رفتن به مطلب

مشکل با موس Green GM-701

BehGame
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه

امروز من این موس رو از یه فروشگاه اینترتی معتبر خریدم و من یه مشکل اساسی با این موس دارم

روی لب تاپ من کار نمیکنه. بعد از نصب درایور موقعی که USB رو به سیستم می زنم، در حالی که چشمک می زنه پیغام نات ریکوگنایز میده و خاموش میشه. ویندوز لب تاپم 8.1 نسخه 64 بیته

روی سیستم خونه رایور نصب شد و خیلی خوب هم کار میکنه و مشکلی نداره. ویندوز خونه هم 7 نسخه 32 بیت هستش

توی چند سایت و همین سایت دیدم بعضی ها با این موس مشکل مشابه دارند. حالا سئوال اینه که آیا با ویندوز مشکل داره یا خوده موس مشکل داره؟ یعنی باید بره گارانتی؟

ممنونم اگه راهنماییم کنید.

لینک به دیدگاه

این جا یه سر بزن

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=31521&page=1

این مشکل شما رو این دوست داشته !

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نمیدونم چرا اون تاپیک قفل شده

این گرین هم انگار داره کم کم رو بازی میکنه و خودی نشون میده توی عرضه محصولات ... :D

قبلاً میگفتن چون آمار فروش پاور های گرین بالا هست پس گزارش خرابی هاش هم بالا هست (عجب دلیلی)

موس هاش که فروششون بالا نیست ؟ هست؟

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

زنگ زدم گارانتی و به من گفتن بیارمش اگه مشکل داشت عوض کنن. ولی احتمالا مشکل از ویندوز هستش و نه از موس

ویندوزی که شما روش تست کردین 64 بیتی بوده؟ من فردا روی یه ویندوز 7 نسخه 64 بیتی هم نصب می کنم و نتیجه رو می گم

لینک به دیدگاه

روی ویندوز 7 نسخه 64 بیت نصب شد. کاملا عالی کار می کنه!!

احتمال داره با 8 یا 8.1 سازگار نیست. MFORSPEED تو روی ویندوز 8 تستشون کردی؟

و یه مطلب دیگه. امروز که دوباره موس رو به PC که 7 نسخه 32 بیت داشت وصل کردم شروع کرد توی اینترنت گشتن و درایور رو آپدیت کردن که در این موقع موس با سکته حرکت می کردد و قطع و وصل می شد. احتمالا MFORSPEED مشکل تو مربوط به آپدیت شدن ناخواسته درایور این موس در ویندوز 7 از طریق اینترنت بوده

لینک به دیدگاه

نه هنوز مشکل توی 8.1 پابرجاست. باید برم گارانتی شاید راهنمایی کردند. خبر میدم :)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

یه نفر از کابران دیجی کالا با استفاده از روش زیر موس رو روی 8.1 راه انداخته. متاسفانه من نمی تونم تستش کنم چون ویندوزم رو عوض کردم. لطفا اگه می تونید تست کنید:

این موس با ویندوز 8.1 کامل سازگار هست و بنده هم از این موس بروی لپ تاپ وPC منزل استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداره
ممکنه مشکل شما ناشی از نسخه ویندوز8.1 ( ویندوز خودم رو از Soft98.irگرفتم) یا کانفلیکت درایو موس ویندوز باشه،بنده تا حالادرایو داخل جعبه موس رو نصب نکردم و از داریو پیش فرض خود ویندوز برای موس استفاده کردم و بدون مشکل موس دتکت شد، پیشنهاد میکنم شما وارد دیوایس منیجر بشید و در قسمت Mice and other pointing device بروی HID-complaint mouse راست کلیک و گزینهproperties را انتخاب کنید ، در صفحه باز شده به سربرگ Drive بروید ،چنانچه درایو موجود در جعبه موس را نصب نموده اید بروی گزینه Roll Back drive کلیک کنید چنانچه از درایو پیش فرض ویندوز استفاده میکنید بروی Uninstall کلیک کنید سپس موس را ازسیستم جدا کرده و پس از ری استارت مجددا وصل کنید.
امیدوارم مشکلتون حل بشه :)
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...