رفتن به مطلب

مشكل فن هاي كيس green x9

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشيد

دوستان من يك كيس گرين x9 دارم كه فقط دو تا از فناش كار ميكنه اونم بصورت مستقيم و بدون كنترلر فناش.سيمهاي فناي ديگه اش ظاهرن يك نوع تبديل لازم دران كه من اين تبديل رو ندارم.دوستان ميتونند راهنمايي كنند كه من چجور ميتونم اين فن هارو كار بندازم يا اون تبيل مورد نظر رو از كجا گير بيارم؟

لینک به دیدگاه

سلام

اون پایه فن ها رو باید مستقیما به مادریرد وصل کنید.

رو مین دقت کنید نوشته SYS FAN یا مشابه این که باید به اونا وصل کنید و استفاده کنید.

البته دفترچه راهنماشو بخونید کاملا متوجه میشید

یاعلی

لینک به دیدگاه

داداش روي مادربرد فقط جاي كانكتور 3پين هستش.هر چي روي مادربرد گشتم جايي پيدا نكردم كه بتونم اين كانكتورهارو وصل كنم

لینک به دیدگاه

سلام دوست من :) در محتویات کیس، کابل هایی مخصوص اتصال 3 تا فن هست که شما کانکتور های فن ها رو به اون سر ها متصل میکنید و سر دیگه رو به سیم خروجی از فن کنترلرتون وصل میکنید.

اگر در محتویات کیستون اون کابل مخصوص نیست، به مرکز خدمات گرین تماس بگیرید. احتمالاً موجود دارن و میتونید بخرید ازشون. اگر هم نباشه، راهنماییتون میکنن از کجا بخرید. فکر نمیکنم چیز نایابی باشه. در فروشگاه هایی که فن های کامپیوتر هم میفروشن از این کابل ها دارن.

ویرایش شده توسط saeid.kh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...