رفتن به مطلب

ویدئو:سنجش میزان امواج تولید شده از یک مودم وایرلس

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

در ویدئو زیر خواهید دید که  میزان امواج تولید شده از یک مودم وایرلس چقدر است.

9polebf9nknuvsdmhums.jpg

لینک دریافت: http://uplod.ir/ojt1e1lh3qm1/WiFi_Radiation_-_Dangers_of_WiFi_-_See_It_Measured_-_How_To_Remediate_WiFi_Radiation_-_YouTube.MKV.htm

اگه عزیزی بتونه در آپارات آپلود کنه ممنون میشیم.

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

اپلود کردم ولی مینویسه "غیر قابل پردازش"

تو سایتش که زده MKV هم قبول میکنه!!!!!!!!! ~x(  ~x(

http://www.aparat.com/v/WZ7fV

ویرایش شده توسط DarkSoldier
لینک به دیدگاه

اپلود کردم ولی مینویسه "غیر قابل پردازش"

تو سایتش که زده MKV هم قبول میکنه!!!!!!!!! ~x(  ~x(

http://www.aparat.com/v/WZ7fV

ممنون @};- @};- @};-

ولی نشد :D

ویرایش شده توسط Bravo
لینک به دیدگاه

ممنون @};- @};- @};-

ولی نشد :D

تو اپارات نشد

ولی این جا اپلود کردم برای بچه های خود سایت!!!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو اپارات نشد

ولی این جا اپلود کردم برای بچه های خود سایت!!!!!

سلام

دوست عزیز سپاسگزارم زحمت کشیدی @};-

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز زحمت کشیدید جالب بود @};-

لینک به دیدگاه

من :

از سال 81 مودم وایفای داشتم تا الان. 24 ساعته هم روشن بودن.

از سال 85 هم تو خونه 2 تا مودم وایفای اکتیو داشتم.

از سال 81 هم که اولین مودم وایفای رو داشتم تا الان مودم همیشه یا کنار تختم بوده یا روی میزم. فاصله اش هم با من بیشتر از 80 سانت نبوده.

از سال 65 یعنی از زمانی که به یاد دارم (قبلش رو نمیدونم) به جای آب نوشابه خوردم. حتی الان شاید روزی 3 لیتر نوشابه بخورم. تازه از نوع سمیش یعنی زیرو.

از سال 76 هم غذام رو تو ماکروفر پختم و یا با اون گرم کردم. حتی نون سنگک صبحونم رو.

از سال 76 هم موبایل داشتم. از سال 85 هم 2 تا موبایل . از سال 90 هم هر روز 3 تا موبایل روشن و اکتیو همیشه با منه. تازه به همراه اینا 2-3 تا لپ تاپ و تبلت هم با وایفای روشن رو اضافه کنین.

از سال 81 تا سال 87 هم روزی یه پاکت Marlboro اصل کشیدم. از اون مسافری ها. البته یک شبه هم ترکش کردم.

متولد 62 هستم و الان 31 سالمه.

الحمدلله هم مشکلی ندارم به غیر از اضافه وزن.

بیخیال اینجور اراجیف بشین و از زندگیتون اونجور که میخواین لذت ببرین.

ویرایش شده توسط Santa Cruise
لینک به دیدگاه

من :

از سال 89 تو خونه 2 تا مودم وایفای اکتیو داشتم.

از سال 65 به جای آب نوشابه خوردم. حتی الان شاید روزی 3 لیتر نوشابه بخورم. تازه از نوع سمیش یعنی زیرو.

از سال 76 هم غذام رو تو ماکروفر پختم و یا با اون گرم کردم. حتی نون سنگک صبحونم رو.

از سال 78 هم موبایل داشتم. از سال 85 هم 2 تا موبایل . از سال 90 هر روز 3 تا موبایل روشن و اکتیو همیشه با منه. تازه به همراه اینا 2-3 تا لپ تاپ هم با وایفای روشن.

از سال 81 تا سال 87 هم روزی یه پاکت Marlboro اصل کشیدم. از اون مسافری ها. البته یک شبه هم ترکش کردم.

آخه مرد مومن چرا ملت رو گمراه میکنین؟!

ببینین اثر مواد روی افراد مختلف فرق داره یه چیز عمومی نیست نمیشه رو همه نظر یکسان داد.همه زیر یه آفتابیم ولی بین این همه مردم فقط چند درصد مردم به خاطر UV سرطان میگیرن.همه فست فود میخورن ولی یکی با یه بار تو ماه خوردن سرطان میگیره یکی با یه بار تو هفته سرطان نمیگیره.

در ضمن یه مسئله ی دیگه.سیگار کشیدن رو جزو موارد لذت بردن از زندگی تلقی نکنید.

در ضمن شما که سنی ندارید که میگید تا الان مشکل نداشتید.

ویرایش شده توسط MohamadCm
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من :

از سال 81 هم که اولین مودم وایفای رو داشتم تا الان مودم همیشه یا کنار تختم بوده یا روی میزم. فاصله اش هم با من بیشتر از 80 سانت نبوده.

از سال 65 یعنی از زمانی که به یاد دارم (قبلش رو نمیدونم) به جای آب نوشابه خوردم. حتی الان شاید روزی 3 لیتر نوشابه بخورم. تازه از نوع سمیش یعنی زیرو.

از سال 76 هم موبایل داشتم. از سال 85 هم 2 تا موبایل . از سال 90 هم هر روز 3 تا موبایل روشن و اکتیو همیشه با منه. تازه به همراه اینا 2-3 تا لپ تاپ و تبلت هم با وایفای روشن رو اضافه کنین.

سلام

اگه وسیله ای مجوز FCC  و CE داشته باشه قطعا بی خطره

محصولاتی نظیر موبایل های چینی بشدت آسیب رسانند.

همه موبایلهای چینی دنیا به اندازه "پ ا ر ا ز ی ت" اثر زیان آور نداره

ببینین اثر مواد روی افراد مختلف فرق داره یه چیز عمومی نیست نمیشه رو همه نظر یکسان داد.همه زیر یه آفتابیم ولی بین این همه مردم فقط چند درصد مردم به خاطر UV سرطان میگیرن.همه فست فود میخورن ولی یکی با یه بار تو ماه خوردن سرطان میگیره یکی با یه بار تو هفته سرطان نمیگیره.

برادر توی ایران همه داریم به خوبی و خوشی به  انواع بیماری ها مبتلا  و به تدریج  میمیریم-این تست برای مردمانی است که به کوچکترین مسئله اهمیت "مناسب" میدن و در واقع از لحظه لحظه زندگی لذت میبرن!

وقتی70هزار ایرانی از بیماری ایدز خودشون خبر ندارن دیگه شدت تششعات موبایل یا مودم چه معنی داره؟

سازمان استاندارد ایران خودش نا استانداردترین نهاد دنیاست.(هدفم بحث سیا30 نیست)

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

شما تو پست من نشونه ای از گمراه کردن پیدا کردین ؟

منم به خاطر دلایل سطر اول متن شما نوشتم که من تا حالا ضرری ندیدم.

من نمیتونم در مورد دیگران نظر بدم ولی در مورد خودم که میتونم.

تازه اگه ضرری هم باشه دمی به شادی گذروندن رو فدای آینده نگری روشن فکر مآبانه نمیکنم.

در ضمن سیگار کشیدن هم لذتی داره که تا نکشی درکش نمیکنی. منتها مرد میخواد که از اون لذت بگذره بعد چشیدن طعمش. ( در این مورد یه مثل هست که میگه : زری از بی چادری تو خونه مونده )

در  مورد جوان انگاشتن من هم لطف دارین. راستش تو این جامعه که امید به زندگیش 60 ساله، ماها دیگه تو میان سالی سیر میکنیم.

لینک به دیدگاه

تازه اگه ضرری هم باشه دمی به شادی گذروندن رو فدای آینده نگری روشن فکر مآبانه نمیکنم.

در ضمن سیگار کشیدن هم لذتی داره که تا نکشی درکش نمیکنی. منتها مرد میخواد که از اون لذت بگذره بعد چشیدن طعمش. ( در این مورد یه مثل هست که میگه : زری از بی چادری تو خونه مونده )

در مورد جوان انگاشتن من هم لطف دارین. راستش تو این جامعه که امید به زندگیش 60 ساله، ماها دیگه تو میان سالی سیر میکنیم.

میخواستم همین جمله رو بگید که خدارو شکر گفتید"من در مورد خودم نظر دادم در مورد بقیه نظر ندادم".

در مورد اون ضرب المثل یه چیزی بگم.خوش بختانه یه متاسفانه تو فارسی برای هر چیزی ضرب المثل هست طوری که بعضی ها کاملا با هم متناقض هست ولی هردو پذیرفته شدن:lol:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میخواستم همین جمله رو بگید که خدارو شکر گفتید"من در مورد خودم نظر دادم در مورد بقیه نظر ندادم".

در مورد اون ضرب المثل یه چیزی بگم.خوش بختانه یه متاسفانه تو فارسی برای هر چیزی ضرب المثل هست طوری که بعضی ها کاملا با هم متناقض هست ولی هردو پذیرفته شدن :lol:

به نظرم حق با شماست

در  مورد جوان انگاشتن من هم لطف دارین. راستش تو این جامعه که امید به زندگیش 60 ساله، ماها دیگه تو میان سالی سیر میکنیم.

بابت ابراز نظرتان سپاسگزارم اما برکسی پوشیده نیست که امثال سیگار برای انسان ضرر داره و درست اینه که نوعی تجاربتون رو بیان کنید که  کسی اون رو تبلیغ ندونه.

ضمنا ماده موثر سیگار که نیکوتین باشه اثری کاملا اعتیاد آور داره -در مقدار کم سیگار باعث افزایش تمرکز و انرژی میشه اما در مقدار زیاد باعث رخوت میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

زنده باشی محمدجان

لینک به دیدگاه

درود

Transmit Power رو روی حداقل بزارید و Bandwidth رو روی 65mbps بزارید خطر به حداقل میرسه @};-

لینک به دیدگاه

درود

Transmit Power رو روی حداقل بزارید و Bandwidth رو روی 65mbps بزارید خطر به حداقل میرسه @};-

مشکل از این ها بزرگتره.من هنوز فیلم رو ندیدم که بفهمم چه خبره ولی از نزدیک اثر شون رو تجربه کردم.مثلا ما آنتن تلویزیونمون رومیزی هست وقتی موبایل تو هر جای خونه زنگ میخوره یا از 3G استفاده میشه تلویزیون دیگه چیزی رو نشون نمیده و میزنه سیگنال موجود نیست.همین مسئله در مورد وای فای هم هست البته کم رنگ تر.مثلا اگر دستگاه متصل به وای فای رو در حدود ۳ متری یا نزدیکتر قرار بدم سیگنال تلویزیون بهم میریزه.
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من :

دوست من شما هنوز سنی نداری!انشاا... که همیشه سلامت باشید ولی از این به بعد باید وضعیت سلامتتون رو جویا شد!

یه اروپایی تا 80 سال از زندگی لذت میبره یه ایرانی به پنجاه نرسیده باید هزار جور پرهیز کنه.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

من :

بابا Santa Cruise

بابا California

بابا شکست ناپذیر

بابا Marlboro

بابا mobile

بابا Modem

بابا در جوانی به پیری رسیده

بابا X-Men

(لطیف در مجموعه دردسر های عظیم : «ناراحت شدین ؟؟؟؟» )

ویرایش شده توسط Vill
لینک به دیدگاه

ای بابا ای بابا همش ضررشد که

ولی بسته به نفرش فرق میکنه داشتیم کسی که سیگار رو ترک کرده بعد از اون  درد و مرضاش بیشتر شده 

لینک به دیدگاه

این ویدئو که آپلود کرده اون دوستمون مشکل داره ظاهرا! برای من با چند تا پلیر هم امتحان کردم به هم ریخته س تصاویرش :|

لینک به دیدگاه

ای بابا ای بابا همش ضررشد که

ولی بسته به نفرش فرق میکنه داشتیم کسی که سیگار رو ترک کرده بعد از اون درد و مرضاش بیشتر شده

اون طرفی که شما میگید احتمالا دیگه سیگار براش بس نبوده ترک کرده رفته سمت مواد:D:D
لینک به دیدگاه

Hotspots a Hot Topic

Some report an unusual sensitivity to the waves emitted in these hotspots. Officially, the levels of WiFi electromagnetic radiation emitted into the environment in a hotspot are well below recommended levels and there is no evidence of any risk to humans. Yet some people blame Wi-Fi exposure for everything from sleep disturbances, headaches and blurred vision, to heart and breathing problems. 

Because no study has ever shown a conclusive risk to human health from exposure to these low-frequency radio transmissions, many simply shrug off the complaints of these people, choosing to believe their symptoms are coincidental or caused by another source. 

So just how high are the levels of radiation in a hotspot? According to Dr. Michael Clark of the HPA, the published research on mobile phones and wireless networks does not indicate a risk to human health. "All the expert reviews done here and abroad indicate that there is unlikely to be a health risk from wireless networks," he says. "The few studies on mobile phone masts that have appeared in peer-reviewed journals claiming to observe health effects are not at all conclusive. The real problem is deciding what level of precaution is appropriate. 

"When we have conducted measurements in schools, typical exposures from wi-fi are around 20 millionths of the international guideline levels of exposure to radiation. As a comparison, a child on a mobile phone receives up to 50 per cent of guideline levels. So a year sitting in a classroom near a wireless network is roughly equivalent to 20 minutes on a mobile. If wi-fi should be taken out of schools, then the mobile phone network should be shut down, too - and FM radio and TV, as the strength of their signals is similar to that from wi-fi in classrooms." 
لینک به دیدگاه

دوستان اگه متن بالا رو بخونین (بخصوص پاراگراف آخرش) متوجه میشین که این ویدئوی آپلود شده ی خونگی هیچ مبنای علمی ای نداره و فقط حرف ها و نتیجه گیری های عامیانه س!!

حالا چون اون دستگاه تق تق میکنه یاد فیلم و بازیای آپوکالیپسی و تشعشعات هسته ای افتاده :D

منبع:

http://www.radiationtalk.com/info/wifi_radiation.php

ویرایش شده توسط hemen47
لینک به دیدگاه

اون طرفی که شما میگید احتمالا دیگه سیگار براش بس نبوده ترک کرده رفته سمت مواد :D:D

نه جدی میگم چیز دیگه ای هم مصرف نمیکنه خودمم موندم!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...