رفتن به مطلب

گیر کردن ویندوز 7در starting windows ودیر بالا آمدن آن

ali1370
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان ...قبل از هر چیز مشخصات سیستم خود را بگم

سی پی یو core i7 4770k

مادر بورد z97x sli

گرافیگ nvidia geforce gtx 750ti

رم appacer ddr3 8gb

هارد دیسک segete 7200pm 1T

پاور450w گرین

کیس گرین

سیستمی که گرفتم بعد از نصب ویندوز 7 برای بار اول به راحتی و سرعت بالا آمد تا اینجا مشکلی نداشتم ولی دفعه بعد مثلا 10 ساعت بعد که کامپیوتر رو روشن کردم ویندوز در مرحله starting windows متوقف شد حدودا 7تا 8 دقیقه بعد ویندوز به زور بالا آمد در گیری سی پی یو رو چک کردم 0تا 2درصده ...علاوه بر اون برنامه هایی که همراه با ویندوز بالا می آیند  رو از starting up حذف کردم ولی باز هم مشکل حل نشد ...مطمئن نیستم ولی بر اساس تجربه فکر می کنم که جریانی ضعیف داخل کابل  هست که مانع از بالا آمدن ویندوز می شود ...چون در این چند روز اخیر کابل برق کیس وکابل مانیتور که به کیس وصل می شوند رو قبل از اینکه کامپیوتر رو روشن کنم از کیس کشیدم و بعد از مدتی دوباره به کیس وصل کردم این کار نتیجه داد ودر کمال تعجب دیدم که ویندوز به سرعت بالا اومد ..البته این کار فقط یک بار انجام نشده بعد از هر بار که این قطع و وصل کردن کابل ها رو انجام دادم ویندوز بالا اومده هر چی فکر می کنم ویندوز مشکلی نداره .....

ولی این راه حل موقتیه....نمیشه که همش هی کابلا رو قطع و وصل کرد ..........خواهش می کنم از هر کی این این مطلب رو می خونه

یه راه حل کارساز بزاره ممنون می شم........... :-? :) :(

لینک به دیدگاه

پاور 450 گرین؟

گرین فک نمیکنم پاور 450 داشته باشه !اگه میشه مدل دقیق پاور رو بگید شاید مشکل پاور باشه

شایدم مادر بورد(یه اپ دیت بایوس مادر بورد انجام بدید)

لینک به دیدگاه

پاور 450 گرین؟

گرین فک نمیکنم پاور 450 داشته باشه !اگه میشه مدل دقیق پاور رو بگید شاید مشکل پاور باشه

شایدم مادر بورد(یه اپ دیت بایوس مادر بورد انجام بدید)

مدل دقیق پاور  GP650A-ZS

مقدار پاور 650واته....

پس این کار (قطع و وصل کردن کابل کیس و مانیتور )در بالا آمدن ویندوز نقشی نداره ؟!

البته یه مسئله دیگه هم هست ...من PES 2014 را نصب کرده ام در یک ساعت اول خوبه ولی پس از مدتی بازی کند و سریع  می شه !اگر چه دایمی نیست ولی آخرش خوب میشه..........

البته یک بار بازی رو ایست کردم و و 20 دقیقه بعد اومدم بازی به مدت یکی دوقیقه لگ زد و دوباره خوب شد ! نمی دونم مشکل کجاست ؟درگیری سی پی یو هم بین 1 تا دو درصد بود ....میشه برای پاور و این موضوع راه حلی بدید .....با تشکر :-? :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام,دوست گرامی :

1-بعد از بوت شدن بازم کنده؟

2-کپی کردن فایل سرعتش چطوره؟

3-تاحالا صفحه آبی مرگ نشون داده؟

4-اگه اورکلاک یا بایوس رو دستکاری کردی حتما ریستش کن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...