رفتن به مطلب

hamed_eminem
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

قسمت معرفی انواع نرم افزار را در انجمن دیدم گفتم حیف است که برنامه خودم را که به تازگی تموم کردم در اینجا معرفی نکنم.

این برنامه حاوی بانک پیامکی گلچین شده از زیباترین و پربازدید ترین پیامک ها در اینترنت میباشد.

منوی این برنامه از منو برنامه های ios الگو گرفته شده و به برنامه جلوه ی خاصی میدهد.

هر گونه سوالی فنی درباره این برنامه داشتید خوشحال میشوم مطرح کنید

امیدوارم با این برنامه لحظات خوبی را برای شما به ارمغان آورده باشم.

62812323090883291222.png

توضیحات برنامه :

برنامه پیش رو شامل 3550 پیامک عاشقانه ، زیبا و دوست داشتنی است . تمامی پیامک های این برنامه گلچین شده از بهترین پیامک ها موجود در اینترنت می باشد که هیچ کدام تکراری نبوده و لحظات شادی را برای شما به ارمغان می آورد.
رابط کاربری برنامه بسیار زیبا و جذاب طراحی شده و منوی آن از منو سیستم عامل ios برداشته شده و در برنامه به طور شخصی پیاده سازی شده است ، به طوری که با اولین بار کار با برنامه کاملا عاشق آن خواهید شد.

دسته بندی پیامک ها:
عاشقانه (بیشترین تعداد پیامک)
غرور
تنهایی
دوستت دارم
سکوت
شب بخیر
سیگار
رفاقت
پشت ماشین

تمام دغدغه تیم برنامه نویسی سوشیانت جذابیت و راحتی استفاده از تمامی پیامک ها و جلوگیری از تکراری بودن پیامک ها در برنامه پیامک قلب بوده است که امیدواریم با این برنامه لحظات شاد و مرفحی را برای شما خلق کرده باشیم.

با احترام

سوشیانت

لینک دانلود 1

لینک دانلود 2

لینک مارکت بازار

HeartSMS.zip

ویرایش شده توسط hamedjj
لینک به دیدگاه

سلام.واقعا مرسی داری داداش. کلا از این حرکتا خوشم میاد.لایک @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...