رفتن به مطلب

جایگزین کردن کارت گرافیک سوخته

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من پنجشنبه زدم کارت‌گرافیک 9400gt خودم رو به نحوی نیم‌سوز کردم :D و یه خروجی میده که خط‌ های افقی قرمزی توی تصویر هست و یه چیزهای عجیب غریب. حالا چه شد رو بگذریم. صرفا برای اینکه از کامپیوتر یه خروجی تصویر بگیرم و یه کارهایی نه چندان سنگین باهاش انجام بدم میخوام یه کارت گرافیک بخرم. دیگه ته تهشم میخوام 200 خرج کنم. چون احتمالا تا یه چند وقت دیگه میخوام یا یه سیستم جمع کنم یا لپتاپ بخرم. بالاخره توی این رنج چه کارتی رو پیشنهاد می‌کنید؟ من خودم r7 240 رو مدنظر داشتم(همخونی نداره). اگه کارت گرافیک دست دو هم میشه خرید تو قیمت بگید. راستی پاورم ۳۸۰ وات گرین هستش. بهتره پاوره برای کارت گرافیکه سازگار باشه چون واقعا نمیخوام خرج اضافی کنم.

با تشکر

ویرایش شده توسط mahdims
لینک به دیدگاه

سلام وقت بخیر

یه مورد Asus 610 2 gig کارکرد زیر یه ماه با سه سال  گارانتی ویستا +جعبه و سی دیش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من پنجشنبه زدم کارت‌گرافیک 9400gt خودم رو به نحوی نیم‌سوز کردم :D و یه خروجی میده که خط‌ های افقی قرمزی توی تصویر هست و یه چیزهای عجیب غریب. حالا چه شد رو بگذریم. صرفا برای اینکه از کامپیوتر یه خروجی تصویر بگیرم و یه کارهایی نه چندان سنگین باهاش انجام بدم میخوام یه کارت گرافیک بخرم. دیگه ته تهشم میخوام ۲۵۰ خرج کنم. چون احتمالا تا یه چند وقت دیگه میخوام یا یه سیستم جمع کنم یا لپتاپ بخرم. بالاخره توی این رنج چه کارتی رو پیشنهاد می‌کنید؟ من خودم r7 240 رو مدنظر دارم. اگه کارت گرافیک دست دو هم میشه خرید تو قیمت بگید. راستی پاورم ۳۸۰ وات گرین هستش یا پردازنده پنتیوم. بهتره پاوره برای کارت گرافیکه سازگار باشه چون واقعا نمیخوام خرج اضافی کنم.

با تشکر

سلام

لطفا مدل مادربرد رو  بیان فرمایید.

ویرایش شده توسط کیم جونگ اون
لینک به دیدگاه

سلام وقت بخیر

یه مورد Asus 610 2 gig کارکرد زیر یه ماه با سه سال  گارانتی ویستا +جعبه و سی دیش

قیمت مدنظرتون چقدر هست؟

البته زیاد به کارم نمیاد

سلام

لطفا مدل مادربرد رو  بیان فرمایید.

Asus M4A78

ویرایش شده توسط mahdims
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمت مدنظرتون چقدر هست؟

البته زیاد به کارم نمیاد

Asus M4A78

با این مادربرد و پاور بهتره یه گرافیک کارکرده زیر 100 تومن بگیرین چون سیستمتون قدیمیه و خودتون هم فرمودین برای امور ساده.

توصیه من geforce 210 و بعد ای ام دی 5450  یا 6450 هست.

r7 240 و  r7 250 اصلا با سیستم فعلی همخونی نداره

لینک به دیدگاه

با این مادربرد و پاور بهتره یه گرافیک کارکرده زیر 100 تومن بگیرین چون سیستمتون قدیمیه و خودتون هم فرمودین برای امور ساده.

همین احتمال رو هم میدادم. گفتم حداقل یکم دارم خرج میکنم یکمم گرافیک قوی‌تر نسبت به قبلیه بردارم. ۲۱۰ به نظرم خیلی فرقی با ۹۴۰۰ نداره. از ۶۴۵۰ بیش‌تر خوشم میاد. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همین احتمال رو هم میدادم. گفتم حداقل یکم دارم خرج میکنم یکمم گرافیک قوی‌تر نسبت به قبلیه بردارم. ۲۱۰ به نظرم خیلی فرقی با ۹۴۰۰ نداره. از ۶۴۵۰ بیش‌تر خوشم میاد. 

درست می فرمایید

6450 برتره-direct X11 رو پشتیبانی میکنه

لینک به دیدگاه

قیمت مدنظرتون چقدر هست؟

البته زیاد به کارم نمیاد

Asus M4A78

پ.خ شد دوست عزیز

لینک به دیدگاه

درست می فرمایین

6450 برتره-direct X11 رو پشتیبانی میکنه

ممنون که کمک کردید. شاید این کامپیوتر رو دادم به کسی گفتم حداقل یه کارت خوب داشته باشه. سیستم مال عهد هخامنشیانه دیگه به درد هیچ کاری نمیخوره

لینک به دیدگاه

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-6450-vs-Radeon-HD-5450

5450 بخاطر قیمت کمتر و این که راحتر میشه پیداش کرد بهتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از نظر قیمت با 6450 تفاوت زیادی نداره اما6450 دو برابرShading units بیشتری داره

مقایسه: http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-6450-vs-Radeon-HD-5450

لینک به دیدگاه

ولی خب 6450 یه مقداری قوی تره. اگه که پیدا شد 6450 میخرم اگه نه همون 5450

لینک به دیدگاه

سلام

من پنجشنبه زدم کارت‌گرافیک 9400gt خودم رو به نحوی نیم‌سوز کردم :D و یه خروجی میده که خط‌ های افقی قرمزی توی تصویر هست و یه چیزهای عجیب غریب. حالا چه شد رو بگذریم. صرفا برای اینکه از کامپیوتر یه خروجی تصویر بگیرم و یه کارهایی نه چندان سنگین باهاش انجام بدم میخوام یه کارت گرافیک بخرم. دیگه ته تهشم میخوام 200 خرج کنم. چون احتمالا تا یه چند وقت دیگه میخوام یا یه سیستم جمع کنم یا لپتاپ بخرم. بالاخره توی این رنج چه کارتی رو پیشنهاد می‌کنید؟ من خودم r7 240 رو مدنظر داشتم(همخونی نداره). اگه کارت گرافیک دست دو هم میشه خرید تو قیمت بگید. راستی پاورم ۳۸۰ وات گرین هستش یا پردازنده پنتیوم. بهتره پاوره برای کارت گرافیکه سازگار باشه چون واقعا نمیخوام خرج اضافی کنم.

با تشکر

سلام.

مدل سی پی یو و رم رو بگید

فقط برا خروجی تصویر میخاید یا گاهن بازی هم انجام میدید

اگه برا بازی هم هست 240 خودتون انتخاب خوبیه با پاور و مادر بوردتم سازگاره (البت سی پی رمت باید بدک نباشه)

خاستی ارزون باشه یه 6570 یا 630 دسته دو بگیر معادل همین 240 هست (سی پی یو رمت بکشه باشون خیلی از بازی ها رو راحت انجام میدید)

دوست من مدل مادر بورد لازم نیست؟چون گرافیک 9400 pcie هست! سیستم ایشون خیلی از گرافیک ها  جواب میده (اگه سی پی رم متناسب باشه)

چرا240 و 250 با سیستمشون جواب نمیده هم پاور برا این 2 گرافیک کافیه هم مادر بورد ساپورت میکنه!!!!!!!

اینجا رم و سی پی مهم هستش که با توان گرافیک تناسب داشته باشه نه مادر بورد!!!(مادر بورد از همون گرافیک قبلیشون قابل تشخیص بود)

5450 با 6570 تفاوت اندکی دارن تو قیمت (حدود 50 تومن)اونم تو نو! ولی 5450 بسیار ضعیف هست و 6570 پیشنهاد میشه

ولی خب 6450 یه مقداری قوی تره. اگه که پیدا شد 6450 میخرم اگه نه همون 5450

تفاوت هر دو بسیار اندکه پیشنهاد میشه یه گرافیک بالاتر بگیرید

یه دست 2 مدل6570 یا 630 حدود 120 تا 150 تومن هست اونم بسته به مدل و داشتن یا نداشتن گارانتی داره

اگه نه فقط تصویر میخاین همینا کفایت میکنه.

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

سلام.

مدل سی پی یو و رم رو بگید

فقط برا خروجی تصویر میخاید یا گاهن بازی هم انجام میدید

اگه برا بازی هم هست 240 خودتون انتخاب خوبیه با پاور و مادر بوردتم سازگاره (البت سی پی رمت باید بدک نباشه)

خاستی ارزون باشه یه 6570 یا 630 دسته دو بگیر معادل همین 240 هست (سی پی یو رمت بکشه باشون خیلی از بازی ها رو راحت انجام میدید)

دوست من مدل مادر بورد لازم نیست؟چون گرافیک 9400 pcie هست! سیستم ایشون خیلی از گرافیک ها  جواب میده (اگه سی پی رم متناسب باشه)

چرا240 و 250 با سیستمشون جواب نمیده هم پاور برا این 2 گرافیک کافیه هم مادر بورد ساپورت میکنه!!!!!!!

اینجا رم و سی پی مهم هستش که با توان گرافیک تناسب داشته باشه نه مادر بورد!!!(مادر بورد از همون گرافیک قبلیشون قابل تشخیص بود)

5450 با 6570 تفاوت اندکی دارن تو قیمت (حدود 50 تومن)اونم تو نو! ولی 5450 بسیار ضعیف هست و 6570 پیشنهاد میشه

تفاوت هر دو بسیار اندکه پیشنهاد میشه یه گرافیک بالاتر بگیرید

یه دست 2 مدل6570 یا 630 حدود 120 تا 150 تومن هست اونم بسته به مدل و داشتن یا نداشتن گارانتی داره

اگه نه فقط تصویر میخاین همینا کفایت میکنه.

بازی که زیاد نه همونایی که قبلا بود اجرا بشه کافیه چون قصد خرید یه سیستم یا لپتاپ دارم. الان مدل دقیق سی پی‌ یو رو نمیدونم جعبه اش هم نیست. رم ۲ هستش ولی اگه نیاز باشه میتونم یه دو گیگ دیگه بزارم روش.

لینک به دیدگاه

با کلی بدبختی بالاخره اینو پیدا کردم. گفتم اگه سی پی‌یو جوابگو باشه میتونم رم رو ارتقا بدم

post-16685-0-92765700-1409383801_thumb.png

لینک به دیدگاه

با کلی بدبختی بالاخره اینو پیدا کردم. گفتم اگه سی پی‌یو جوابگو باشه میتونم رم رو ارتقا بدم

attachicon.gifUntitled.png

سی پی یو شما قوی نیست ولی بدک هم نیست

پیشنهاد میکنم همون  5570 یا 6570یا 630 یا r7240 یا تو ردهای اینا دسته دوم حدود 120 تا 150 تومن حالاکمی بالا پاین تر(البت 240چون جدید بعید میدونم به این راحتی ها دسته دوش گیر بیاد)بگیرید

رم هم 2 گیگ دیگه اضاف کنید میتونید خیلی بهتر از 9400 یا 210 یا 5450 یا 6450 نتیجه بگیرید(اینا تو mw3 هم فریم قابل قبولی نمیدن تا چه برسه بازیهای دیگه)

بخاین ا 5450 یا 6450 رو نو بگیرید که حدود 130 تا 150 تای براتون اب میخره دسته دوشم حدود 80 تا 100 تومن

پس اگه میخای خریدی کنید کمی هزینه کنید که در کنار لپ تاپتون سیستم هم کارایی مناسبی داشته باشه.

نکته:برا رم حتما یک مدل یک برند با مشخصات یکسان باشه(ترجیحا کیس رو هنگام خرید رم با خودتون ببرید و تست شده تحویل بگیرید)

چون بعضی وقتا رمها با هم ناسازگارن(حتی تو یک برند)

لینک به دیدگاه

سی پی یو شما قوی نیست ولی بدک هم نیست

پیشنهاد میکنم همون  5570 یا 6570یا 630 یا r7240 یا تو ردهای اینا دسته دوم حدود 120 تا 150 تومن حالاکمی بالا پاین تر(البت 240چون جدید بعید میدونم به این راحتی ها دسته دوش گیر بیاد)بگیرید

رم هم 2 گیگ دیگه اضاف کنید میتونید خیلی بهتر از 9400 یا 210 یا 5450 یا 6450 نتیجه بگیرید(اینا تو mw3 هم فریم قابل قبولی نمیدن تا چه برسه بازیهای دیگه)

بخاین ا 5450 یا 6450 رو نو بگیرید که حدود 130 تا 150 تای براتون اب میخره دسته دوشم حدود 80 تا 100 تومن

پس اگه میخای خریدی کنید کمی هزینه کنید که در کنار لپ تاپتون سیستم هم کارایی مناسبی داشته باشه.

نکته:برا رم حتما یک مدل یک برند با مشخصات یکسان باشه(ترجیحا کیس رو هنگام خرید رم با خودتون ببرید و تست شده تحویل بگیرید)

چون بعضی وقتا رمها با هم ناسازگارن(حتی تو یک برند)

ممنون از کمکتون. خودم سافایر r7 240 رو انتخاب کردم و یه رم دو گیگ هم میزارم کنارش. میخوام سیستم بیخودی یه گوشه نیوفته

لینک به دیدگاه

ممنون از کمکتون. خودم سافایر r7 240 رو انتخاب کردم و یه رم دو گیگ هم میزارم کنارش. میخوام سیستم بیخودی یه گوشه نیوفته

خاهش میشه داداش

انتخاب خوبیه

میتونی گیمهای قوی تری رو هم نسبت به قبل بازی کنی

در کل لپ تاپ هم بگیری دل کندن از پی سی سخته(پی سی جایگاه خودشو داره)

لینک به دیدگاه

خاهش میشه داداش

انتخاب خوبیه

میتونی گیمهای قوی تری رو هم نسبت به قبل بازی کنی

در کل لپ تاپ هم بگیری دل کندن از پی سی سخته(پی سی جایگاه خودشو داره)

اصلا پی‌سی کجا لپتاپ کجا. اولش  قصد خرید سیستم داشتم ولی بنا به دلایلی مجبور به خرید لپتاپ شدم. ~x( الان افسرده دارم میشم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...