رفتن به مطلب

مشکل مانیتور با گرافیک

m-reali
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه 

یه هفته میشه مانیتور ایکس ویژن مدل xl2020tmu خریدم . مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی به گرافیک آنبرد وصل میکنم مانیتور به خوبی توسط سیستم شناسایی میشه و هیچ مشکلی نداره. ولی زمانی که به کارت گرافیک انویدیا gt 630 وصل میکنم شناسایی نمیشه و با تمام رزولیشن ها مشکل پیدا میکنه و با تغییر نرم افزار صفحه مانیتور سیاه میشه ولی مانیتور روشنه و تا خاموش و روشن نکنی تصویر برنمیگرده. درایور مانیتور را هم از سی دی مربوط نصب کردم ولی مشکل حل نشد. گرافیک و ویندوز هم اپدیت هستن.

چه کار کنم به نظر دوستان برای رفع این مشکل؟

مشخصات سیستم 

mb=asus p8b75 m lx

cpu = g2020

ram 8gb 

vga = asus gt630

monitor = x.vision xl2020tmu

win 8.1 

لینک به دیدگاه

سلام / دوست عزیز مشابه چنین مشکلی برای منم پیش اومده اما فکر می کنم با ریموو کردن درایور و برنامه های جنبی روی سی دی مانیتور مشکلم حل شد.این راه حل رو تست کن.

لینک به دیدگاه

با مانیتور دیگه امتحان کردید؟

بله. مانیتور قبلیم هست. crt سامسونگ. مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

سلام / دوست عزیز مشابه چنین مشکلی برای منم پیش اومده اما فکر می کنم با ریموو کردن درایور و برنامه های جنبی روی سی دی مانیتور مشکلم حل شد.این راه حل رو تست کن.

چندباری درایور ها رو ریموو کردم. حتی ویندوزم عوض کردم.

لینک به دیدگاه

عجیبه! درایور جدید گرافیک رو گذاشتید؟ درایور مانیتور رو نصب نکنید. بعد چندتا درایور گرافیک بگیرید و نصب کنید و تست. ببینید درست نمیشه. کابل اچ دی ام ای دارید ، با اون تست کردید؟

لینک به دیدگاه

عجیبه! درایور جدید گرافیک رو گذاشتید؟ درایور مانیتور رو نصب نکنید. بعد چندتا درایور گرافیک بگیرید و نصب کنید و تست. ببینید درست نمیشه. کابل اچ دی ام ای دارید ، با اون تست کردید؟

با کابل اچ دی ام ای خوبه و مشکلی نداره. موندم چرا با پورت vga گرافیک مشکل داره. ولی با vga مادربرد مشکل نداره؟!!!

لینک به دیدگاه

با کابل اچ دی ام ای خوبه و مشکلی نداره. موندم چرا با پورت vga گرافیک مشکل داره. ولی با vga مادربرد مشکل نداره؟!!!
یادم رفت بگم منم دقیقا الان با hdmi دارم کار می کنم چون حوصله سرو کله زدن،باهاش رو نداشتم بی خیالش شدم

Sent from my C5303 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

همون کاری که دوستمون انجام دادن ! اچ دی ام ای !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...