رفتن به مطلب

770 vs 290

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بین این دو گرافیک کدومو ترجیح میدین.

770 خنک تر هست و مصرفش کمتر.

ولی از اون طرف قیمت 290 با توجه به بنچ ها واقعاً میصرفه.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 770 رو که با 290 نمیسنجن باید با 280x مورد بررسی قرار بدی 

لینک به دیدگاه

290 در رفرنس نه اما مدل غیر رفرنس باشه خریدش به نظرم بهتر هست

در کل قیمت  و قدرت این دو کارت نزدیک هم نیست مگه اینکه مدل 4 گیگ 770 مدنظر شما باشه از نظرقیمت البته

این مدل 290 به نظرم خوش قیمت و با کیفیت هست

http://lioncomputer.ir/product/4272/XFX+R9+290+4GB+Black+Double+Dissipation+Edition/

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

منم میدونم قابل قیاس نیستن.290 خیلی قویتره حتی بعضی جاها 780 هم میگیره.یه کم شک کردم شاید مشکلی داره اینقدر ارزونه .

یعنی مشکلی نداره؟

لینک به دیدگاه

منم میدونم قابل قیاس نیستن.290 خیلی قویتره حتی بعضی جاها 780 هم میگیره.یه کم شک کردم شاید مشکلی داره اینقدر ارزونه .

یعنی مشکلی نداره؟

مشکل که داره بعضی هاشون بلک اسکرین دارن یعنی یک دفعه صفحه سیاه میشه هر ارزونی هم بی دلیل نیست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

290 از همه لحاظ برای گیم بهتره

البته در رفرنس اگر با نویز فن مشکل نداشته باشید

لینک به دیدگاه

اگه این جور باشه ادم باید دیوونه باشه کارتایی مثل 780 و بالاتر رو بخره.

حتی خرید همین 770 هم کار عاقلانه ای نیست چون فقط 300 تومن اختلاف دارن ولی لختلاف پرفرمنس هوا میره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما مدل غیر رفرنس ۲۹۰ بگیر مطمئن باش از ۷۷۰ خیلی بهتره . مدل رفرنس هم اگه با صداش مشکل نداشته باشی خوبه . تازه یه مزیت داره گرمای کارت رو مستقیم میده بیرون کیس ولی باز من به شما توصیه می کنم مدل غیر رفرنس ۲۹۰ بگیرید. من دارم ازش راضی هستم.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز جناب        *ghost* شما و تمام دوستانی که در لیون عضو هستید می دانید  که r9 290 از 770 قویتر پس اگه برات قدرت ملاک هست r9 290 با کولر غیر رفرنس بگیر واگه دما پایین کارت و مصرف کمتر می خوای gtx 770 بگیر البته اگر r9 290 میخوای بگیری سعی کن با کولری خوب و غیر رفرنس بگیری چون دمای کارت r9 290  خیلی زیاده . حال نظر خودتان هست. @};-  @};- @};-  :D  

ویرایش شده توسط BLACK SKIPPER
لینک به دیدگاه

دوست من تو لینک زیر مقایسه دو کارت نشان داده شده خودتان نگاه کنید و خودتان قضاوت کنید :)

http://www.anandtech.com/bench/product/1068?vs=1037

لینک به دیدگاه

با شلام.

کارت r9 290 tri-x میتونه انتخاب خوبی برای شما باشه ، مشکل دما و دان کلاک شدن که نو 290 رفرنس وجود داره تو این کارت وجود نداره کاراییش هم بالاتره.اونقدرم هم با 770 اختلاف داره (حتی با غیر رفرنس های عالیش) که رضایت کامل رو براتون ایجاد کنه.و کارایی در حدود 780 وابسته به تایتل بتون میده.کلا انتخاب 290 از (البته حتما غیر رفرنس خنک تهیه کنین) بین این دو کارت در صورتی که مشکل پاور نداشته باشین کاملا بدون شک و تردیده.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

دوست من تو لینک زیر مقایسه دو کارت نشان داده شده خودتان نگاه کنید و خودتان قضاوت کنید :)

http://www.anandtech.com/bench/product/1068?vs=1037

ببخشید دوست من این سایت دقیق هست چون r9 280x را از r9 290 قوی تر و 280x را از 770 قویتر نشان می دهد البته دومی درست است ولی اولی یه ذره جای شک داره

ویرایش شده توسط BLACK SKIPPER
لینک به دیدگاه

ببخشید دوست من این سایت دقیق هست چون r9 280x را از r9 290 ضعیف تر و 280x را از 770 قویتر نشان می دهد البته دومی درست است ولی اولی یه ذره جای شک داره

دوست من در مورد دقیق بودنش نمی تونم اطمینان کامل بدم فقط فریمایی که برای 290 داده بود نزدیک به فریمی هست که من از کارت 290 خودم می گیرم البته یه چند فریمی از چیزی که من می گیرم بیشتر داده شده :)

داداش جان نگاه کردم کجا 280x رو از 290 قویتر نشان داده :)

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

به نظر من دنبال کارت دست دوم 290 رفرنس باش با تنظیم دور فن هم گرمای کارتت کم میشه هم مبلغ کمتری میپرداری فرق مدل رفرنس 290 با غیر رفرنس فقط تو دفع گرما است نه فریم بیشتر 

لینک به دیدگاه

دوست من در مورد دقیق بودنش نمی تونم اطمینان کامل بدم فقط فریمایی که برای 290 داده بود نزدیک به فریمی هست که من از کارت 290 خودم می گیرم البته یه چند فریمی از من بیشتر میگره :)

دوست عزیز و گل من دستت بخاطر بنچ مارک770 و 290 درد نکند. درست است 290 از 770 قویتر هست ولی من نمیدانم چرا در خلاصه بنچمارک ها یا Bench Results کارت 770 را قویتراز 290 نشان می دهد!!!!. @};-  @};-  @};- 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز و گل من دستت بخاطر بنچ مارک770 و 290 درد نکند. درست است 290 از 770 قویتر هست ولی من نمیدانم چرا در خلاصه بنچمارک ها یا Bench Results کارت 770 را قویتراز 290 نشان می دهد!!!!. @};-  @};-  @};-

بله شما درست می گید تو قسمت Bench Results اشتباه نمایش میده ولی قسمت  Product Ratings & Comparisons نتایجش به عقیده بنده قابل استناد هست البته فقط من می تونم در مورد 290 اظهار نظر کنم چون فقط همین کارت رو دارم :)

لینک به دیدگاه

به نظرم برای من همون 770 بهتره.

هم گرماش کمتره + مصرف + physx + قیمت.

الان 770 توان اینکه در بازی ها با نهایت جزیات بالای 40 فیم بده رو تا دو سه سال دیگه داره.فریم بالای 40 هم یه جوری هدر دادن هست چون تفاوتی نداره.

به خصوص برای من که دارم تو رزولوشن 1280*1024 بازی میکنم.

لینک به دیدگاه

به نظر من دنبال کارت دست دوم 290 رفرنس باش با تنظیم دور فن هم گرمای کارتت کم میشه هم مبلغ کمتری میپرداری فرق مدل رفرنس 290 با غیر رفرنس فقط تو دفع گرما است نه فریم بیشتر

!!؟

صد در صد قیمت کارت رفرنس دست دوم خیلی مناسبتره.

خیلی از نمونه های غیر رفرنس 40-50 مگاهرتز اور شدن که همین یعنی فریم بیشتر.

290 پاور تیون داره زمانی که به دمای 94 میرسه افت کلاک پیدا میکنه که یعنی افت فریم.راهش به گفته شما تنظیم دور فن یعنی در واقع افزایش دور فن هست که برابر میشه با کاهش عمر خنک کننده نه چندان کارآمد کارت و نویز زیاد.

در مورد انعطاف در اور کلاکینگ هم که مشخصه نمونه های غیر رفرنس که تو حالت دیفالت بیش از 18 درجه از کارت رفرنس خنکترن فضای بهتری دارن.

عمر کارت های غیر رفرنس طولانی تره چون در مورد کارتی داریم صحبت میکنیم که تو دمای های بالا فعالیت میکنه (تا 94) احتمال مشکلاتی مثل قلع سرد شدن بالها که قزلا تو سری 400 انویدیا و hd4000 ati شاهد بودیم وجود داره.

کلا مزایای کارت غیر رفرنس زیاده هم در دما و عمر و هم در میزان قدرت و برای کاهش هزینه میشه دست دوش رو هم تهیه کرد.

الان 770 توان اینکه در بازی ها با نهایت جزیات بالای 40 فیم بده رو تا دو سه سال دیگه داره.فریم بالای 40 هم یه جوری هدر دادن هست چون تفاوتی نداره.

عزیز کارت فعلیتون چیه؟شاید نیاز به تعویضش نباشه.

این رزلوشن نیازی به هزینه برای  770 , 290 رو نداره.

اما اگر قصدتون برنامه ریزی بلند مدت هست بازهم 290 از لحاظ p/p بهتره و از نظر اختلاف مصرف هم تاثیری که تفاوت 290 و 770 رو قبض خونه میذاره تاره اگه همیشه حالت فول لود رو در نظر بگیریم در حد نصف یه لامپ 100 وات معمولیه.که محاله کارت شما همیشه در حالت فول لود باشه.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

دوست گلم شما با این رزولوشن یه 770 بگیری همه چی تا دوسال سه سال ok هست  ولی تاکید میکنم اگه قدرت بیشتری می خواهید r9 290 غیر رفرنس بگیرید

لینک به دیدگاه

هرچی به نظر خودت عاقلانه هست همون کار رو انجام بده ما شما رو راهنمایی می کنیم تصمیم گیرنده نهایی خود شما هستید :) @};-  . اگه رزولوشن مانیتورت این باشه که اصلا جای نگرانی نداری ولی اگه رزولوشن 1080 مد نظر شما باشه با وضعیتی که من می بینم مخصوصا بازی کرایسیس 3 که گرافیکش رو دیدم بعید می دونم بشه با اطمینان در مورد دو سه سال آینده اظهار نظر کرد :)

لینک به دیدگاه

من کلاً برای بازی اعتقادی به مانیتور با رزولوشن بالا ندارم.هزینه بیخود.

چون دیدم مانیتور 22 اینچ با رزولوشن 1080 کیفیتش از برای من کمتر بود.

چون برای من 17 اینچ هست و تراکمش بیشتره.

لینک به دیدگاه

داداش تو این لینکی که من به شما می دم می تونی دما و نویز کارتا رو نگاه کنی کارتی که من دارم هم توش مشخص هست که دارم استفاده می کنم و راضی هستم .

http://www.tweaktown.com/reviews/6354/sapphire-radeon-r9-290-4gb-tri-x-oc-video-card-review-with-4k-tests-/index14.html

در مورد مانیتور گرچه با شما مخالفم چون اصلا مانیتور با نسبت 4:3 برای من جذابیتی نداره و مونده شما با چه مانیتور 22 اینچی مانیتورت رو مقایسه کردی در هر صورت مانیتور و کیفیتش باید برای شما جذاب باشه چون شما می خواید ازش استفاده کنی :)

ضمنا مانیتور  22 اینچ Full HD دارای ترکم پیکسل 100.13 و مانیتور 17 اینچ شما دارای ترکم پیکسل 96.42 هست پس تراکم پیکسل مانیتور شما پایین تر هست گرچه زیاد اختلافی وجود ندارد. :)

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...