبی که تنها داشتم بازی می کردم :دی

البته دوستانی دارم که اوقات فراغت رو با همسرشون میشنن دو دسته با کنسول پلی می کنن.

لینک به دیدگاه

درود

من الان 5-6 سال هست انواع و اقسام COD رو آنلاین بازی می کنم کلا یه خانم دیدم که اومد تو سرور بازی اونم روس بود ! اونم ساعت 2 شب و مود زامبی که تنها داشتم بازی می کردم :دی

البته دوستانی دارم که اوقات فراغت رو با همسرشون میشنن دو دسته با کنسول پلی می کنن.

خوب بازی mw3 تو استیم همش سرور sd هست فقط بعضی وقتا سروراشون غیرsd میکنن(پورو گیمر هاشونم .........)

به خاط همین خواهر زاده من هم اغلب مثل خودم تو لابی بازی میکنه(البت مدتیه بازی نکرده به خاطر نت)الان خودمم نتم رایتله

این عکس بازیش با خودم تو بتل البت k/d جالب نیست ولی برا یه تازه کار تو بتل با لول 5 هم بد نیست (اگه دختر هم باشه که عالیه)

تازه به پینگ بالای ما و پینگ پایین اونا و کولونل های حریف هم نیگا کن !

qpqkvk5u5soiw2f0b.jpg

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

این ها که تو کشور ما برعکسه!

من خودم خانم بالای ۳۰ سال ندیدم که بازی کنه.کلن گیمر حرفه ای خانم ندیدم.

دوست عزیز چرا سریع به خودت میگیری؟!

ایشون با جنابعالی نبود منظورش  کشور امریکا بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

Men and women do not have different brains, claims neuroscientist Neuroscientist Prof Gina Rippon claims male and female brains only differ because of the relentless ‘drip, drip, drip’ of gender stereotyping

از نظر عصب شناسی  توانایی مغز دختران100درصد با پسران یکیه.(رفتار ابتدا از محیط و سپس هورمون ها و ژن ها  ناشی میشه)پس هیچ نا متعارف نیست.

دختر بودن گناه نیست بلکه...... :x

منبع:   http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/10684179/Men-and-women-do-not-have-different-brains-claims-neuroscientist.html

ویرایش شده توسط helenjoon
لینک به دیدگاه

چی بگیم والا- دمشون گرم ولی کمتر پیش میاد خانومی مدال یا کال آو بازی کنه -من ندیدم  @};-  :big hug: 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان ،

تو افراد خانواده به وضوح مشاهده کردم که خانم ها بازی های فکری و فانتزی رو با سرعت خوبی پیش میبرند فکر میکنم دلیلش اینه که صبرشون زیاده . البته خیلی هم جذاب و علاقه مند بازی رو دنبال میکنند .

قدیما که کنسول داشتیم وقتی جمع خانواده جمع بود خانوادگی جام میزاشیتم ، همه جمع میشدن کری میخوندن و شعار میدادند بسیار لذت بخش هم بود :)

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

دوست عزیز چرا سریع به خودت میگیری؟!

ایشون با جنابعالی نبود منظورش  کشور امریکا بود

آقا جان تو خط اول نوشتم که تو اینجا همه چی برعکسه!لطفا اون خط رو بخونید!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه اینکه دخترای الان همشون اهل اینطور کارا هستند ! اگر بخوان همه این کارها رو بکنن پس کی وقت خرید رفتن و سینما و تئاتر و کنسرت و دور دور و فرحزاد و قلیون و ... رو دارن !؟

درود جناب معین

به قول زیگموند فروید "شخصیت انسانها در دوران کودکی شکل میگیره(personality)"  اما اینهایی که اشاره کردین رفتاره(behavior )

Distinction Between Personality and Behaviour

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود جناب معین

به قول زیگموند فروید "شخصیت انسانها در دوران کودکی شکل میگیره(personality)"  اما اینهایی که اشاره کردین رفتاره(behavior )

Distinction Between Personality and Behaviour

درود

خوب چقدر رفتارهای دخترا در حال حاظر از (شکل گیری)شخصیت دوران بچگیشون نشات گرفته !؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خوب چقدر رفتارهای دخترا در حال حاظر از (شکل گیری)شخصیت دوران بچگیشون نشات گرفته !؟

به نظر من  بسیاری از رفتارهای  همه ما القای محیط و کمبود ها/خلاء های دوران کودکیه(حداقل تا18 سالگی به نوعی کودکی محسوب میشه)

این مسله ریشه در تمدن بشریت داره و فقط مخصوص ما نیست.

استاد عزیز در کنار علوم کامپیوتر این کتاب رو مطالعه فرمایید(البته فورا درباره  عناوین مطالب قضاوت نکنید)مطمئنم برای شما جذاب خواهد بود.

آپلود اختصاصی خدمت شما-لطفا هر از گاهی بخونید جالبه

توتم و تابو

دانلود:http://www.rodfile.com/77or7gs8ban0

@};-

لینک به دیدگاه

دوستان کسی آمار داره چند درصد از افرادی که گیم هایی نظیر کرایسیس ، مترو و ... بازی می کنن خانم هستند :) خود بنده بعید می دونم بیشتر از بیست یا سی درصد باشند :)  یه سوال دیگه هم دارم کسی مقایسه ای از درآمد کل بازی های حرفه ای و گرافیکی پی سی و کنسول با کل درآمد بازی های موبایل داره چون بی رو دروایسی شرکت های بازی ساز تمرکز اصلیشون رو درآمدزایی هست.البته حدس بنده این هست اکثر گیمرهای حرفه ای و نیمه حرفه ای آقا هستند (این رو از روی صفهای تشکیل شده برای خرید بازی میگم البته تا اونجایی که دیدم) پس بعید نیست  شرکتا توجه ای به جنسیت مخاطب بازی که می سازن داشته باشند. مثلا بنده سال 2007 ینی یه دوسالی بعد از ساخت بازی most wantsd  شروع به بازی این گیم کردم و داستانی که برای این بازی نوشته بودند برای یه آقا بیشتر جذاب بود ینی یه خانم بود که به عنوان دوست تو مراحل مختلف بازی به شخص بازی کننده راهنمایی می کرد و بقیه بازی گرا تو داستان طوری رفتار می کردند که مخاطبشون که شخص بازی کننده هست به احتمال بالا یه آقا هست . البته این دلیل خیلی قانع کننده ای نیست اما میشه یه حدسایی زد :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کسی آمار داره چند درصد از افرادی که گیم هایی نظیر کرایسیس ، مترو و ... بازی می کنن خانم هستند :) خود بنده بعید می دونم بیشتر از بیست یا سی درصد باشند :)  یه سوال دیگه هم دارم کسی مقایسه ای از درآمد کل بازی های حرفه ای و گرافیکی پی سی و کنسول با کل درآمد بازی های موبایل داره چون بی رو دروایسی شرکت های بازی ساز تمرکز اصلیشون رو درآمدزایی هست.البته حدس بنده این هست اکثر گیمرهای حرفه ای و نیمه حرفه ای آقا هستند (این رو از روی صفهای تشکیل شده برای خرید بازی میگم البته تا اونجایی که دیدم) پس بعید نیست  شرکتا توجه ای به جنسیت مخاطب بازی که می سازن داشته باشند. مثلا بنده سال 2007 ینی یه دوسالی بعد از ساخت بازی most wantsd  شروع به بازی این گیم کردم و داستانی که برای این بازی نوشته بودند برای یه آقا بیشتر جذاب بود ینی یه خانم بود که به عنوان دوست تو مراحل مختلف بازی به شخص بازی کننده راهنمایی می کرد و بقیه بازی گرا تو داستان طوری رفتار می کردند که مخاطبشون که شخص بازی کننده هست به احتمال بالا یه آقا هست . البته این دلیل خیلی قانع کننده ای نیست اما میشه یه حدسایی زد :)

این جذاب بودن یا نبودن چیزی  ریشه در طبیعت ما نداره ,الان دخترا هم فوتبال بازی میکنن.

همونطور که ما میدونیم دخترا از عروسک خوششون میاد،بازی سازها هم میدونن کی رو هدف  چی قرار بدهند.

لینک به دیدگاه

دوست من صد در صد واقف هستم آموزش و تربیت بسیار در شکل گیری گرایش های فردی افرار تاثیر گذار هست اما بحث بنده کلی هست و در مورد آمار صحبت می کنم و استثنا ها مد نظر بنده نیست . بنده فرگشت رو قبول دارم اگه شما رو این مورد با بنده موافق هستید می تونم برای شما مثالی بزنم . بنده هر وقت بخوام ببینم غریزه و استعداد بین دو جنس چقدر متفاوت هست  به طوری که بتونم آموزش و تربیت رو کنار بذارم به حیوانات مخصوصا پستانداران و صد البته اونایی که به انسان ها نزدیک تر هستند نگاه می کنم . اینکه تفاوت های آشکاری بین رفتار های دو جنس وجود دارد چیز قابل انکاری در حیوانات نیست هم در شخصیت دو جنس و هم در تفکیک مسئولیت. اما با توجه به بزرگی و قدرت کورتکس مغز انسان که فکر و تکلم و تخیل  از آنجا نشات میگره معادلات رو تا مقداری زیادی عوض میکنه اما به نظر من منکر شدن تفاوت های موجود در دو جنس صحیح نیست . صد البته آموزش هست که شخصیت و استعداد افراد رو شکوفا و یا حتی تقویت میکنه اما فکر نکنم تفاوت های هر چند اندک در مورد دو جنس قابل انکار یا رد باشه :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...