رفتن به مطلب

فروش سیستم گیمینگ حرفه ای

Recommended Posts

سلامون علیکم سیستم با مشخصات زیر به فروش میره خداحافظ شما :)

1)     main : asus M5A97 R2.0

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=6010

قیمت 340(متاسفانه کارتونش موجود نیست ولی گارانتی داره و موجوده)

2)     CPU AMD FX 8350 

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=7001

قیمت : 650 (کارتونو متعلقات داره)

3) RAM 1X8 GB DDR3

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=7595

قیمت : 275

هرسه قطعه بالا حدود یه ماهه  بصورته اکبند خریداری شده ....مادربرد و CPU تا 2016 گارانتی دارن و CPU هم اور نشده و سلامتی

4) VGA R9 290  sapphire BF4 edition 

حدود دوهفته پیش از یکی از دوستان خریداری شده و فقط برای گیمینگ استفاده شده(نه ماین و نه اور) تا سپتامبر 2015 گارانتی الماس داره 

دمای کارت تا 96 بالا میره که البته اینگونه کارت ها دمای زیادی دارن اما من با نرم افزار کنترل دمای sapphire نمیزارم دماش بالاتر از 76بره بادور فن 66درصد(کارتونو متعلقات داره)

قیمت 1200

5) power 750w 

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP750A-ZS

دوهفته پیش بصورت اکبند تا 97 گارانتی داره

قیمت : 300

6) ssd samsung 128 gb 840 evo

حدود یه هفته پیش از لیون به صورت اکبند خریداری شده (گارانتی نداره )

قیمت : 330(کارتونو متعلقات داره)

7) HDD hitachi  1TB 7200 RPM  

دوساله دارم گارانتی نداره (فقط این قطعه تو سیستم قدیمیه )

قیمت : 70

8)کیس حرفه ای گیمینگ 

TCVA-4612

قیمت : 140

9)DVD SAMSUNG

یه ماهه خریدم

قیمت 50

10) خنک کننده ICE AGE برای CPU

قیمت 70

کارتون داره

post-16568-0-90495500-1409837845_thumb.jpgpost-16568-0-94728900-1409837932_thumb.jpgpost-16568-0-90495500-1409837845_thumb.jpgpost-16568-0-94728900-1409837932_thumb.jpgpost-16568-0-45839400-1409838057_thumb.jpg

:

با یه انتگرال ساده  قیمت کل سیستم میشه :

3.400 تومان

دلیل فروش اینه که من این سیستم کمتر از دوماهه (به غیر از اون هارد 1 ترابایته)با کلی اینورواونور(تحقیق) جمع کردم و دقیقا 4000خرجش کردم

یعنی من دقیقا 4 تومن خرجش کردم فقط واسه بازی، حالا خیلی از بازیارو بداجرا میکنه (مثل WATCH DOGS و AC BLACK FLAG و BATMAN ORIGIN و THIEF)  وقتی فهمیدم دیدم باو این بازیا کلا مشکل داره رو PC.....الانم پول لازممو سلامتی :)

این سیستم به صورت یکجا فروخته میشه از داخل کیس عکس گرفته شده و قطعاتو بیرون نیاوردم (حوصلشو نداشتم)

باهاش بازیای بتلفیاد 4 و اساسین و THIEF و BATMAN origin و watch dogs بازی شده که البته هر کدوم به مدت یه ساعت چون 4 تا از بازیا خیلی توش باگ داره فقط بتلفیلد 4 رو باهاش همین امروز تموم کردم......دمای cpu از 65 بالاتر نرفته(خنک کننده بسار کمصدا میباشد) و دمای vga هم با دورفن 60درصد (که صدای زیادی هم داره)از 76 بیشتر نشده

قیمت بسیار مناسبه و پائین هم نمیاد لطفا درخواست تخفیف ندین

با ps4 هم حاضرم عوض کنم

ویرایش شده توسط zanyar11
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست گرامی این جمله شما برای فروش این سیستم خیلی تاثیر گزار هست

بهتر نیست تصحیح کنید

حالا خیلی از بازیارو بداجرا میکنه (مثل WATCH DOGS و AC BLACK FLAG و BATMAN ORIGIN و THIEF)  وقتی فهمیدم دیدم باو این بازیا کلا مشکل داره رو PC هیچی دیگه منم الان داره چووونم میسوزه که با 1500 هم میتونستم یه PS4 بگیرمو حالشو بکنمو تازه بازیای انحصاریم دارم....

لینک به دیدگاه

والا من خودم pc gamer م ولی واقعیت اینه که بازیسازا بازیارو واسه pc خیلی بد درست میکنن.....البته الان متوجه شدم بله حق باشماس

ویرایش شده توسط zanyar11
لینک به دیدگاه

این سیستم با این مشخصات عالی اون گیمارو بد اجرا کنه خیلی عجیبه سی پی یو و گرافیک که از بهترینهان  :eek:  جل الخالق  :whew:

لینک به دیدگاه

به نظر من فروش این سیستم به دلیلی که شما گفتید منطقی نیست البته من نظر خودمو میگم و قصد جسارت ندارم بازم تصمیم با شماست.به نظر من سیستم شما خیلی بهتز از ps4 هست واسه بازی کردن.ubisoft هم که خبر خداحافظی Assassins Creed رو که جز محبوبترین بازی هاست از نسل هفتم اعلام کرد به این کنسول ها هم دیگه نمیشه اعتماد کرد کنسول ها هم مشکلات خودشونو دارند از داغ کردن شدید بگیر تا نجومی بودن قیمت بازی هاش + اینکه ممکنه شرکت های بازی ساز هم ساپورتشونو از نسل های قدیمی تر قطع کنه(ولی کامپیوتر باسخت افزار قوی اینطور نیست و حتی اگه قطعات قدرتشون کافی نباشه هم  میتونی overclock بکنی)

همه ی بازی هاییم که شما گفتید رو من توسیستم خودم با 70-60 فریم راحت اجرا کردم بدون هیچ مشکلی بجز Watchdogs که اون هم به نظر من مشکل میتونه از کرک باشه چون بازی اصلا افت فریم نداره تو سیستم من فقط حتی تو صحنه هایی که کارت زیاد هم درگیر نیست(مثلا تو صحنه های سیاه) یهو بازی فریز میشه در حالی که Fraps 50تا 60 فریم رو نشون میده!!!!!(اگه تو یوتیو.ب یه سرچی بکنید میبینید که اونایی که بازی رو خریدند با کارت های خیلی ضعیفتر از کارت شما بدون هیچگونه لگ ومشکلی بازی رو اجرا کردند حتی تو لپتاپ.!!!

فیلم اجرای watchdogs تو سیستمی که کارت گرافیکش  titan z و cpu 4930k بود هست حتی تو اون سیستم هم لگ داشت :laughing:  :D

اگه خواستید ویدیوشو من دارم

ویرایش شده توسط Lord asghar
لینک به دیدگاه

داداش گلم چون با هم معامله کردیم (گرافیک) یه توصیه دوستانه میکنم 

با این قیمتا کسی ازت برنمیداره این سیستم رو کم کن قیمتات رو 

یا علی

لینک به دیدگاه

ps4 ,,????

بیخیال مرد، اشتباح نکن

تو خرید بازی هر چه قدر پولدار باشی به بنبست میخوری

تو این کشور که مثل بهشته برای بازیخورا ،خرید کنسول غیر کپیخور ببخشیدا خریت هستش،

پسر عمه منم کار تو رو کرد و پشیمونه

لینک به دیدگاه

باید در انتخاب پاور , رم , گرافیک دقت می کردید ...

به نظر من برای این سیستم پاور 850 حداقل گرافیک 280x و رم جی اسکیل مناسب تر بود ....

لینک به دیدگاه

باید در انتخاب پاور , رم , گرافیک دقت می کردید ...

به نظر من برای این سیستم پاور 850 حداقل گرافیک 280x و رم جی اسکیل مناسب تر بود ....

انتخاب پاورشون با من بوده و با نرم افزار محاسبه کردم که حداکثر مصرف 685 وات بود و براش 750 وات بسیار مناسبه 

گرافیکشون رو هم من دادم بهشون که این گرافیک از گرافیکی که شما گفتی سر تره دوست گرامی 

لینک به دیدگاه

داداش جان شما نیاز دارید به جای فروش یه تایپیک بزنید ببینید مشکل کار از کجاست اما در مورد کارت . کارت شما اگه دما و نویز رو بذاریم کنار کارتی هست که از پس بهترین بازی ها نظیر کرایسیس ۳ بر میاد پس باید بجای فروش دنبال راه حل دیگه ای باشی

لینک به دیدگاه

این سیستم با این مشخصات عالی اون گیمارو بد اجرا کنه خیلی عجیبه سی پی یو و گرافیک که از بهترینهان  :eek:  جل الخالق  :whew:

داداش مشکل از بازیاس البته بازیارو روی فریم بالای 60 اجرا میکنه روی ultra هم ...ولی توی خیلی از صحنه ها گیر میکنه ....کلی گشتم تو سایتا دیدم بابا کلا این بازیای که نام بردم روی pc زیاد مشکل دارن....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز مشکل شما از سخت افزارتون نیست. اتفاقا بازی ها هم به غیر از WatchDogs به خوبی برای PC بهینه شدند. شما آپدیت و مد بازی Watch dogs رو نصب کردی ببینی بازم مشکل داری یا نه؟

من اگر جای شما باشم مین و سی پی یو رو میفروشم و به جاش یه مین و سی پی یو i5 اینتل میگیرم .شک نکن که تاثیر مثبتی خواهد داشت

لینک به دیدگاه

کامپبوتر شما راضی نکرده با این قدرت پس پلی 4 اصلا بهش فکر نکنید خیلی داغونه مخصوصا در گرافیک اگه میخاهید رون تر اجرا بشه

میتونید گرافیک کار در حد پلی 4 بیارید پایین تا 5 برابر یک پلی 4 از سیستم کارایی بکشید پلی بذور 60 فریم میده تو صحنه ها شلوغ کم میاره شدید 

لینک به دیدگاه

با تشکر از دوستان که در تاپیک شرکت کردن

متاسفانه خیلی از بازیای امروزی روی pc مشکلات زیادی دارن (باید اینو قبول کنیم).....الان مثل خوره این فکر افتاده به جونم که چرا 4 تومن دادم این سیستمو جمع کردم و نرفتم یه کنسول بخرم (و به نظر من البته شاید نتیجه بهتری میگرفتم)....خیلی هم رفتم دنبال مشکلات بازی ببینم چاره ی کار کجاس ولی بعد از دانلود چند اپدیت دیدم که تاثیرش خیلی کمه در واقع زیاد تغییری تو بازیا ندیدم.....اگه قیمتی که گذاشتمو برام نکنه نگهش میدارم.....

لینک به دیدگاه

به نظر من فروش این سیستم به دلیلی که شما گفتید منطقی نیست البته من نظر خودمو میگم و قصد جسارت ندارم بازم تصمیم با شماست.به نظر من سیستم شما خیلی بهتز از ps4 هست واسه بازی کردن.ubisoft هم که خبر خداحافظی Assassins Creed رو که جز محبوبترین بازی هاست از نسل هفتم اعلام کرد به این کنسول ها هم دیگه نمیشه اعتماد کرد کنسول ها هم مشکلات خودشونو دارند از داغ کردن شدید بگیر تا نجومی بودن قیمت بازی هاش + اینکه ممکنه شرکت های بازی ساز هم ساپورتشونو از نسل های قدیمی تر قطع کنه(ولی کامپیوتر باسخت افزار قوی اینطور نیست و حتی اگه قطعات قدرتشون کافی نباشه هم  میتونی overclock بکنی)

همه ی بازی هاییم که شما گفتید رو من توسیستم خودم با 70-60 فریم راحت اجرا کردم بدون هیچ مشکلی بجز Watchdogs که اون هم به نظر من مشکل میتونه از کرک باشه چون بازی اصلا افت فریم نداره تو سیستم من فقط حتی تو صحنه هایی که کارت زیاد هم درگیر نیست(مثلا تو صحنه های سیاه) یهو بازی فریز میشه در حالی که Fraps 50تا 60 فریم رو نشون میده!!!!!(اگه تو یوتیو.ب یه سرچی بکنید میبینید که اونایی که بازی رو خریدند با کارت های خیلی ضعیفتر از کارت شما بدون هیچگونه لگ ومشکلی بازی رو اجرا کردند حتی تو لپتاپ.!!!

فیلم اجرای watchdogs تو سیستمی که کارت گرافیکش  titan z و cpu 4930k بود هست حتی تو اون سیستم هم لگ داشت :laughing:  :D

اگه خواستید ویدیوشو من دارم

من تظیمات روی اخرررین گذاشتم خیلی افت فریم داشت....این سیستم چند برابر پلی 4 قدرت داره ولی الان من شدید پول لازمم و یکی از راههای جلو پام همین فروش این سیستمه

لینک به دیدگاه

این که در بازی گیر می کنه مشکل از سیستم هست نه بازی همه اینها می گید ما هم بازی می کنیم با همین مشخصات مشکلی نداریم فقط چند مشکل هست

مین رو باید چیپ 990 استفاده می کردید 970 مناسب این سی پی یو نیست

پاور مناسب این سیستم نیست

برای خنک گنندگی باید از واتر کولر رنج 250 تا 300 استفاده کنید

اگه می خواهید بفروشید هم کسی همه رو یک جا با این قیمت نمی خره بهتره سی پی یو مین با هم بفروشید

و بقیه قطعات هم جدا که سریع تر می فروشید

لینک به دیدگاه

این که در بازی گیر می کنه مشکل از سیستم هست نه بازی همه اینها می گید ما هم بازی می کنیم با همین مشخصات مشکلی نداریم فقط چند مشکل هست

مین رو باید چیپ 990 استفاده می کردید 970 مناسب این سی پی یو نیست

پاور مناسب این سیستم نیست

برای خنک گنندگی باید از واتر کولر رنج 250 تا 300 استفاده کنید

اگه می خواهید بفروشید هم کسی همه رو یک جا با این قیمت نمی خره بهتره سی پی یو مین با هم بفروشید

و بقیه قطعات هم جدا که سریع تر می فروشید

داداش اخه چه ربطی به خنک کننده cpu داره ...ابنی که من دارم ازش استفاده مبکنم خیلی خوبه قیمتشم یک 70 تومنه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...