رفتن به مطلب

(((مشکل باس رم)))

Persian-Masoud
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان عزیزم.

دو عدد رم 8 گیگ در مجموع 16 گیگ Gskill RipjawsX دارم که باس 1866 هستن ولی مادربوردم با فرکانس بسیار پایینتری کار میکنه.

چطوری میتونم اونهارو در باس اصلیشون به کار ببرم؟

با تشکر از دوستان عزیز.

nr2tpw9i3co5c1sqqaxa.png

مادربورد هم asrock z97 Fatality killer هست.

لینک به دیدگاه

فک کنم باید توبایوس دنبال گزینه xmp بگردی و فعالش کنی(که  سریهای زد و برد های حرفهای  این گزینه رو دارن)

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

ممنون اینکارو انجام دادم و روی 1866 گذاشتم اما بازم تست اینو نشون میده. مشکلی نداره این؟ یعنی در حالت بیکاری هم فرکانس باید 1866 باشه یا در لود سنگین به این فرکانس میرسه؟

zczk1p03e5xl05dax1un.png

لینک به دیدگاه

ممنون اینکارو انجام دادم و روی 1866 گذاشتم اما بازم تست اینو نشون میده. مشکلی نداره این؟ یعنی در حالت بیکاری هم فرکانس باید 1866 باشه یا در لود سنگین به این فرکانس میرسه؟

zczk1p03e5xl05dax1un.png

الان رو 1866 هست دیگه

932.8*2=1865.6

لینک به دیدگاه

ممنون مهرزاد جان. در این موارد کمی نوب هستم. دستت درد نکنه :D

لینک به دیدگاه

ممنون مهرزاد جان. در این موارد کمی نوب هستم. دستت درد نکنه :D

خواهش میشه مسعود جان

همه برا بار اول اطلاعاتمون کمه من از یکی یاد میگیرم به شما میگم شما از من یاد میگیرید به دیگری یاد میدید

زکات علم اموزش به دیگران است

لینک به دیدگاه

نیازی به پروفایل xmp نیست

به تایم هاش نگاه کنید چقدر زیاد شده

CPU-Z-Stock1.jpg

اول بایوس سیستم رو آپدیت کن

و یک بار حتما داخل بایوس optimized default بزن و بعدش تو قسمت OC tweak => DRAM Freq به صورت دستی بزارش روی 1866

asrock_z97_extreme6_uefi_7.jpg

لینک به دیدگاه

بایوس رو برنامه خاصی داره برای آپدیتش؟ از داخل خود بایوس که نشد میگه به نت وصل نیستی!

لینک به دیدگاه

با راهنمایی سایت ازراک بایوس رو از 1 به 1.30 بردم و تنظیمات رو دیفالت کردم دوباره باس رو بردم رو 1866 ولی تایمینگ همونها هست و پایینتر نیومد.

لینک به دیدگاه

با راهنمایی سایت ازراک بایوس رو از 1 به 1.30 بردم و تنظیمات رو دیفالت کردم دوباره باس رو بردم رو 1866 ولی تایمینگ همونها هست و پایینتر نیومد.

مشکلی نداره ولی از xmp استفاده نکن چون ممکنه ولتاژ اضافی بده به رم که با مرور زمان آسیب میبینه

همه تنظیمات رو بزار روی اتومات(به جز فرکانس رم)

لینک به دیدگاه

مشکلی نداره ولی از xmp استفاده نکن چون ممکنه ولتاژ اضافی بده به رم که با مرور زمان آسیب میبینه

همینکارو کردم،

ممنون پیمان جان.

لینک به دیدگاه

سلام

من رام g skill trident x 2400 دارم.

xmp رو فعال کردم اما رام روی 1900 داره کار میده. فقط دیسیبل بود که گذاشتم رو پروفایل 1 . و باس رام رو 1600 نشون میده و قابل تغییر نیست.

تو قسمت توییک هم اصلا باس 2400 نداره؟ 2440 داره.2404 و .... .

چکار کنم؟

بایوس رو آپدیت کنم بعد دیفالت و بعد باس رام رو تغییر بدم؟ بعد از آپدیت بایوس حتما 2400 میاد؟

آپدیت بایوس خطرناک نیست؟؟ مین ایسوس z87 - a هست.

ویرایش شده توسط gosbe
لینک به دیدگاه

چطور آپدیت کنم؟ تو سایت آموزش خاصی نگذاشته ! بایوس رو دانلود کردم. یه فایل زیپ بود. اکسترکت کردم. باز یه فایل زیپ بود . یه کب. اکسترکت کردم. چندتا اگزه و ..... بود.

چجوری باید آپدیت کرد. این ez flash چطوریه؟ باید کدوم فایل رو کجا بزارم و بعد از مین بهش آدرس بدم.(خود فایل زیپ اصلی دانلود شده یا کسترکت شده( زیب و کب ) یا اکسترکت شده نهایی؟ ورژن من 1.7 هست. ورژن الان 2.00.02 که دان کردم.

پیشاپیش متشکر از راهنماییتون.

اینم عکس از رام با سی پی یو زد. فقط xmp رو گذاشتم رو پروفایل 1. تغییراتی هم اعمال نکردم. یعنی نمیشه.

09808400293585365634.jpg

ویرایش شده توسط gosbe
لینک به دیدگاه

راهنمایی نیست؟؟؟؟؟

بزنم مین رو داغون کنم.

ویرایش شده توسط gosbe
لینک به دیدگاه

چطور آپدیت کنم؟ تو سایت آموزش خاصی نگذاشته ! بایوس رو دانلود کردم. یه فایل زیپ بود. اکسترکت کردم. باز یه فایل زیپ بود . یه کب. اکسترکت کردم. چندتا اگزه و ..... بود.

چجوری باید آپدیت کرد. این ez flash چطوریه؟ باید کدوم فایل رو کجا بزارم و بعد از مین بهش آدرس بدم.(خود فایل زیپ اصلی دانلود شده یا کسترکت شده( زیب و کب ) یا اکسترکت شده نهایی؟ ورژن من 1.7 هست. ورژن الان 2.00.02 که دان کردم.

پیشاپیش متشکر از راهنماییتون.

اینم عکس از رام با سی پی یو زد. فقط xmp رو گذاشتم رو پروفایل 1. تغییراتی هم اعمال نکردم. یعنی نمیشه.

09808400293585365634.jpg

در مورد رم که نمیدونم دلیلش چیه !(مادر بورد شما قابلیت اور مناسبی برا رم داره)

شاید مربوط به پشتیبانی سی پی یو هم هست !(اساتید راهنمایی کنن)

سی پی یو شما چیه؟

برا اپ دیت بایوس به صورت کلی  میگم ,ولی  تو دفتر چه مادر بورد راهنمایی کرده و از اون روش استفاده کنید(احتمال زیاد زبان فارسی هم داره)

در مورد ez flash  باید بگم خیلی راحته و دردسر خاصی نداره(ولی هجم اپ دیت بایوس مادر بورد شما از یه فایل بایوس بیشتره ,احتمالا نرم افزار خاصی هم برا اپدیت باشه)

فایل دانلودی رو اکسترکت میکنن

محتویات فایل رو باید  رو یه فلش با فرمت fat32 ریخته بشه (البت برا مادر وبردهای جدید نمیدونم ولی قدیمیترها یه فایل با پسوند rom بود که فایل بایوس بود)

بعد با یه کلید میان بر یا از همون بایوس وارد ez flash میشن و بعد شناسایی و مقیسه میکنید و مراحل اپ دیت

البت اینو به صورت کلی گفتم بدونید چه جوریاس و شما از طریق دفتر چه عمل کنید بهتره

لینک به دیدگاه

xmp همه چیزو به صورت ایدال و اتوماتیک تنظیم میکنه!

ولی دستی شاید اتوماتیک بعض چیزا رو تغییر نده و تخصصی تر باشه(تنظیم تایم ,تنظیم ولتاژ)

رمی که افزایش فرکانس داره  باید تایمش کشاد تر بشه(از تیکه کلامای معین خان :laughing: )هم نیاز به و لتاژ بیشتر داره

لینک به دیدگاه

سلام اقا مهرزاد

i7-4790 هست. الان بایوس رو از سایت ایسوس دان کردم اما دقیق نمیدونم چکار کنم !! فایل زیپ هست و اکسترکت میکنم یه کاب و زیپ هست. دوباره اکسترکت کنم چندتا پوشه هست که توشون فایلهای اگزه هست.

تو بایوس یه ez داره. کدوم روش کم خطر تره؟

لینک به دیدگاه

سلام اقا مهرزاد

i7-4790 هست. الان بایوس رو از سایت ایسوس دان کردم اما دقیق نمیدونم چکار کنم !! فایل زیپ هست و اکسترکت میکنم یه کاب و زیپ هست. دوباره اکسترکت کنم چندتا پوشه هست که توشون فایلهای اگزه هست.

تو بایوس یه ez داره. کدوم روش کم خطر تره؟

سلام دوست عزیزم

خوب من خودم با ez flash کار کردم و با نرم افزار اپ دیتورش ولی ez flash رو ترجیح میدم و کم خطر تره(باز بزارید اساتید بیان نظر بدن)

اون فایلهای exe هم احتمالا نرم افزار های اپ دیتور هست(شاید بعضی هاشون از طریق بوت یا تو خود ویندوز)

حالا فایلو دارم دانلود میکنم(نتم داغون و زمانی طول میکشه :laughing:  ,متوجح شدم بت میگم)

من نمیدونم این برو بچ وارد به این امور چرا راهنمایی نمیکنن!

لینک به دیدگاه

شما با نرم افزار EVEREST Ultimate Edition یک تست از کارایی رمت قبل از تغییر باس وبعد از تغییر باس بگیر ببین چجوریاست.

توی بایوس و قسمت AI OVERCLOCK TWEAKER بجز XMP یه قسمت دیگه به نام D.O.C.P هم هست که وقتی اونو فعال کردی یه چندتا گزینه میاد و یه قسمت هم هست که اسمشو دقیق یادم نیست که توش از باس 1600 داره به بالا تا 2200

اگه بخوای فقط باس رم رو 1866 کنی باید توی manual بری و اونجا تنظیم کنی

اگر پردازندتون سری i5   اينتل هست فقط قابليت شناسايي رمها  تا فركانس 1333 بصورت استاندارد داره و براي بيشتر از اون بايد BCLK را افزايش بدي و مالتيپلاير پردازنده را كاهش

لینک به دیدگاه

سلام دادا

اگه نرم افزار  ai suit را داری داخلش یه asus اپدیت داره ، روش که کلیک کنی یه صفحه میاره واسه اپدیت بایوس مین بورد . تو مین من سه تا گزینه هست  : اپدیت از اینترنت ، اپدیت از فایل و دانلودش

توی اپدیت از طریق فایل ادرس فایلتو بدهخودش بقیه کاراروانجام میده.post-12994-0-17084100-1410993703_thumb.png

لینک به دیدگاه

خوب دوستان که راهای چک کردن رم رو گفتن

منم فایل رو دانلود کردم اون Z87-A-ASUS-2103.CAP فایل بایوست هست

و اون زیپ (که باید اونم اکسترکت کنی) یعنیBIOS_updater_for_4th_Gen_Intel_Core_CPU.zip برنامهUpdater Utilityایسوز هست(اگر خاستی باین نرم افزار اپ دیت کنی از طریق run as administrator  اجراش کن)

اینم فیلم مراحل اپ دیت (باید فیلم ها رو با چیز بی ان ببینی وگرنه ارور 404 - Not Found میده)

اولش شناسایی بایوس

http://www.asus.com/support/FAQ/1008393/

اپ دیت باUpdater Utility

http://www.asus.com/support/FAQ/1008280/

اپ دیت باEZUpdate

http://www.asus.com/support/FAQ/1008282/

اپ دیت باEZFlash 2

http://www.asus.com/support/FAQ/1008279/

اینم از سایت اپارت(البت روی لپ تاپ)

http://www.aparat.com/v/54tpx/Asus_G71GX-RX05_%28_BestBuy_%29_Bios_Update

لینک به دیدگاه

شما با نرم افزار EVEREST Ultimate Edition یک تست از کارایی رمت قبل از تغییر باس وبعد از تغییر باس بگیر ببین چجوریاست.

توی بایوس و قسمت AI OVERCLOCK TWEAKER بجز XMP یه قسمت دیگه به نام D.O.C.P هم هست که وقتی اونو فعال کردی یه چندتا گزینه میاد و یه قسمت هم هست که اسمشو دقیق یادم نیست که توش از باس 1600 داره به بالا تا 2200

اگه بخوای فقط باس رم رو 1866 کنی باید توی manual بری و اونجا تنظیم کنی

اگر پردازندتون سری i5   اينتل هست فقط قابليت شناسايي رمها  تا فركانس 1333 بصورت استاندارد داره و براي بيشتر از اون بايد BCLK را افزايش بدي و مالتيپلاير پردازنده را كاهش

متشکر دوست عزیز

من استارتر نیستم اما مشکل مشابه دارم ، بخاطر همین گفتم دوباره تاپیک نزنم.

تو صفحه قبل یه تست گذاشتم. سی پی یوم i7-4790  هست و مین z87-a . قسمت ram رو منظورتون هست؟ تو اونجا 2400 نیست ! مشکل من همین هست.

لینک به دیدگاه

خوب دوستان که راهای چک کردن رم رو گفتن

منم فایل رو دانلود کردم اون Z87-A-ASUS-2103.CAP فایل بایوست هست

و اون زیپ (که باید اونم اکسترکت کنی) یعنیBIOS_updater_for_4th_Gen_Intel_Core_CPU.zip برنامهUpdater Utilityایسوز هست(اگر خاستی باین نرم افزار اپ دیت کنی از طریق run as administrator  اجراش کن)

اینم فیلم مراحل اپ دیت (باید فیلم ها رو با چیز بی ان ببینی وگرنه ارور 404 - Not Found میده)

اولش شناسایی بایوس

http://www.asus.com/support/FAQ/1008393/

اپ دیت باUpdater Utility

http://www.asus.com/support/FAQ/1008280/

اپ دیت باEZUpdate

http://www.asus.com/support/FAQ/1008282/

اپ دیت باEZFlash 2

http://www.asus.com/support/FAQ/1008279/

اینم از سایت اپارت(البت روی لپ تاپ)

http://www.aparat.com/v/54tpx/Asus_G71GX-RX05_%28_BestBuy_%29_Bios_Update

آقا مهرزاد شرمنده کردید. ویدیو ها رو نگاه میکنم بعد انشالله از همون ez آپدیت می کنم انشالله این 2400 پیداش بشه !!! :-?

وقتی نرم افزار آپدیت بایوس رو میزنم این ارور رو میده !!

68515098879901398967.png

ویرایش شده توسط gosbe
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...