رفتن به مطلب

استفاده و لود 50% سي پي يو در حالت عادي

RISING
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام   به دوستان عزيز 

دوستان از ديروز بدون نصب هيچ برنامه  جديدي   يكي از هسته هاي سي پي يو در گير  و50% سي پي يو فعال  شده  وحرارت هم بالاتر رفته  با بررسي در task manager  و   قسمت  processes    متوجه شدم بيشترين مقدار استفاده از جانب اين برنامه هست WPFFONTCACHE_V..  و با زدن   قطع  اجراي برنامه در 2 يا 3 بار  مشكل حل ميشه   اما با ريستارت كردن  يا روشن كردن سيستم مجددا  اين   عمليات   انجام شده  وسي پي يو روي 50 % فعاليت   ميمونه . اين  گزينه مربوط به   چه برنامه اي هست ؟

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

با سلام   به دوستان عزيز 

دوستان از ديروز بدون نصب هيچ برنامه  جديدي   يكي از هسته هاي سي پي يو در گير  و50% سي پي يو فعال  شده  وحرارت هم بالاتر رفته  با بررسي در task manager  و   قسمت  processes    متوجه شدم بيشترين مقدار استفاده از جانب اين برنامه هست WPFFONTCACHE_V..  و با زدن   قطع  اجراي برنامه در 2 يا 3 بار  مشكل حل ميشه   اما با ريستارت كردن  يا روشن كردن سيستم مجددا  اين   عمليات   انجام شده  وسي پي يو روي 50 % فعاليت   ميمونه . اين  گزينه مربوط به   چه برنامه اي هست ؟

درود

عزیز روش کلیک راست کن و گزینه open file location رو بزن

من احتمال میدم بخاطر ویروسه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

یه نگاه به startup هم بنداز ببین هنگام شروع ویندوز برنامه ای شروع به کار میکنه

اگه میتونی یه شات از startup هم بزار تا بهتر بشه نظر داد

لینک به دیدگاه

درود

عزیز روش کلیک راست کن و گزینه open file location رو بزن

من احتمال میدم بخاطر ویروسه

دوست عزيز روي سيستم 2 تا ويندوز نصب هست  هم ايكس پي وهم  سون اما اين مشكل رو توي  ايكس پي دارم .

لینک به دیدگاه

دوست عزيز روي سيستم 2 تا ويندوز نصب هست  هم ايكس پي وهم  سون اما اين مشكل رو توي  ايكس پي دارم .

این دلیل وجود ویروس رو رد نمیکنه ممکنه فعلا فقط وین اکس پیت الوده شده باشه. اونکاری که گفتمو کردی؟ چیشد؟

لینک به دیدگاه

این دلیل وجود ویروس رو رد نمیکنه ممکنه فعلا فقط وین اکس پیت الوده شده باشه. اونکاری که گفتمو کردی؟ چیشد؟

دوست عزيز همچين گزينه اي  در زمان كليك راست نيست  و با 3 مرتبه  كه گزينه پايان پردازش رو مي زنم  توقف فعاليت  برنامه انجام ميشه . و فعاليت سي پي يو عادي ميشه .

لینک به دیدگاه

دوستان داخل search گزينه  مورد نظر رو  زدم  و2 مورد پيدا شد يكي در شاخه ويندوز و ديگري در NET Framework پيدا شد كه از همون داخل search  حذف كردم و بعد از اون  چند با ر ريستارت كردم تا تست كنم  ومشكلي نداشتم  .دوستان اين چه برنامه اي هست يا ممكنه ويروس  بوده باشه ؟

لینک به دیدگاه

دوستان داخل search گزينه  مورد نظر رو  زدم  و2 مورد پيدا شد يكي در شاخه ويندوز و ديگري در NET Framework پيدا شد كه از همون داخل search  حذف كردم و بعد از اون  چند با ر ريستارت كردم تا تست كنم  ومشكلي نداشتم  .دوستان اين چه برنامه اي هست يا ممكنه ويروس  بوده باشه ؟

ببین دوست عزیز بذار یه جوری بگم دقیق بفهمی.اینایی که شما پیدا کردی خود ویروس نیستند.برنامه های معمول سیستمت هستند. منتها این ویروس یه حالتی دقیقا مثل زالو داره که میچسبه به برنامه ها و سی پی رو رو درگیر میکنه.الانم زیاد خوشحال نباش.چون برمیگرده روی یه برنامه ی دیگه.من خودم همین مشکلو زیاد روی سیستمای مشتریها دارم. بطور مثال اولش روی power iso درگیر بود پاکش میکردم میرفت روی adob reader  اونوهم پاکش میکردم میرفت روی یکی دیگه اینقدر میرفت که یه فایل اساسی ویندوز درگیر میشد که حذف نمیشد و اونموقه مشکلات بوجود میومد.اما نگران نباش انتی ویروس avira رو نصب کن اپدیت کن و بزن اسکن کنه مطمئن باش مشکلت حل میشه.

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

ببین دوست عزیز بذار یه جوری بگم دقیق بفهمی.اینایی که شما پیدا کردی خود ویروس نیستند.برنامه های معمول سیستمت هستند. منتها این ویروس یه حالتی دقیقا مثل زالو داره که میچسبه به برنامه ها و سی پی رو رو درگیر میکنه.الانم زیاد خوشحال نباش.چون برمیگرده روی یه برنامه ی دیگه.من خودم همین مشکلو زیاد روی سیستمای مشتریها دارم. بطور مثال اولش روی power iso درگیر بود پاکش میکردم میرفت روی adob reader  اونوهم پاکش میکردم میرفت روی یکی دیگه اینقدر میرفت که یه فایل اساسی ویندوز درگیر میشد که حذف نمیشد و اونموقه مشکلات بوجود میومد.اما نگران نباش انتی ویروس avira رو نصب کن اپدیت کن و بزن اسکن کنه مطمئن باش مشکلت حل میشه.

ممنون اتفاقا avira  آپديت شده دارم  و با اسكن كامل 2 مورد   رو پيدا كرد و پاك كردم .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...