رفتن به مطلب

مشکل در دور فن سی پی یو g2030

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من یه مشکلی دارم و اونم اینه که دمای پردازنده سیستمم که اینتل g2030 هستش در حالت عادی idle روی 45 46 هست. به نظر خودم دمای بالایی هستش. دور فن سی پی یو هم در حالت نورمال idle روی 1800 rpm هستش. فن سی پی یو رو که باز کردم متوجه شدم یه مقدار از خمیر سیلیکون (اورجینال) کم شده! نظر شما در مورد یه راه خوب برای کم کردن دمای پردازنده چیه؟ اگر ممکنه یه خمیری که زیاد گرون نباشه و در شهر قم هم پیدا بشه معرفی کنید + محلی برای خرید این خمیر در شهر قم! ممنونم

این هم یه شات از نرم افزار aida در حالت عادی

2ryiob4.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کسی نبود کمکی برسونه؟

دوست عزیز با توجه به دمای مادربرد تهویه یا مکان کیس شما مناسب نیست و یا گردش هوا در داخل کیس با مانعی مواجه،باید بر روی کیس فن نصب کنید و یا اگه مکان کیس مناسب نیست اون رو در مکانی قرار بدین که تهویه مناسب داشته باشه

ضمنا این پردازنده نیازی به خنک کننده گران قیمت نداره و نگران دما زیاد نباشید.

از خمیر معمولی استفاده کنید.

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

منظورتون از خمیر معمولی چیه؟ از همین چینیا که رنگشون تقریبا سفیده براش کفایت می کنه؟ چون همونا هم 4 5 تومن قیمت دارن گفتم شاید نمیصرفه اونا رو بخرم به جاش یه خیر دیپ کول بگیرم 15 تومن؟ کیس مناسب زیر 180 190 تومن چی سراغ دارید؟

لینک به دیدگاه

منظورتون از خمیر معمولی چیه؟ از همین چینیا که رنگشون تقریبا سفیده براش کفایت می کنه؟ چون همونا هم 4 5 تومن قیمت دارن گفتم شاید نمیصرفه اونا رو بخرم به جاش یه خیر دیپ کول بگیرم 15 تومن؟ کیس مناسب زیر 180 190 تومن چی سراغ دارید؟

درود

شما یه دیپکول Z3 بگیرید قد یه نخود کوچیک به وسط پردازنده بزنید و با کاردک داخل بسته آروم پخشش کنید (قبل زدن خمیر سطح پردازنده و کولر رو با پنبه و الکل پاک کنید)

هیچ وقت (دقت کنید هیچ وقت تحت هیچ شرایطی) از خمیر های معمولی سفید رنگ استفاده نکنید! دلیل = خشک شدن زود هنگام در دمای بالا و از دست دادن خاصیت رسانایی

کیس هم مدل پارس گرین برای پردازنده کفایت میکنه با قیمت حدود 100

فقط یه کیس بگیرید که جلو و عقب جای نصب فن 120 داشته باشه و مسیر جریان هوا داخلش خوب باشه (فن جلو رو به داخل و فن عقب رو به بیرون کیس دمندگی داشته باشه)

لینک به دیدگاه

با سلام

من یه مشکلی دارم و اونم اینه که دمای پردازنده سیستمم که اینتل g2030 هستش در حالت عادی idle روی 45 46 هست. به نظر خودم دمای بالایی هستش. دور فن سی پی یو هم در حالت نورمال idle روی 1800 rpm هستش. فن سی پی یو رو که باز کردم متوجه شدم یه مقدار از خمیر سیلیکون (اورجینال) کم شده! نظر شما در مورد یه راه خوب برای کم کردن دمای پردازنده چیه؟ اگر ممکنه یه خمیری که زیاد گرون نباشه و در شهر قم هم پیدا بشه معرفی کنید + محلی برای خرید این خمیر در شهر قم! ممنونم

این هم یه شات از نرم افزار aida در حالت عادی

2ryiob4.jpg

دما خیلی هم نا معقول نیست عزیز توی لود 100٪ از 70 عبور نکنه هیچ مشکلی نداره (بعیده از 65 هم عبور کنه)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنظر من که همین 2 تومنی ها مناسبن(برای این پردازنده)

درود

شما یه دیپکول Z3 بگیرید قد یه نخود کوچیک به وسط پردازنده بزنید و با کاردک داخل بسته آروم پخشش کنید (قبل زدن خمیر سطح پردازنده و کولر رو با پنبه و الکل پاک کنید)

هیچ وقت (دقت کنید هیچ وقت تحت هیچ شرایطی) از خمیر های معمولی سفید رنگ استفاده نکنید! دلیل = خشک شدن زود هنگام در دمای بالا و از دست دادن خاصیت رسانایی

کیس هم مدل پارس گرین برای پردازنده کفایت میکنه با قیمت حدود 100

فقط یه کیس بگیرید که جلو و عقب جای نصب فن 120 داشته باشه و مسیر جریان هوا داخلش خوب باشه (فن جلو رو به داخل و فن عقب رو به بیرون کیس دمندگی داشته باشه)

سلام

خمیرهای چینی خیلی بد نیستن(حداقل برای پردازنده هایی که تا 60 درجه گرم میشن)

این پردازنده بدون فن کیس فقط اگه مکان کیس و فضای داخلی مناسب باشه بدون هیچ مشکلی کار میکنه

لینک به دیدگاه

سلام

خمیرهای چینی خیلی بد نیستن(حداقل برای پردازنده هایی که تا 60 درجه گرم میشن)

این پردازنده بدون فن کیس فقط اگه مکان کیس و فضای داخلی مناسب باشه بدون هیچ مشکلی کار میکنه

درود مجدد

اصولا این خمیر ها هیچ ماده رسانای خوبی ندارن اگر تجربه در این زمینه ندارید کاربران رو گمراه نکنید که فردا ناله و آهشون دامن گیر شما بشه @};-

پردازنده E5300 مگه چقد گرما داره که خمیر چینی که میگید بد نیست نمیتونست زیر 45 خنک نگه داره در صورتی که با تعویض به Z3 دما از 30 هم پایینتر اومده بود؟ (26 درجه) ;)

تفاوت قیمت مگر چقدر هست؟ خمیر چینی یک بار مصرف 1500 تومن و خمیر Z3 حدود 14000 تومن که میشه با همون تک سرنگ دیپکول 8 پردازنده 2020 رو خمیر زد؟ (یعنی هر پردازنده 2000 تومن میشه) :)

فکر کنید توی لود بالا دمای پردازنده با خمیر متفرقه چند میشه که بیکاری 5300 رو 45 میچرخیده :-?

مردم بلا نسبت خیلی باید گوشاشون دراز باشه خمیر چینی به پردازنده 160 تومنیشون بزنن :|

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود مجدد

اصولا این خمیر ها هیچ ماده رسانای خوبی ندارن اگر تجربه در این زمینه ندارید کاربران رو گمراه نکنید که فردا ناله و آهشون دامن گیر شما بشه @};-

پردازنده E5300 مگه چقد گرما داره که خمیر چینی که میگید بد نیست نمیتونست زیر 45 خنک نگه داره در صورتی که با تعویض به Z3 دما از 30 هم پایینتر اومده بود؟ (26 درجه) ;)

تفاوت قیمت مگر چقدر هست؟ خمیر چینی یک بار مصرف 1500 تومن و خمیر Z3 حدود 14000 تومن که میشه با همون تک سرنگ دیپکول 8 پردازنده 2020 رو خمیر زد؟ (یعنی هر پردازنده 2000 تومن میشه) :)

فکر کنید توی لود بالا دمای پردازنده با خمیر متفرقه چند میشه که بیکاری 5300 رو 45 میچرخیده :-?

مردم بلا نسبت خیلی باید گوشاشون دراز باشه خمیر چینی به پردازنده 160 تومنیشون بزنن :|

برادر خمیر شما دیگه خیلی تحفه بوده!اکثر افراد برای سیستم های معمولی از همین خمیرها استفاده میکنن-خودمن 100بار هم برای سی پی یو هم برای گرافیک استفاده کردم -از دوران سلرون تا امروز سابقه نداشته که overheat بشن یا خمیر بسوزه!

درسته که کیفیت زد هارو نداره اما برای پردازنده متوسط عالیه.خصوصا که اینتل های زیر i5 دمای خیلی خوبی دارن.

بحث محکم کاری نیست بحث بی هدف بودنه.

اینم دمای خواهر بزرگه همین پردازنده g3220 کولر استوک بدون فن کیس(فقط پاور فن داره):

tmvd0tlnmy52ktu9ybnc.jpg

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

برادر خمیر شما دیگه خیلی تحفه بوده!اکثر افراد برای سیستم های معمولی از همین خمیرها استفاده میکنن-خودمن 100بار هم برای سی پی یو هم برای گرافیک استفاده کردم -از دوران سلرون تا امروز سابقه نداشته که overheat بشن یا خمیر بسوزه!

درسته که کیفیت زد هارو نداره اما برای پردازنده متوسط عالیه.خصوصا که اینتل های زیر i5 دمای خیلی خوبی دارن.

بحث محکم کاری نیست بحث بی هدف بودنه.

موفق باشی

همشون یه چیزن رنگ پلاستیک نسبت به اون خمیر ها بهتر جواب میده

اکثرا کارشون اشتباه هم هست دلیل نیست که چون همه این کار رو میکنن بقیه هم چشم بسته بپرن تو چاه

عالی نیست تا حدی میتونه جواب بده ولی نه طولانی مدت

بی هدف نیست اصولی و درست بودنه

همچنین شما هم موفق باشید :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان خواهشاً یخورده دوستانه تر با هم برخورد کنید

چند تا مسئله هستش

اول اینکه Z3  رو کسی شکی نداره راجع بهش که از خمیر های سفید رنگ چینی بهتر هستش

دوم اینکه دسترسی به این خمیر یخورده شاید سخت باشه پس استفاده از خمیر های چینی شاید با صرفه تر در هزینه و وقت باشه

سوم اینکه من CHIII گرین گرفتم ، ترخدا هرچی میگیرید این مدل رو پول ندید که به ... هم نمی ارزه :D :(

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

همشون یه چیزن رنگ پلاستیک نسبت به اون خمیر ها بهتر جواب میده

اکثرا کارشون اشتباه هم هست دلیل نیست که چون همه این کار رو میکنن بقیه هم چشم بسته بپرن تو چاه

عالی نیست تا حدی میتونه جواب بده ولی نه طولانی مدت

بی هدف نیست اصولی و درست بودنه

همچنین شما هم موفق باشید :)

هم چینم اشتباه نیست این خمیر های که اصطلاحا اسمشو میزارن بی کیفیت و زود خشک میشه و .....

بنده تعمیر و کارم و بیشتر وقتا خصوصا در مورد کارت های ارزون حال ندارم خمیر و تمیز کنم همینطوری روش هیت میگیرم و دمای هیترم معموله 500 درجه هست خیلی طول میکشه تا همین خمیر بی کیفیت خشک و غیر قابل استفاده بشه

فک کنم زیر 300 تومن هیچ پردازنده یا چیپ کارت گرافیکی به 150 درجه برسه

لینک به دیدگاه

آقا معین اگر این تاپیکو میبینید یه راهنمایی بکنید همشهری! پاساژهای قم مثل قدس چه مدلایی رو دارند که ارزش خرید داشته باشه؟

لینک به دیدگاه

هم چینم اشتباه نیست این خمیر های که اصطلاحا اسمشو میزارن بی کیفیت و زود خشک میشه و .....

بنده تعمیر و کارم و بیشتر وقتا خصوصا در مورد کارت های ارزون حال ندارم خمیر و تمیز کنم همینطوری روش هیت میگیرم و دمای هیترم معموله 500 درجه هست خیلی طول میکشه تا همین خمیر بی کیفیت خشک و غیر قابل استفاده بشه

فک کنم زیر 300 تومن هیچ پردازنده یا چیپ کارت گرافیکی به 150 درجه برسه

درود

حرف شما درست اما کارت گرافیک تا 105 درجه طاقت دمای کاری دارن اما پردازنده ها بالای 70 خطرناکه براشون

مهم هست که دمای پردازنده در حالت ایده آل باشه خمیر سفید ها هم چند نوع دارن ارزون های زیر 5 تومنی که آشغالن اما

یه سری کیفیت خوب دارن که گرونتر هستن (حدود 10 تومن) و سرنگشون برای 50 تا پردازنده کافی هست

واقعیت ماجرا اینه که این خمیر ها اصولا برای پردازنده ها طراحی نشدن و بیشتر برای استفاده در هیت سیک آیسی ها بکار میرن

(اگر کسی از ضبط های CD قدیمی که آیسی STK دارن باز کرده باشه همین خمیر رو میبینه)

اگر این خمیر برای پردازنده کاربرد مطلوبی داشت چرا اینتل رو هیت سینک استوک خمیری شبیه Z3 میزنه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...