رفتن به مطلب

مشاوره و کمک فوری در قیمت گذاری مانیتور led

Recommended Posts

با سلام

من حدود یکی دو هفته ای میشه یه مانیتور x.vision xl2020tmu خریداری کردم.

مانیتور کاملا سالم . و دارای یک سال گارنتی مادیران هست. 

میخواستم کمکم کنید که با چه قیمتی به فروش برسونم که هم خودم و هم خریدار متضرر نشیم. ممنون

ویرایش شده توسط m-reali
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز...

اگه فقط دلیلتون عدم ساپوت DVI هستش، خب یه تبدیل بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید.

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز...

اگه فقط دلیلتون عدم ساپوت DVI هستش، خب یه تبدیل بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید.

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. ولی به پورت dvi خود مانیتور نیاز دارم.با تبدیل جواب لازم رو نگرفتم

لینک به دیدگاه

میتونید رزولیشنش رو بزارید روی اچ دی. مشکل خاصی نیست که.

یک سال کارکرده و هیچ مشکلی از بابت پیکسل سوخته و پاشش رنگ و غیره نداره؟ شما اکش رو قیمت بزارید ، بعد با توجه به کارکرد قیمتتون رو مدنظر بگیرید و بزارید.

لینک به دیدگاه

میتونید رزولیشنش رو بزارید روی اچ دی. مشکل خاصی نیست که.

یک سال کارکرده و هیچ مشکلی از بابت پیکسل سوخته و پاشش رنگ و غیره نداره؟ شما اکش رو قیمت بزارید ، بعد با توجه به کارکرد قیمتتون رو مدنظر بگیرید و بزارید.

مانیتور را یه هفته میشه خریدم. هیچ مشکلی نداره. ولی من چون دنبال مانیتور حرفه ای تری هستم میخوام بفروشم و یه مانیتور ایسوس فول اچ دی بگیرم. میخوام کمکم کنید که حدود چه قیمتی بزنم برا فروشش.

پیکسل سوخته ندارد. کاملا نو و سالم.دارای یک سال گارانتی.جعبه و سی دی و ... کاملا نو .

دوستانی که اطلاعات دارن در مورد قیمت گذاری کمکم کنند. ممنون

لینک به دیدگاه

گارانتی مادیران مگه دو ساله نیست؟ هر کس قیمتی میزنه. بعضیا ده درصد ، بعضیا 20.

شما ببین چقدر می ارزه کم کنی، کم کن و قیمت بزن. بالا باشه دوستان سریع بهتون میگن!!!!!

لینک به دیدگاه

گارانتی مادیران مگه دو ساله نیست؟ هر کس قیمتی میزنه. بعضیا ده درصد ، بعضیا 20.

شما ببین چقدر می ارزه کم کنی، کم کن و قیمت بزن. بالا باشه دوستان سریع بهتون میگن!!!!!

ممنون از شما.

رو کارتن که نوشته یک سال.نمیدونم.

ولی ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...