رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی

A.NAMDAR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

یه راهنمایی میخاستم ببینم چطور میشه بازی کال آف گاست رو با دایرکت ایکس 10 بازی کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تو این لینک مطالبی راجع بش هست

مطلب از steamcommunity

Call Of Duty Ghost On DX10!!!
Subject to the holders of graphics cards without support DX11 . You can run the game on older cards , but does not guarantee smooth operation . With me on the equipment Geforce GTS 250 , Athlon II x2 250 and "recommended" 6GB ram , so nothing special can draw from three fpsy However, I hope that the way will be useful and other hardware configurations you can play . So go to work :

1 , Download and install this file http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/desktop/hh852363.aspx
2 After installation, enter C : \ Windows \ System32 and fire up your dxcpl.exe
3 In the window that appears, click on "Edit list" and select the path to trigger the game "C: \ ... \ iw6sp64_ship.exe "
4 The device settings (below) set the "Feature level limit " on 11_0 and 11_1 and enable the option " Force WRAP "
5 Once approved, you can safely run the game in DX10

The download is for Windows 8 , but it also works on Windows 7 , and perhaps it is also available in Polish, which I did not check .

As I wrote above, I do not know if this will enable a smooth game , but it's worth a try.
لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز

یه راهنمایی میخاستم ببینم چطور میشه بازی کال آف گاست رو با دایرکت ایکس 10 بازی کرد؟

دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم خواستم با دایرکت ایکس 10 بازی رو اجرا کنم ولی نشد همه اون راها رو تست کردم نتیجه نگرفتم مجبور شدم یک کارت گرافیک جدید بگیرم که دایرکت ایکس 11 ساپورت کنه .پیشنهاد میکنم دنبال درد سر نگردید و کارت گرافیک تون رو عوض کنید.کارت قبلیم gts 250 بود که نتونست اجرا کنه.تازه اگرم اجرا کنه اون قدر فریم بازی کمه که خودت از بازی کردن پشیمون بشی .

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

تشکر میکنم از دوستان

آیا شخص  دیگری هم هست که امتحان کرده باشه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...