رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب یک فایروال مناسب.

ReZa546
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.
شرمنده زیاده ولی لطف میکنید و میخونید و کمکم میکنید.
والا حقیقتش من الآن حدود 7 ساله که رو کامپیوتر خودم و مشتریام دارم آنتی ویروس ESET میریزم و واقعیتش اینه که حتی الآنم راضیم ولی دیگه این روزا اولا که دیگه بچه ها هم دارن یاد میگیرن که AV-test چیه و اصن غیر این آدم باید وقتی به شبکه وصله ایمن باشه و واس خاطر همین من یه مشکل کوچولو دارم که تا الآن درموردش تحقیق نکردم و این مشکل من رو فقط ESET برطرف میکنه.
شرح مشکلم اینه که من اینه که آنتی ویروس ESET یه بخش خیلی خوب و کاربردی داره به نام Personal Firewall که این بخش کاربردای فوق العاده ای داره که سودهایی که واس من داره ایناس :
1) با توجه به گرون بودن اینترنت تو **** متاسفانه مجبورم که یه کاری کنم که هیچ برنامه ای بدون اجازه من به نت دسترسی پبدا نکنه و هر برنامه ای خواست وصل شه 1 بار و فقط یکبار واسه همون برنامه ازم سوال شه!
2) در راستای همون کاربرد اولیه با توجه به اینکه ما ****یا اکثر برنامه هایی که استفاده میکنیم کرک شده هستند و به صورت قانونی نیستن اگه به نت وصل شن کرکشون از بین بره.
3)این قابلیتش فوق العاده آسان بود و واسه هر برنامه یکبار اجازه میگرفت و تموم.
من قبلا سعی کردم از فایروال های جدا هم استفاده کنم مثله Zone alarm 10 و Comodo Firewall که اینا یه سری مشکلات داشتن :
1)متاسفانه همراه با آنتی ویروس قاطی میکردن و باعث میشدن که ویندوز قاطی کنه.
2)برای هر کانکشن با هر لینک برای هر برنامه اجازه میگرفتن و همین باعث میشد که کلی از وقتم گرفته شه و خیلی اذیت میکرد مثلا واسه هر دانلود IDM باید اجازه میدادم و بعضی مواقع الکی هم ارور میداد.
3)مجاز دونستن یکسری برنامه های خاص مثه ویندوز آپدیت که ایست حتی واسه اینا هم اجازه میگرفت!
درضمن اخیرا دوستان بهم ثابت کردن که فایروال ESET ضعیف شده و متاسفانه دیگه مثه قبل نیست و به طور کل روی بخش مترو نداره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان.

شرمنده زیاده ولی لطف میکنید و میخونید و کمکم میکنید.

والا حقیقتش من الآن حدود 7 ساله که رو کامپیوتر خودم و مشتریام دارم آنتی ویروس ESET میریزم و واقعیتش اینه که حتی الآنم راضیم ولی دیگه این روزا اولا که دیگه بچه ها هم دارن یاد میگیرن که AV-test چیه و اصن غیر این آدم باید وقتی به شبکه وصله ایمن باشه و واس خاطر همین من یه مشکل کوچولو دارم که تا الآن درموردش تحقیق نکردم و این مشکل من رو فقط ESET برطرف میکنه.

شرح مشکلم اینه که من اینه که آنتی ویروس ESET یه بخش خیلی خوب و کاربردی داره به نام Personal Firewall که این بخش کاربردای فوق العاده ای داره که سودهایی که واس من داره ایناس :

1) با توجه به گرون بودن اینترنت تو **** متاسفانه مجبورم که یه کاری کنم که هیچ برنامه ای بدون اجازه من به نت دسترسی پبدا نکنه و هر برنامه ای خواست وصل شه 1 بار و فقط یکبار واسه همون برنامه ازم سوال شه!

2) در راستای همون کاربرد اولیه با توجه به اینکه ما ****یا اکثر برنامه هایی که استفاده میکنیم کرک شده هستند و به صورت قانونی نیستن اگه به نت وصل شن کرکشون از بین بره.

3)این قابلیتش فوق العاده آسان بود و واسه هر برنامه یکبار اجازه میگرفت و تموم.

من قبلا سعی کردم از فایروال های جدا هم استفاده کنم مثله Zone alarm 10 و Comodo Firewall که اینا یه سری مشکلات داشتن :

1)متاسفانه همراه با آنتی ویروس قاطی میکردن و باعث میشدن که ویندوز قاطی کنه.

2)برای هر کانکشن با هر لینک برای هر برنامه اجازه میگرفتن و همین باعث میشد که کلی از وقتم گرفته شه و خیلی اذیت میکرد مثلا واسه هر دانلود IDM باید اجازه میدادم و بعضی مواقع الکی هم ارور میداد.

3)مجاز دونستن یکسری برنامه های خاص مثه ویندوز آپدیت که ایست حتی واسه اینا هم اجازه میگرفت!

درضمن اخیرا دوستان بهم ثابت کردن که فایروال ESET ضعیف شده و متاسفانه دیگه مثه قبل نیست و به طور کل روی بخش مترو نداره.

درود

برنامه های امنیتی جدید روز به روز ساده تر میشن و البته امکانات کمتر-نمونه اش kaspersky internet security 2015به  حدی ساده شده انگار برای بچه ها طراحی کردن

و امافایروال مستقل و صد البته حرفه ای(صد درصد تضمین میکنم):

Emsisoft Online Armor

xicon185_oa.png.pagespeed.ic.hzK7LFrLzP.

فارسی هم داره.

ضمنا بهتره internet security استفاده کنید که ساده تره

ویرایش شده توسط helenjoon
لینک به دیدگاه

این برنامه ای که معرفی کردید آیای کاربردش مثه پرسونال فایروال ایست هست؟

آیا واسه هر برنامه و هر لینک از من اکسپت میخواد یا فقط واس هر برنامس؟

آیا با برنامه ها و کپی های ویندوز هم کار داره یا فقط شبکه و نت(نمیخوام دیگه تو ویندوزم کرم بریزه؟

آیا کرکش پیدا میشه؟

ممنون از توجه و لطفتون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این برنامه ای که معرفی کردید آیای کاربردش مثه پرسونال فایروال ایست هست؟

آیا واسه هر برنامه و هر لینک از من اکسپت میخواد یا فقط واس هر برنامس؟

آیا با برنامه ها و کپی های ویندوز هم کار داره یا فقط شبکه و نت(نمیخوام دیگه تو ویندوزم کرم بریزه؟

آیا کرکش پیدا میشه؟

ممنون از توجه و لطفتون.

شخصا با کمودو و زون آلارم کار کردم؛اما این یکی خیلی حرفه ای تره.

میتونید هرنوع قانونی وضع کنید-البته خودش هم هوش داره و از رفتارهای خودتون الگو میگیره(تقریبا هوش مصنوعی)

خیر فقط فایروال و ضد جاسوسه-سیستم رو الکی درگیر نمیکنه

میتونید 30روزه تست کنید-ایران هم نمایندگی داره خیلی ارزونه

خواهش

Online-Armor-Free_1.png

Online-Armor-Free_2.png

Online-Armor-Free_5.pngOnline-Armor-Free_6.pngOnline-Armor-Free_10.pngOnline-Armor-Free_11.pngOnline-Armor-Free_8.png

ویرایش شده توسط helenjoon
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...