رفتن به مطلب

مزایا و معایب باکس هارد 3.5 اینچ (تبدیل هارد اینترنال به اکسترنال)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گرامی و عزیز
من قصد خرید یه هارد 2 ترا دارم و هارد فعلی خودم که 500 گیگ هستش رو میخوام با باکس تبدیل به اکسترنال کنم .تو بازار باکس های مختلفی هست مثل مارک wipro و ...
اما مزایا و معایب این باکس ها چیه؟
ایا استفاده طولانی مدت از باکس 3.5  باعث اسیب دیدن هارد میشن؟اخه جایی خوندم که احتمال اینکه ولتاژ بالا به هارد برسه زیاده و باعث زیاد شدن حرارت و خراب شدن هارد میشه ؟

(چون برقش از اداپتور تامین میشه)

ایا این موضوع حقیقت داره یا نه؟
و سوال اخر اینکه  باکس 2.5 اینچ که هارد لب تاپی میخوره و احتیاج به اداپتور نداره واسه هارد مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟اگه مشکل پیش نمیاد که هاردمو با یه هارد 2.5 اینچ عوض کنم؟ ببخشید که طولانی شد...

لینک به دیدگاه

سوالتون سوال من هم هست ولی هنوز جواب بدست نیاوردم.

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان گرامی و عزیز

من قصد خرید یه هارد 2 ترا دارم و هارد فعلی خودم که 500 گیگ هستش رو میخوام با باکس تبدیل به اکسترنال کنم .تو بازار باکس های مختلفی هست مثل مارک wipro و ...

اما مزایا و معایب این باکس ها چیه؟

ایا استفاده طولانی مدت از باکس 3.5  باعث اسیب دیدن هارد میشن؟اخه جایی خوندم که احتمال اینکه ولتاژ بالا به هارد برسه زیاده و باعث زیاد شدن حرارت و خراب شدن هارد میشه ؟

(چون برقش از اداپتور تامین میشه)

ایا این موضوع حقیقت داره یا نه؟

و سوال اخر اینکه  باکس 2.5 اینچ که هارد لب تاپی میخوره و احتیاج به اداپتور نداره واسه هارد مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟اگه مشکل پیش نمیاد که هاردمو با یه هارد 2.5 اینچ عوض کنم؟ ببخشید که طولانی شد...

عموما دلیل استفاده از باکس هارد برای انتقال اطلاعات هست به عنوان مثال یک لپ تاپ قرار هست برای تست فرستاده بشه تهران اما خب شخص دوست داره از اطلاعتش بک اپ گرفته بشه و اطلاعات اصلی هارد حذف بشه

خب ساده ترین راه استفاده از این باکس ها هست

منتها در خصوص استفاده طولانی مدت و اضافه ولتاژ من جایی ندیدم اما یک نکته هم مهم هست که هارد های اینترنال چون برای اکسترنال بودن یا حمل نقل شدن همچون هارد های عادی طراحی نشدند مشکل دار شدن اون ها خب مشخصا احتمال زیادی داره

لینک به دیدگاه

عموما دلیل استفاده از باکس هارد برای انتقال اطلاعات هست به عنوان مثال یک لپ تاپ قرار هست برای تست فرستاده بشه تهران اما خب شخص دوست داره از اطلاعتش بک اپ گرفته بشه و اطلاعات اصلی هارد حذف بشه

خب ساده ترین راه استفاده از این باکس ها هست

منتها در خصوص استفاده طولانی مدت و اضافه ولتاژ من جایی ندیدم اما یک نکته هم مهم هست که هارد های اینترنال چون برای اکسترنال بودن یا حمل نقل شدن همچون هارد های عادی طراحی نشدند مشکل دار شدن اون ها خب مشخصا احتمال زیادی داره

ممنون از شما-پس باکس 2.5 اینچی چون برقشو از usb  تامین میکنه احتمال ولتاژ زیاد رو نداره-نهایت استفاده من انتقال دیتا هستش بین چند دستگاه...ممنون

ویرایش شده توسط nightray761
لینک به دیدگاه

به نظر من هم اگه باكس ها كارايى مثل هاردهاى اكسترنال داشتند

پس اونوقت چرا هاردهاى اكسترنال توليد مى شدند پس دوام اكسترنال ها بيشتر از اينترنال ها هست

من خودم اعتقادى به باكس ندارم چون هاردهاى اينترنال زودتر از اكسترنال به خاطر جابجايى خراب مى شن

به نظر من بهتره هاردتون رو بفروشيد كمى روش بگذاريد و هارد اكسترنال ضد ضربه بگيريد خيالتون رو راحت كنيد

لینک به دیدگاه

این باکس ها برای IDE هم وجود دارند یا فقط برای ساتا هستند؟

لینک به دیدگاه

این باکس ها برای IDE هم وجود دارند یا فقط برای ساتا هستند؟

فکر نکنم با توجه به قدیمی بودن هارد های IDE موجود باشه یا حداقل من ندیدم

ممنون از شما-پس باکس 2.5 اینچی چون برقشو از usb  تامین میکنه احتمال ولتاژ زیاد رو نداره-نهایت استفاده من انتقال دیتا هستش بین چند دستگاه...ممنون

خواهش می کنم

لینک به دیدگاه

چون من دو تا هارد آیدی ای بیکار تو خونه دارم.نمیدونم چیکار کنم.

البته خودم قبلا تبدیل آیدی ای به یو اس بی دیده بودم .

لینک به دیدگاه

به نظر من هم اگه باكس ها كارايى مثل هاردهاى اكسترنال داشتند

پس اونوقت چرا هاردهاى اكسترنال توليد مى شدند پس دوام اكسترنال ها بيشتر از اينترنال ها هست

من خودم اعتقادى به باكس ندارم چون هاردهاى اينترنال زودتر از اكسترنال به خاطر جابجايى خراب مى شن

به نظر من بهتره هاردتون رو بفروشيد كمى روش بگذاريد و هارد اكسترنال ضد ضربه بگيريد خيالتون رو راحت كنيد

ممنون از راهنماییتون.استفاده من از این باکس زیاد نیس چون بعد انتقال یه سری فایل میخوام دوباره به کامپیوتر متصلش کنم و سه چهار هفته مقداری فایل مثلا 100 یا 200 گیگ رو جابجا کنم.

با تشکر از شما

لینک به دیدگاه

من یک هارد اینترنال وسترین گرین2ترا را به کمک باکس زدم به کامپیوترراحت شناخت یک اسکن زدم باHd tunrوبعدا ریستارت کردم  الان اصلا بالا نمیاد وتق تق صدا میده

لینک به دیدگاه

من یک هارد اینترنال وسترین گرین2ترا را به کمک باکس زدم به کامپیوترراحت شناخت یک اسکن زدم باHd tunrوبعدا ریستارت کردم  الان اصلا بالا نمیاد وتق تق صدا میده

اینطور که دوستان میگن باید به کلی بیخیال این باکس بشم و بجاش یه هارد اکسترنال بگیرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...