رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

SAPPHIRE R9 290X 4GB

از اساتید محترم میخوام که در مورد این گرافیک راهنماییم کنند برای گیم میخوام

البته خودم نظرم اینه اگه شما گرافیک بهتری توی رنج یک ملیون پانصد تا دو ملیون سراغ دارید بفرمایید

ممننون

لینک به دیدگاه

سوال دیگه ای هم داشتم

چند مدت پیش خوندم که دایرکس 12 توی راهه که نوشته بود دیگه گرافیک های نسل قبل با اومدن دایرکس 12 دیگه کارایی ندارن

من تعجب کردم یعنی اگه من یه گرافیک الان بخرم هر وقت گرافیک های تحت دایرکس 12 اومد بای عوضش کنیم

لطفا اگه کسی اطلاعات بیشتری داره برام توضیح بده

ویرایش شده توسط BELOTI_69
لینک به دیدگاه

290x تو این رنج قیمت واقعا گرافیک خیلی خوبیه

در ضمن تمام گرافیکهای directX 11 از نسخه 12 هم پشتیبانی میکنند ولی نه پشتیبانی کامل......گرافیکهای که از نظر سخت افزاری برای نسخه 12 بهینه شدند مسلما عملکرد بهتری دارند

در این تاپیک اطلاعات کاملی در مورد directX 12 نوشته شده!! :)

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=31897&hl=direct

لینک به دیدگاه

AMD production manager Devon Nekechuk, speaking at the company's 30 Years of Graphics event, disclosed that all AMD GPUs based on the Graphics CoreNext architecture will support DirectX 12, Microsoft's next generation multimedia API. The company is already up-to-date on the DirectX feature-level support, with support for DirectX 11.2. The company isn't drumming that up too loud, probably because it's developing an ecosystem for its own/competing AMD Mantle 3D API.

به طور خلاصه همه کارتای CoreNext از DX12 پشتیبانی خواهند کرد و AMD هم تایید کرده. شاید برخی پردازش های رندرینگ خاص رو ساپورت نکنه که نیاز به کارتهای نسل بعد دارد.

ویرایش شده توسط tm71
لینک به دیدگاه

AMD production manager Devon Nekechuk, speaking at the company's 30 Years of Graphics event, disclosed that all AMD GPUs based on the Graphics CoreNext architecture will support DirectX 12, Microsoft's next generation multimedia API. The company is already up-to-date on the DirectX feature-level support, with support for DirectX 11.2. The company isn't drumming that up too loud, probably because it's developing an ecosystem for its own/competing AMD Mantle 3D API.

به طور خلاصه همه کارتای CoreNext از DX12 پشتیبانی خواهند کرد و AMD هم تایید کرده. شاید برخی پردازش های رندرینگ خاص رو ساپورت نکنه که نیاز به کارتهای نسل بعد دارد.

ببخشید میشه کمی بیشتر در مورد   Core Next  بگید

منظورتون رو نگرفتم

لینک به دیدگاه

بچه ها یعنی الان گرافیکی که من میخوام بخرم از دایرکس 12 پشتی بانی میکنه اما نه به صورت کامل درسته

خوب با وجودی که مقاله رو خوندم نه کامل میشه بگید در چه کارهایی به چشم میاد که نسل 700 کامل دایرکس 12 رو ساپورت نمیکنه

رندرینگ هم کمی برام توضیح بدید لطفا

لینک به دیدگاه

سری 7000 و سری R سری Core Next هستند و به خاطر معماری ساختشون هست حتی کنسولهای نسل هشت PS4 و XBOXone هم core next هستند.

لینک به دیدگاه

سری 7000 و سری R سری Core Next هستند و به خاطر معماری ساختشون هست حتی کنسولهای نسل هشت PS4 و XBOXone هم core next هستند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...