رفتن به مطلب

روشن نشدن سیستم

nima ash
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی

آقا سیستمم فک کنم ترکید!وقتی سیستم رو روشن می کنم برای یه لحظه روشن میشه و بعد خاموش میشه!

سیستم رو با یه پاور جدید هم تست کردم ولی انگار نه انگار....صفحه هم همون سیاه هست و بعد از کسری از ثانیه خاموش میشه!اتصالات پاور رو هم چک کردم چیزیش نبود!

البته از توی کیس بوی سوختگی بار اول که روشن کردم اومد!امکان داره مادربورد سوخته باشه؟؟؟

خازن های اطراف CPU رو هم چک کردم ولی به نظرم چیزیش نبود !!! :mad:

در ضمن این سیستم هم یه 2 ماهی در خواب بود بعد من هفته پیش روشنش کردم و هیچ مشکلی نداشت و راحت باهاش کار می کردم تا همین پریروز!

مادربورد هم گیگابایت هست.نزدیک به 4 یا شاید 5 ساله این سیستم در کنار هم بدون کوچکترین مشکلی کار کرده!

با تشکر @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
با سلام 

بوی سوختگی روی مین بیشتر ناشی از سوختن فت هاست

شما یه بار برق 4  یا8 پین مادربرد(کنار سی پی یو) رو دربیارید ببینید روشن میشه

لینک به دیدگاه

درود

اگه مشکل پاور نباشه مین سوخته. احتمالا اتصالی کرده توسط یه پیچ یا...

مین رو دقیقتر نگاه کنید کجاش سیاه شده

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

والله من تمام اتصالات رو چک کردم!کنار سوکت پردازنده هم اتصالگر رو چک کردم همون روز اول ولی باز هم افاقه نکرد!

در مورد مادربورد چیز خاصی زیاد معلوم نیست ولی امروز صبح که نگاه کردم به نظرم خازن هاش باد کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wacko:

آخه برای چی یه هو سوخته؟؟؟تا 2 روز پیش مثله ساعت کار می کرد!

لینک به دیدگاه

روی خازن ها انگار کپک زده!!!

به احتمال زیاد سوخته . راهی برای تعمییرش هست؟؟؟چون پرسیدم گفتن عوض کردن خازن روی مادربرد کار هر کسی نیست و خیلی دقیقه و اصلا ارزش داره بدم جایی عوض کنن؟

آخه این سیستم رو خیلی وقته دارم و واسه خودش روزی غولی بود و کفاف کار من رو حالا نه عالی ولی نسبتا خوب می داد!

لینک به دیدگاه

خب همونه چون خازن ها بعد از سوخت تغییر رنگ میدهند(قبلن بوی سوختی میدادند!).احتمال زیاد سوختن.والا من نمیدونم که صرف داره یا نه چون نمیدونم مادربردتون چیه.

ولی نمیدونم چرا تعویض خازن کار هر کسی نیست؟!

من خودم تو خونه خازن لحیم میکنم ماه!

البته خب شاید قضیه فرق کنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببخشید خازن بوی سوختگی نمیده  ولی خراب بودنش میتونه باعث ریست شدن سیستم بشه و اصولا نه باعث بوت نشدن یا روشن نشدن

لینک به دیدگاه

خب همونه چون خازن ها بعد از سوخت تغییر رنگ میدهند(قبلن بوی سوختی میدادند!).احتمال زیاد سوختن.والا من نمیدونم که صرف داره یا نه چون نمیدونم مادربردتون چیه.

ولی نمیدونم چرا تعویض خازن کار هر کسی نیست؟!

من خودم تو خونه خازن لحیم میکنم ماه!

البته خب شاید قضیه فرق کنه.

واقعا شرمنده زیاد سوال می کنم!

مادربردم توی امضام هست

GIGABYTE GA-MA785GM-US2H AM2+ Motherboard یه زمانی غولی بود ;)))
طرف احتمالا بخاطر این گفته شاید که از من پرسید لحیم کاری ظریف بلدی منم گفتم نه!!!ولی گفت خودش انجام میده!!!لابد می خواسته منو بترسونه تا مادربرد رو بیارم پیشش!
مرسی
لینک به دیدگاه

ببخشید خازن بوی سوختگی نمیده  ولی خراب بودنش میتونه باعث ریست شدن سیستم بشه و اصولا نه باعث بوت نشدن یا روشن نشدن

والله اون کار رو کردم سیستم بالا نیومد!

البته من خودم حدس میزدم مشکل از جای دیگه باشه ولی چون زیاد وارد نیستم نفهمیدم!البته الان دیگه بو نمیده چون تا روشن میشه سریع خاموش میشه!

شنبه که روشنش کردم یه لحظه صفحه ی سیاه اومد بعدش هم خاموش شد و بوی سوختگی از کیس بیرون زد!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والله اون کار رو کردم سیستم بالا نیومد!

البته من خودم حدس میزدم مشکل از جای دیگه باشه ولی چون زیاد وارد نیستم نفهمیدم!البته الان دیگه بو نمیده چون تا روشن میشه سریع خاموش میشه!

شنبه که روشنش کردم یه لحظه صفحه ی سیاه اومد بعدش هم خاموش شد و بوی سوختگی از کیس بیرون زد!

اگر  برقشو دربیارید سیستم بالا نمیاد ولی روشن که میمونه؟

لینک به دیدگاه

اگر  برقشو دربیارید سیستم بالا نمیاد ولی روشن که میمونه؟

نه منظورم اینه که همون صفحه ی سیاه میاد و بعد خاموش میشه !مثله روزه اول که این مشکل پیش اومد

البته الان دسترسی به سیستم ندارم ولی اگه بود یه باره دیگه چک می کردم بلکه سالم بشه!

شرمنده زیاد سوال می کنم @};-

لینک به دیدگاه

احتمال خیلی زیاد از هاردته... من یه بار تجربشو داشتم...

مشکل از هار نمیتونه باسه.چون سییتم بدون هارد هم روسن میشه.فقط چون سیستم عاملی روی سیستم نیست اتفاقی نمیفته و روی یه صفحه که بهتون گفته سیستم عامل پیدا نشد میمونه.
لینک به دیدگاه

احتمال خیلی زیاد از هاردته... من یه بار تجربشو داشتم...

اگر هارد باشه فکر کنم یه پیغام میده چون من قبلا یه بار هارد سوزوندم و میگه سیستم بوت نمیشه و از این چیز ها!

مشکل اصلیم اینه که اصلا چرا خازن ها اون شکلی شدن و اون بوی سوختگی که پریروز داد!

لینک به دیدگاه

ببخشید خازن بوی سوختگی نمیده ولی خراب بودنش میتونه باعث ریست شدن سیستم بشه و اصولا نه باعث بوت نشدن یا روشن نشدن

شما یه بار برق 4 یا8 پین مادربرد(کنار سی پی یو) رو دربیارید ببینید روشن میشه

[/quote

قدیم ها که خازن ها بو میدادند.بعد ایشون هم گفتند سیستم بعد چند لحظه خاموش میشه یعنی روشن میشه.

لینک به دیدگاه

نه عزیز... برد هاردش اگه سوخته باشه، سیستم یه لحظه روشن میشه، سریع خاموش میشه... من داشتم این مشکلو دیگه، یه لحظه، 2-1 دور فن کیس و cpu میچرخیدن، بعد خاموش...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
 به هرحال باید از نزدیک بررسی بشه

منظورم این بود که اگر برق 4 یا 8 پین سی پی یو دربیارید و سیستم روشن بمونه و فن سی پی یو باسرعت بچرخه  ولی وقتی بزنید سیستم روشن نشه و یا بعد از چندثانیه خاموش بشه از قسمت pwm  مادربرد (تغذیش هست درغیراینصورت باید  قسمتهای مین بررسی بشه   در ضمن شما در مرتبه اول تمام قطعاتی که به مادربرد وصل میشه مانند هارد  رایتر دربیارید و ببینید بوت میشه یانه بعد مرحله بعدی که عرض کردم 

لینک به دیدگاه

نه عزیز... برد هاردش اگه سوخته باشه، سیستم یه لحظه روشن میشه، سریع خاموش میشه... من داشتم این مشکلو دیگه، یه لحظه، 2-1 دور فن کیس و cpu میچرخیدن، بعد خاموش...

پس اگه اینطوره باید یه بار هار هم جدا کنند ببینند چجوری میشه.
لینک به دیدگاه

پس اگه اینطوره باید یه بار هار هم جدا کنند ببینند چجوری میشه.

آره... هارد و دی وی دی رام هاشو جدا کنه، یه تست بگیره ببینه چی میشه...

لینک به دیدگاه

مرسی از همه ی دوستان @};-

من الان اتصال هارد رو با مادربرد یه بار قطع وصل کردم اما تغییری نکرد اما توی اون چند لحظه ای که روشن میشه فن ها هم کار می کنن!!!شاید هارد مشکل داره!!!

ولی یه مشکل دیگه اینه که توی اون چند ثانیه پشت مادربرد به طرز عجیبی داغ می کنه!البته من قبلا تست نکرده بودم اما به نظرم این داغ کردن خیلی دیگه زیاده!و یه نکته ی دیگه احساس می کنم پشت مادربرد تغییر رنگ داده نسبت به روز اول البته فقط احساس هست و خیلی به نظرم زیاد نیست!

لینک به دیدگاه

این سیستمتو اینقدر روشن خاموش نکن ! سکته ناقص که زده شما کاملش کن :)))

وقتی خازن ها خراب شده شما دیگه چرا با اونجاها ور میری ؟ بورو بده تعمیرش کنن یا یک سیستم جدید ببند صفا کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
نبودن هارد ربطی به بوت شدن سیستم نداره  اون لوگوی اول سیستم  میاد وبوق سلامت رو میزنه 

الان روشن میمونه و بوت نمیشه یا خاموش و روشن میشه 

شما برق 4 یا8 پین که روی مین کنار سی پی یو هست رو دربیارید وسیستم رو روشن کنید  ببینید روشن میمونه  و یسره کار میکنه یانه ? احتمالا یسره کارکنه و دیگه داغ هم نمیکنه که دراینصورت خرابی ناشی   از قسمت تغذیه مین یا همون فت های دور سی پی یو است که بوی سوختنی و تغییر رنگ برد  هم اکثرا ناشی سوختن اونهاست

لینک به دیدگاه

این سیستمتو اینقدر روشن خاموش نکن ! سکته ناقص که زده شما کاملش کن :)))

وقتی خازن ها خراب شده شما دیگه چرا با اونجاها ور میری ؟ بورو بده تعمیرش کنن یا یک سیستم جدید ببند صفا کن

به خدا خودمم سکته ناقص زدم  توی این 2 یا 3 روزه از بس پرسیدم و باهاش ور رفتم :wacko: :D

لینک به دیدگاه

نبودن هارد ربطی به بوت شدن سیستم نداره  اون لوگوی اول سیستم  میاد وبوق سلامت رو میزنه 
الان روشن میمونه و بوت نمیشه یا خاموش و روشن میشه 
شما برق 4 یا8 پین که روی مین کنار سی پی یو هست رو دربیارید وسیستم رو روشن کنید  ببینید روشن میمونه  و یسره کار میکنه یانه ? احتمالا یسره کارکنه و دیگه داغ هم نمیکنه که دراینصورت خرابی ناشی   از قسمت تغذیه مین یا همون فت های دور سی پی یو است که بوی سوختنی و تغییر رنگ برد  هم اکثرا ناشی سوختن اونهاست

نه مثله قبل سیستم بالا نمیاد پس به هارد هم مربوط نیست چون پس از چند ثانیه خاموش میشه مثله قبل!!!

سیستم هم دیگه به خدا دیگه جرئت نمی کنم روشن و خاموشش کنم چون عجیب داغ می کنه!اصلا قابل تعمیر هست ؟؟؟می ارزه تعمیرش کنم؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...