رفتن به مطلب

افت قیمت در بازار کارت گرافیک

ali-0098
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

قیمتها امروز افت کرده

کارت های رده بالا ، 100 تومان افت قیمت داشته.

مثلا این کارت

MSI R9 290X GAMING 4G 512BIT

100 تومان افت قیمت داشته

این کارت هم

MSI R9 290X Lightning TriFrozr 4GB GDDR5

85 تومان افت قیمت داشته

پیش بینی میشه تا یک ماه اینده از این بیشتر هم افت کنه

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

بـــــــــعـله

مدارس که باز بشه قیمتا میاد پایین

(◠‿◠)

حداقل 10درصد دیگه هم افت میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ما که از خدامون هستش

آخ جون :clapping: :clapping:

لینک به دیدگاه

حداقل 10درصد دیگه هم افت میکنه

اونوقت تکلیف دلار که شده 3200 چی میشه؟(البته اگه همین قیمت بمونه)

فروش های فعلی که با خرید 3100 هست

لینک به دیدگاه

اونوقت تکلیف دلار که شده 3200 چی میشه؟(البته اگه همین قیمت بمونه)

فروش های فعلی که با خرید 3100 هست

داداش قمیت جهانیش که افت کنه داخل کشورهم افت میکنه (کاری به قیمت دلار نداریم)

بابای تاجر که دلش برا من شما که نمیسوزنه از خداش که گرون بشه ولی قیمت جهانی افت کنه مجبور تابع بازار باشه و قیمت بیاره پایین

از طرفی هم دیگه فصل مدرسه ها داره شروع میشه و همین باعث میشه بازار گرافیک کمی بخوابه

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

بـــــــــعـله

مدارس که باز بشه قیمتا میاد پایین

(◠‿◠)

فقط اون مساله نیست.

کارت های سری 900 از nVIDIA ی عزیز هم با پردازنده Maxwell تا 19 سپتامبر (چهار روز دیگه) عرضه میشن و تجربه نشون میده که در عرض مدت خیلی کوتاهی توی بازار ایران هم قابل خرید خواهند بود. :دی

منبع برای زمان عرضه

بنچ مارک های اولیه اش رو هم از این لینک می تونید ببینید. یه کارت 970 در حد Titan یا 290X قدرت داره، در حالی که قیمتش خیلی پایین تره.

من خودم مدتها دنبال یه 290 یا 770 خوب بودم، ولی این اخبار رو دیدم پشیمون شدم از خرید با قیمت های دوست داشتنی یی که بعضی از عزیزان میدن! q7tx301qqpy377y4uei0.gif

ویرایش شده توسط mahi58
لینک به دیدگاه

فقط اون مساله نیست.

کارت های سری 900 از nVIDIA ی عزیز هم با پردازنده Maxwell تا 19 سپتامبر (چهار روز دیگه) عرضه میشن و تجربه نشون میده که در عرض مدت خیلی کوتاهی توی بازار ایران هم قابل خرید خواهند بود. :دی

منبع برای زمان عرضه

بنچ مارک های اولیه اش رو هم از این لینک می تونید ببینید. یه کارت 970 در حد Titan یا 290X قدرت داره، در حالی که قیمتش خیلی پایین تره.

من خودم مدتها دنبال یه 290 یا 770 خوب بودم، ولی این اخبار رو دیدم پشیمون شدم از خرید با قیمت های دوست داشتنی یی که بعضی از عزیزان میدن! q7tx301qqpy377y4uei0.gif

ممنون دوست من

ممنون از اطلاع رسانیت

فوق العادس

لینک به دیدگاه

ورود نسل جدید هم تآثیر بسزایی میتونه داشته باشه

لینک به دیدگاه

ورود نسل جدید هم تآثیر بسزایی میتونه داشته باشه

اصل تاثیر رو همین داشته.

الان بدترین موقع برای خرید کارت گرافیک آکبند هست، فقط خرید کارت کارکرده با 20 درصد بالاتر افت قیمت توصیه میشه.

لینک به دیدگاه

AMD قیمت کارت گرافیک R9 290X را نیز کاهش می دهد

R9-290X.jpg

شرکت AMD اعلام کرده که قصد دارد قیمت قویترین کارت تک هسته ای خود یعنی R9 290X را ۵۰ دلار کاهش دهد.AMD هفته گذشته اعلام کرده بود که قیمت کارت R9 295X2 که کارت دو پردازنده ای این شرکت است را ۵۰۰ دلار کاهش خواهد داد.

بورد رفرنس و اولیه  این کارت گرافیک ۴۵۰ دلار قیمت خواهد داشت و قیمت بورد های غیر رفرنس شرکت های دیگر و با اورکلاک غیر مرجع با قیمتی حداقل ۵۰ دلار بیشتر یعنی ۵۰۰ دلار به فروش می رسند.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

کمپانی AMD از برنامه های خود درباره کاهش قیمت برخی محصولات در رده High End خبر داده و گفته با انجام مذاکره با شرکای تجاری توسعه دهنده محصولاتش و برخی خرده فروشی های بزرگ، قیمت کارت گرافیک پرچمدار تک پردازنده ای خود یعنی Radeon R9 290X ، را کاهش داده است. این کارت گرافیک که سابقا با قیمت 530 دلار در حالت رفرنس به فروش می رسید الان با قیمت 450 دلار در بازار جهانی ارائه می شود. مدل های اورکلاک شده نیز 50 دلار گرانتر عرضه خواهند شد.

منبع

لینک به دیدگاه

اونور آب کاهش میدن ولی اینوز خبری نیست! قرار بود قیمت سی پی یوهای Amd هم کم بشه که خبری نشد! از اینطرف سی پی یوهای اینتل گرون شدن- قیمت گرافیک هم کماکان همون قیمتهای قبلیه! مورد داریم سی پی یو 140 دلاره اینجا قیمتش 800 هزار تومنه! زیاد رو اینچیزا حساب نکنید.  :-?

لینک به دیدگاه

اونور آب کاهش میدن ولی اینوز خبری نیست! قرار بود قیمت سی پی یوهای Amd هم کم بشه که خبری نشد! از اینطرف سی پی یوهای اینتل گرون شدن- قیمت گرافیک هم کماکان همون قیمتهای قبلیه! مورد داریم سی پی یو 140 دلاره اینجا قیمتش 800 هزار تومنه! زیاد رو اینچیزا حساب نکنید.  :-?

بعضی جنسها استثنا داره مثل چیزی که شما میفرمایید

ولی این در مورد کارت گرافیک صدق نمیکنه

الان کارت r290x  صد تومان امده پایین

ولی بازم افت میکنه

لینک به دیدگاه

دلتون الکی خوش نکنید

۶ ماهه قیمت gtx 770 بین ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ نوسان داشته

فعلا فقط کارتهای ای ام دی داره افت میکنه

کارتهای انویدیا مخصوصا ایسوس هنوز هم قیمتش نمیاد پایین

چرا برندای چرتی مث زوتاکو گینوارد قیمتشون یکم اومده پایین

لینک به دیدگاه

یا مثلا ۷۸۰

۶ ماهه بین ۱۹۰۰ تا ۲۲۰۰ نوسان داره

۷۸۰ تی آی ایسوس هم که الان شده ۳ تومن

لینک به دیدگاه

دلتون الکی خوش نکنید

۶ ماهه قیمت gtx 770 بین ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ نوسان داشته

فعلا فقط کارتهای ای ام دی داره افت میکنه

کارتهای انویدیا مخصوصا ایسوس هنوز هم قیمتش نمیاد پایین

چرا برندای چرتی مث زوتاکو گینوارد قیمتشون یکم اومده پایین

حوصله داشته باش

اینم میاد پایین

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

AMD قیمت کارت R9 295X2 را ۵۰۰ دلار کاهش می دهد !

amd-r9-295x2-gigabyte.jpg

کمپانی AMD اعلام کرده که کارت های دو هسته ای ۲۹۵X2 خود را ۵۰۰ دلار ارزان تر وارد بازار خواهد کرد. !

در حال حاضر ۲ کارت که یکی به قیمت ۱۰۰۰ دلار در وب سایت NewEgg و دیگری به قیمت ۱۱۴۰ دلار در سایت Amazon شامل این کاهش قیمت شده اند و هنوز این کاهش به صورت سراسری اعمال نشده است ولی انتظار می رود این کاهش قیمت در بقیه فروشگاه ها هم به زودی اعمال شود.

این کاهش قیمت باعث شد که قیمت این کارت از دو کارت تک هسته ای R9 290X پایینتر بیاید. اگر شما از این کارت خوشتان آمده بوده ولی منتظر فرصت بودید به زودی این فرصت عالی برای شما محیا خواهد شد تا ۵۰۰ دلار ازرانتر کارت گرافیک خود را خریداری کنید. !

این کاهش قیمت در جواب اقدام اخیر انویدیا در کاهش قیمت کارت دو هسته ای و بسیار گران قیمتش یعنی GTX TITAN Z که قیمت آن برای کاربران همکار انویدیا (نه عموم خریداران) کاهش یافته بود ، انجام شده است.انویدیا برای GTX TITAN Z حدود ۴۰ درصد کاهش قیمت اعلام کرد و قیمت آن را به ۱۸۴۰ دلار کاهش داد ، البته همانطور که گفتیم برای همکاران انیویدا نه فروش عمومی.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

ظاهرا بازار کارت گرافیک های حرفه ای خیلی رقابتی شده و این خبری خوشحال کننده برای کسانی است که قصد خرید یک محصول رده بالا را دارند. کمپانی AMD از برنامه های خود درباره کاهش قیمت برخی محصولات در رده High End خبر داده و گفته با انجام مذاکره با شرکای تجاری توسعه دهنده محصولاتش و برخی خرده فروشی های بزرگ، قیمت کارت گرافیک پرچمدار تک پردازنده ای خود یعنی Radeon R9 290X ، را کاهش داده است. این کارت گرافیک که سابقا با قیمت 530 دلار در حالت رفرنس به فروش می رسید الان با قیمت 450 دلار در بازار جهانی ارائه می شود. مدل های اورکلاک شده نیز 50 دلار گرانتر عرضه خواهند شد.

اینگونه به نظر می رسد که این سیاست AMD بعد از تصمیم این شرکت در مورد کاهش قیمت قویترین محصول تولید شده در رده کارت گرافیک یعنی Radeon R9 295X2، همچنان ادامه دارد. Radeon R9 295X2 اخیرا 999 دلار در حال عرضه است که در مقایسه با قیمت اصلی حدودا 33 درصد کاهش را تجربه کرده است. اما رقیب اصلی آن یعنی GeForce GTX TITAN-Z با قیمت نجومی 3000 دلار در دسترس است که به نظر می رسد انویدیا نیز برای اینکه سهم بازار را از دست ندهد در روزهای آینده سیاست کاهش قیمت را در پیش بگیرد. البته در روزهای اخیر شاهد معرفی دو محصول جدید انویدیا با نام های GTX 970 و GTX 980 بودیم که برای رقابت با Radeon R9 290X و Radeon R9 290 روانه بازار خواهند شد و باید دید چه قیمتی برای آنها تعیین می شود.

منبع

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

اگه قیمت رسمی سری 900 بیاد بیرون خیلی ها مثل من از این بلاتکلیفی درمیان :-?

ویرایش شده توسط neo63
لینک به دیدگاه

اصلا هیچی بازار ایران شبیه اونور نیست- خوشبحالشون کارخونه اعلام میکنه فلان روز مشخص قیمتا میاد پایین دقیقا از همونروز قیمتهای جدید تو سایتهاشون اعمال میشه ولی اینجا! همون سی پی یوهای amd رو که مثال زدم قیمتشون 20 روزه پایین اومده اونطرف ولی اینجا یه چند درصدم گرونتر شد!  =))  :eek:  بخدا من هر روز قیمتارو دنبال میکنم مثلا Amd a10 6790 قیمتش 415 تومن بود دیروز پریروز قیمتشو کردن 450 تومن! حالا بمونه که قیمتش 120 دلار یعنی حدود 370-80 تومن باید باشه. این که هیچ- میری مغازه دار میگی قیمت جهانی کم شده چرا ارزون نمیشه  بهت میگه برو از جهان بخر اینجا قیمت همینه ( شانس بیاری کتکم نخوری) :mad:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میری مغازه دار میگی قیمت جهانی کم شده چرا ارزون نمیشه  بهت میگه برو از جهان بخر اینجا قیمت همینه ( شانس بیاری کتکم نخوری)

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

اگه کسی بتونه یه جواب قانع کننده بده به اینکه یه CPU رده ابتدایی چرا هنوز بعد از 4 ماه از معرفی محصول هنوز هیچ خبری ازش در بازار گل و بلبل ما نیستش و چرا CPU هایی که هنوز 2 هفته نیست معرفی شدن و در سایت های معتبر جهانی هم به سختی میشه خرید وارد بازار شدن اونوقت میشه ما رو هم قسمتی از این جهان نامید

اشاره ایی به نبود Pentium G3258 و اومدن CPU های 2011  یک هفته بعد از معرفی

فقط و فقط به جیب خودشون وارد کننده ها نگاه میکنن و لاغیر...

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

اصلا هیچی بازار ایران شبیه اونور نیست- خوشبحالشون کارخونه اعلام میکنه فلان روز مشخص قیمتا میاد پایین دقیقا از همونروز قیمتهای جدید تو سایتهاشون اعمال میشه ولی اینجا! همون سی پی یوهای amd رو که مثال زدم قیمتشون 20 روزه پایین اومده اونطرف ولی اینجا یه چند درصدم گرونتر شد!  =))  :eek:  بخدا من هر روز قیمتارو دنبال میکنم مثلا Amd a10 6790 قیمتش 415 تومن بود دیروز پریروز قیمتشو کردن 450 تومن! حالا بمونه که قیمتش 120 دلار یعنی حدود 370-80 تومن باید باشه. این که هیچ- میری مغازه دار میگی قیمت جهانی کم شده چرا ارزون نمیشه  بهت میگه برو از جهان بخر اینجا قیمت همینه ( شانس بیاری کتکم نخوری) :mad:

عجب! حق داره کتک بزنه خداییش!ً

مرد مومن تو میگی توی آمازو فلان چیز 100 دلار هست اونوخ تو بازار ما باید دقیق ضربدر 3000 تومن بشه و 300 تومن بخریش؟ واقعا؟

ببخشید آمازون مگه فروشگاه سر میدون توپ خونه هست؟

شرکت وارد کننده میره برای وارداتش گمرک میده هزینه حمل و نقل میده و سودش رو هم میگیره بعد میده دست خرده فروش بازار مثل همین لیون و اونم سودشو میگیره شما اینهارو حساب نمیکنی؟ باید در راه رضای خدا انجام بشه اینکار ها؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...