رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید تبلت برای نوجوانان

Recommended Posts

سلام به همه دوستان . 

اول از همه تشکر می کنم از سایت لیون کامیپوتر بخاطر اینکه انجمن و  فروشگاه خیلی خوبی داره و همه چیز به موقع ، منظم و با کیفیت بود . کاربرای باصفای انجمن هم که واقعا لطف زیادی در حقم داشتند و بخوبی راهنمایی کردن . خلاصه از همه ممنونم که اینجا زحمت می کشند

این دفعه باز هم میخوام خرید کنم و درخواست راهنمایی دارم

برای برادر 13 ساله ام میخوام تبلت بگیرم . میخوام تیبلتی باشه که مناسب سنش باشه و تا 3 سال دیگه بتونه استفاده کنه .

راستش خودم تبلت استفاده نکردم و واقعا نمی دونم آسیب هاش برای بچه 13 ساله چی می تونه باشه .

از دوستانی که تجربه دارند درخواست دارم .یک مدل خوب با قیمت مناسب تا حدود 400 هزار تومان معرفی کنند 

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام به همه دوستان . 

اول از همه تشکر می کنم از سایت لیون کامیپوتر بخاطر اینکه انجمن و  فروشگاه خیلی خوبی داره و همه چیز به موقع ، منظم و با کیفیت بود . کاربرای باصفای انجمن هم که واقعا لطف زیادی در حقم داشتند و بخوبی راهنمایی کردن . خلاصه از همه ممنونم که اینجا زحمت می کشند

این دفعه باز هم میخوام خرید کنم و درخواست راهنمایی دارم

برای برادر 13 ساله ام میخوام تبلت بگیرم . میخوام تیبلتی باشه که مناسب سنش باشه و تا 3 سال دیگه بتونه استفاده کنه .

راستش خودم تبلت استفاده نکردم و واقعا نمی دونم آسیب هاش برای بچه 13 ساله چی می تونه باشه .

از دوستانی که تجربه دارند درخواست دارم .یک مدل خوب با قیمت مناسب تا حدود 400 هزار تومان معرفی کنند 

ممنون

درود دوست عزیز

اگر سیمکارت خور میخواهید باشه Asus FE170 حدود 445 یا Lenovo A3300 با همون حدود قیمت

غیر سیمکارت خور Asus ME170 با حدود  قیمت 390 گزینه ی خوبی هست

لینک به دیدگاه

احتمالا بای بازی میخواهند. اگه اینطوره توی این قیمت تبلت‌های مموپد ایسوس گزینه‌های بسیار خوبی هستند. شما یکم نیازهاشون رو بیش تر توضیح بدید و بیش تر تبلت رو برای چه کاری میخوان

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

اگر سیمکارت خور میخواهید باشه Asus FE170 حدود 445 یا Lenovo A3300 با همون حدود قیمت

غیر سیمکارت خور Asus ME170 با حدود  قیمت 390 گزینه ی خوبی هست

ممنون که جواب دادید

با توجه به اینکه بیشتر برای بازی و اجرای برنامه هایی مثل دیکشنری و مدیا پلیر و pdf reader  میخواد استفاده کنه ، شما پیشنهاد می کنید چه مدلی رو انتخاب کنم ؟ 

یه سوال هم داشتم ، مدل هایی که سیم کارت میخورن ، با سیم کارت دانش آموزی کار می کنند ؟یا فرقی نداره ؟ ظاهر سیم کارت که با بقیه سیم کارتها فرقی نداره

احتمالا بای بازی میخواهند. اگه اینطوره توی این قیمت تبلت‌های مموپد ایسوس گزینه‌های بسیار خوبی هستند. شما یکم نیازهاشون رو بیش تر توضیح بدید و بیش تر تبلت رو برای چه کاری میخوان

مرسی از راهنماییتون

والا بیشتر برای بازی و اینکه pdf باز کنه و  سیم کارت دانش آموزی بخوره . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون که جواب دادید

با توجه به اینکه بیشتر برای بازی و اجرای برنامه هایی مثل دیکشنری و مدیا پلیر و pdf reader  میخواد استفاده کنه ، شما پیشنهاد می کنید چه مدلی رو انتخاب کنم ؟ 

یه سوال هم داشتم ، مدل هایی که سیم کارت میخورن ، با سیم کارت دانش آموزی کار می کنند ؟یا فرقی نداره ؟ ظاهر سیم کارت که با بقیه سیم کارتها فرقی نداره

FE170 ایسوس باطری بهتری نسبت به آ3300 داره و پیشنهاد من اونه

با سیمکارت دانش آموزی مشکلی ندارند چون همون شکله

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...