رفتن به مطلب

راهنمایی جهت استفاده از مودم به عنوان روتر

Alinajafi_q
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یه مودم هست TP-Link 8961ND 300Mbps Wireless N ADSL2 Modem Router که میخوام ازش به عنوان روتر استفاده کنم

در واقع مودم یه مکان دیگه هست و با کابل کشی قرار تو یه فضای دیگه با استفاده از این مودم از اینترنت به شکل وایرلس استفاده کرد

orginal_1390299640_8961%20-%2003.jpg

حالا سوال اینه که ایا این مودم میتونه اینترنت رو از مودم دیگه بگیره و به شکل وایرلس تحویل بده؟

کابل لن رو باید به کدوم یکی از ورودی لن ها وصل کرد که این کار اتفاق بیفته؟

توضیح: کنار هیچ کدوم از لن ها نوشته WLAN نیست و فقط اعداد 1 تا 4 نوشته شده

خوب نظر شما دوستان چیه؟

یاعلی

لینک به دیدگاه

این کار با مودم امکانش نیست شما یک کارت وایرلس نیاز دارید و یک برنامه برای پخش اینتزنت به صورت وایرلس

لینک به دیدگاه

نه شما درست متوجه نشدید

کارت چی؟

جای که مودم هست با جای که قراره روتر نصب بشه 20 متر فاصله هست بعد اینکه قبلا یه روتر اونجا بوده ولی سوخته برای همین میخواستم ببینم که این مودم این قابلیت رو داره یا نه؟

یاعلی

لینک به دیدگاه

از دوستان کسی نظری نداره؟

یاعلی

لینک به دیدگاه

سلام

یه مودم هست TP-Link 8961ND 300Mbps Wireless N ADSL2 Modem Router که میخوام ازش به عنوان روتر استفاده کنم

در واقع مودم یه مکان دیگه هست و با کابل کشی قرار تو یه فضای دیگه با استفاده از این مودم از اینترنت به شکل وایرلس استفاده کرد

حالا سوال اینه که ایا این مودم میتونه اینترنت رو از مودم دیگه بگیره و به شکل وایرلس تحویل بده؟

کابل لن رو باید به کدوم یکی از ورودی لن ها وصل کرد که این کار اتفاق بیفته؟

توضیح: کنار هیچ کدوم از لن ها نوشته WLAN نیست و فقط اعداد 1 تا 4 نوشته شده

خوب نظر شما دوستان چیه؟

یاعلی

سلام دوست من

فک کنم مسیر دهی اینا فقط از طریق همون لن باشه(دقیق نمیدونم واساتید نظر بدن)

گرفتن اینترنت از کابل شبکه و مسیر دهی اینترنت به صورت وایرلس نیاز به پورتWAN داره

البت برد مودم هم بالاست و میتونه در صورت کم بودن موانع به راحتی محدوده 20 مترو پشتیبانی کنه(یعنی این مودمو نمیشه بزاری جا مودم اولی)

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

با سلام. اگر درخواست شما را متوجه شده باشم منظور شما اینه که اینترنت را از یک مودم دیگه به صورت کابل شبکه بگیرید. و اونو با استفاده از این مودم به صورت وایرلس استفاده کنید.

اگر منظور شما این باشه خوشبختانه بنده اینکارو کردم و نتیجه هم گرفتم.اینترنت رو از یک مودم باسیم گرفتم و با اتصال اون به یک مودم بی سیم بعنوان اینترنت وایرلس استفاده می کنم. فقط کافیه در این مودم خاصیت مودم بودن رو خاموش کنید و به احتمال خیلی ضعیف تنظیمات فیلتر رو تنظیم کنید. (برای بنده که لازم نشد). فقط همین

1- DHCP روی مودم خاموش
2- فایروال مودم رو درست تنظیک کنید.(برای بنده نیازی به تنظیمات این قسمت نشد)

مودم شما تبدیل به یک سویچ و اکسس پوینت خواهد شد

ویرایش شده توسط palazplz
لینک به دیدگاه

سلام دوست من یک نوع مودم هست که از طریق کابل لن بهش وصل میشه و به صورت وایرلس کار میکنه وبهش کابل تلفن نصب نمیشه

post-16089-0-68875100-1410631883_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

طبق گفته این آموزش پیش میریم :
http://www.youtube.com/watch?v=_1PL2G9Qvss

اینو مینویسم برای دوستانی که دسترسی به یوتیوب براشون سخته :

1- به مودم لاگین کنید و در بخش Interface setup و LAN بخش Main IP address رو در رنج کانکشنی که ازش اینترنت می گیرید قرار بدید (برای شما مثلا 192.168.137.254)
2- مودم رو ریست کنید و با آیپی جدید لاگین کنید.
3- در بخش Inteface setup و Encapculation روی Dynamic IP address بزارید و در بخش Dynamic IP حالت Bridge interface رو Activate کنید و Default Route رو No بزارید و سیو کنید.
4- وارد تنظیمات LAN بشید و DHCP رو Disable کنید و Dynamic route Direction رو روی Both بزارید و سیو کنید.
5- تنظیمات Wireless رو هم انجام بدید و حالا کابل رو به مودم وصل کنید.
از اینترنت وایفای لذت ببرید.

منبع : p30

لینک به دیدگاه

سلام دوست من یک نوع مودم هست که از طریق کابل لن بهش وصل میشه و به صورت وایرلس کار میکنه وبهش کابل تلفن نصب نمیشه

attachicon.gif512LhzhFChL._SL1500_.jpg

اینی که شما گذاشتی مودم نیست

روتر هست

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

فک کنم مسیر دهی اینا فقط از طریق همون لن باشه(دقیق نمیدونم واساتید نظر بدن)

گرفتن اینترنت از کابل شبکه و مسیر دهی اینترنت به صورت وایرلس نیاز به پورتWAN داره

البت برد مودم هم بالاست و میتونه در صورت کم بودن موانع به راحتی محدوده 20 مترو پشتیبانی کنه(یعنی این مودمو نمیشه بزاری جا مودم اولی)

سلام

در مورد موانع که خیلی مانع داریم اونم دیوارهای خفن و فاصله هم زیاده

با سلام. اگر درخواست شما را متوجه شده باشم منظور شما اینه که اینترنت را از یک مودم دیگه به صورت کابل شبکه بگیرید. و اونو با استفاده از این مودم به صورت وایرلس استفاده کنید.

اگر منظور شما این باشه خوشبختانه بنده اینکارو کردم و نتیجه هم گرفتم.اینترنت رو از یک مودم باسیم گرفتم و با اتصال اون به یک مودم بی سیم بعنوان اینترنت وایرلس استفاده می کنم. فقط کافیه در این مودم خاصیت مودم بودن رو خاموش کنید و به احتمال خیلی ضعیف تنظیمات فیلتر رو تنظیم کنید. (برای بنده که لازم نشد). فقط همین

1- DHCP روی مودم خاموش

2- فایروال مودم رو درست تنظیک کنید.(برای بنده نیازی به تنظیمات این قسمت نشد)

مودم شما تبدیل به یک سویچ و اکسس پوینت خواهد شد

سلام

ممنون

امتحان میکنم فقط اینکه مهم نیست به کدوم لن وصل بشه؟

مثلا من الان این مودم رو خونه دارم اگر تو این عکس دقت کنی لن شماره 4 نوشته WAN ولی توی این مودم چیزی ننوشته و فقط نوشته لن 1 2 3 4

این مورد فکر کنم مهم باشه و باید بررسی کنم

attachicon.gif512LhzhFChL._SL1500_.jpg

دوست عزیز این مودم نیست روتر هست

مودم حتما سیم تلفن میخوره ولی روتر نداره

طبق گفته این آموزش پیش میریم :

http://www.youtube.com/watch?v=_1PL2G9Qvss

اینو مینویسم برای دوستانی که دسترسی به یوتیوب براشون سخته :

1- به مودم لاگین کنید و در بخش Interface setup و LAN بخش Main IP address رو در رنج کانکشنی که ازش اینترنت می گیرید قرار بدید (برای شما مثلا 192.168.137.254)

2- مودم رو ریست کنید و با آیپی جدید لاگین کنید.

3- در بخش Inteface setup و Encapculation روی Dynamic IP address بزارید و در بخش Dynamic IP حالت Bridge interface رو Activate کنید و Default Route رو No بزارید و سیو کنید.

4- وارد تنظیمات LAN بشید و DHCP رو Disable کنید و Dynamic route Direction رو روی Both بزارید و سیو کنید.

5- تنظیمات Wireless رو هم انجام بدید و حالا کابل رو به مودم وصل کنید.

از اینترنت وایفای لذت ببرید.

منبع : p30

سلام

ممنون

تست میکنم جوابش رو همینجا میذارم

از همه دوستانی که نظر وراهنمایی کردن تشکر میکنم

یاعلی

لینک به دیدگاه

فرقی نمیکنه به کدام پورت مودم کابل شبکه رو وصل کنید.

لینک به دیدگاه

سلام بر همه دوستان

از همه ممنونم

جواب گرفتم فقط مشکلی که داشتم این بود که روی دینامیک ای پی نمیذاشتم و با کلیپی که دوستمون گذاشتن این مشکل حل شد

بازهم ممنون

یاعلی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...