رفتن به مطلب

خریدار گرافیک R9-290X WindForce / R9-290X Tri-X 4GB GDDR5

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من خریدار یکی از این دو مدل کارت هستم

Gigabyte Radeon R9-290X WindForce 3X OC

77.jpg

Sapphire R9-290X Tri-X 4GB GDDR5

11226-00_R9_290X_TRI-X_4GBGDDR5_DP_HDMI_

هر کی برا فروش داره اعلام کنه

دوستان منتظرم

لینک به دیدگاه

سلام 

من یه R9 290 دارم به کارت میاد؟تا سپتامبر 2015 گارانتی الماس داره.....نه ماین شده و نه اور......فقط مشکلش دمای زیادشه که این سری همشون همینجورن دماش تا 96 بالا میره البته با نرم افزار کنترل دما من تا 75 نگهش میدارم....خواست پ خ کن......راستی منم اول دنبال 290X بودم که زدی ولی پیدا نشد بعد این 290 رو گرفتم

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2086&psn=&lid=1&leg=0#

لینک به دیدگاه

سلام 

من یه R9 290 دارم به کارت میاد؟تا سپتامبر 2015 گارانتی الماس داره.....نه ماین شده و نه اور......فقط مشکلش دمای زیادشه که این سری همشون همینجورن دماش تا 96 بالا میره البته با نرم افزار کنترل دما من تا 75 نگهش میدارم....خواست پ خ کن......راستی منم اول دنبال 290X بودم که زدی ولی پیدا نشد بعد این 290 رو گرفتم

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2086&psn=&lid=1&leg=0#

سلام داداش

منم با گرما خیلی مشکل دارم

منم قصد داشتم کارت رفرنس بگیرم بعدش واتر کولر

کلی فکر کردم دیدم سری که درد نمیکنه را نباید دستمال بست!

ممنون از لطفت داداش

من فقط از این دو مدل ذکر شده میخوام

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

سلام آقا در حد یه پیشنهاد مدل سافایر مد نظرتون البته بدون ایکس که در سلامت کامل هست چند بر می دارین قیمت مورد نظرتون رو پیام کنید.البته بگم اختلاف کارای زیادی باتوجه به اختلاف قیمتشون که هست بین با ایکس و بدون ایکس نیست

لینک به دیدگاه

سلام آقا در حد یه پیشنهاد مدل سافایر مد نظرتون البته بدون ایکس که در سلامت کامل هست چند بر می دارین قیمت مورد نظرتون رو پیام کنید.البته بگم اختلاف کارای زیادی باتوجه به اختلاف قیمتشون که هست بین با ایکس و بدون ایکس نیست

سلام

لطفا پیام خصوصی خود را چک نمایید

لینک به دیدگاه

داداش فقط به عنوان یک دوست خواستم یاد اوردی کنم شاید خودتون هم در جریان باشین

دو نفر رو تو فروم میشناختم رفرنس داشتن و با کولینگ رو پا نگه اش داشتن و راضی بودن

ولی رفرنس خیلی بهتره ریسکی هم نداره پشیمون بشین ، من خودم 290 tri-x دارم تو واچ داگز 75 درجه ندیدم بالاتر بره !!!

خیلی کارت نازی هست ولی متاسفانه یه سری دست دوم وارد شد مواظب باشین . @};-

لینک به دیدگاه

داداش فقط به عنوان یک دوست خواستم یاد اوردی کنم شاید خودتون هم در جریان باشین

دو نفر رو تو فروم میشناختم رفرنس داشتن و با کولینگ رو پا نگه اش داشتن و راضی بودن

ولی رفرنس خیلی بهتره ریسکی هم نداره پشیمون بشین ، من خودم 290 tri-x دارم تو واچ داگز 75 درجه ندیدم بالاتر بره !!!

خیلی کارت نازی هست ولی متاسفانه یه سری دست دوم وارد شد مواظب باشین . @};-

عرض کنم خدمت داداش گلم

شما درست میگی کارت رفرنس به خاطر قیمتش مناسبه البته باید کولینگ بشه و همین خودش داستان داره . . .

بله ، سری tri-x سافیر از نظر خنک کنندگی حرف اول میزنه ، و همین یعنی عمر بالای کارت .(دشمن قطعات الکترونیک گرما هستش) .

به خاطر همین دنبال کارتی هستم که سه تا فن داشته باشه.

البته دیروز تو بازار یه کارت دیدم که مشخص بود دست دوم هستش ، طرف میخواست به جای اکبند . . . ! برا همین خیلی احتیاط میکنم .

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

یک عدد گرافیک MSI R9 290X Gaming 4GB ازکاربر گرامی  OC_King  خریداری شد

ختم تاپیک اعلام میشود

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...