رفتن به مطلب

پاور من قدرت کافی داره ؟!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

نظزتون در مورد Green 1275 چیه ؟ بخرمش ......یا برم همون 750 گرین رو بگیرم قیمتش 290 هست

درود دوست عزیز

1275 برای سیستم شما زیادیه و اصلا به کارتون نمیاد. نهایت پاوری که به درد سیتم شما میخوره،1000OC GOLD GREEN که کافیه،

لینک به دیدگاه

اگر بعدا بخوام سیستم رو عوض کنم یا اگر بخوام سی پی یو رو اور کنم به مشکل برنمیخورم ؟ 1275 تا 5 سال گارانتی داره یه عمر با خیال راحت میتونم ازش استفاده کنم....دوستان خواهشا یه سوال این پاور بهترین پاور گرینه؟؟؟

لینک به دیدگاه

شما باید حداقل 700 تا رو داشته باشی

سری اچ پی گرین هم چیز خوبیه ازش داشتم

لینک به دیدگاه

فروشنده به من گفت 1275 گرین بهترین پاور ساخت این شرکته درسته همینطوره؟ کسی خبر داره قیمت اکش چنده؟

لینک به دیدگاه

منظور شما از بهترین چیه؟ اگر منظورتون بهترین کیفیت ساخت و قطعاته که قطعا نمیشه گفت بهترین! مارکهای کورسیر کولرمستر و چندتا مارک دیگه ازمارکهای تاپ دنیا هستند! البته پاور گرین هم کیفیت بسیار خوبی داره! اگه منظورتون از بهترین، کیفیت ساخت مناسب در کنار پشتیبانی خوبه! بله میشه گفت بهترینه! معمولا کسانی که حرفه ای ترند از مارکهای غیراز گرین بیشتر استفاده میکنند! شما هم نیازی به چنین وات بالایی ندارید! نظر من اینه که برای قدرت بالاتر سی پی یو و بردتون رو ارتقا بدید! البته با همین سی پی یو و مقداری اور هم بعیده به مشکل خاصی برخورد کنید!

لینک به دیدگاه

دوستان سیستم من در حال حاضر اینه

……………………………………………………

MOTHERBORD : ASUS P8P67

CPU 2500K

VGA R9 290 4 GB

RAM 4 GB

HARD 2 TB

DVD WRITER PIONEER

POWER MEMONEX 600 WAAT

…………………………………………………

من مادربرد و سی پی یو رو جدید گرفتم قبلا Q9650 داشتم پاور بدون مشکل کار میکرد بعداز اینکه مادریرد و سی پی یو جدید روبستم و سیستم رو روشن کردم دیدم از پاور صدای شیبه سوت کشیدن میاد با مشورت با دوستان گفتن احتمالا یکی از خازن های مایع پاور باد کرده و نیاز به تعویض داره پاور رو باز کردم و فرستادم گارانتی …به نظر شما پاور 600 وات واسه این سیستم کمه ؟ پس چرا قبلا مشکلی نداشتم ؟

pqpke47tgsx2qo3d9y0.png

فروشنده به من گفت 1275 گرین بهترین پاور ساخت این شرکته درسته همینطوره؟ کسی خبر داره قیمت اکش چنده؟

ساخت این شرکت؟یعنی شرکت بازرگانی گرین!؟! باید بت میگفت بهترین محصولشون با استاندارد 80 پلاس پلاتینیوم!

ولی طبق محاسبه با نرم افزار محاسبه گر گرین 1275برای شما زیاده

اگه حالا حالا قصد تعویض قطعات ندارید  میتونید 650 oc بگیرید

فکر اینده هم نباش ,چون هر چی  بره جلو تر قطعات کم مصرف تر و بهینه تر میشه(یه چیز بگیر اگه استاندارد جدید اومد بتونی راحت و با زرر کمی بفروشی و یه جدید بگیری)

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

منظورم یکی از بهترین پاورهای ساخت گرینه :-( دو سال پیش هم میخواستم پاور بخرم گفتن گرین ساخته ایرانه و اشغاله رفتم Memonex گرفتم

لینک به دیدگاه

منظور شما از بهترین چیه؟ اگر منظورتون بهترین کیفیت ساخت و قطعاته که قطعا نمیشه گفت بهترین! مارکهای کورسیر کولرمستر و چندتا مارک دیگه ازمارکهای تاپ دنیا هستند! البته پاور گرین هم کیفیت بسیار خوبی داره! اگه منظورتون از بهترین، کیفیت ساخت مناسب در کنار پشتیبانی خوبه! بله میشه گفت بهترینه! معمولا کسانی که حرفه ای ترند از مارکهای غیراز گرین بیشتر استفاده میکنند! شما هم نیازی به چنین وات بالایی ندارید! نظر من اینه که برای قدرت بالاتر سی پی یو و بردتون رو ارتقا بدید! البته با همین سی پی یو و مقداری اور هم بعیده به مشکل خاصی برخورد کنید!

اینا رو گرین تولید نمیکنه

در واقع شرکتهای واسط هستن که برای گرین و به اسم گرین پاور تولید میکنن(مثل خیلی از مارکهای معرفی که میشناسید)

بعدشم 1275 گرین با استاندارد 80 پلاس پلاتینیوم هست و از خیلی  مدلها در  مارکهایی که گفتید کیفیت و راندمان بهتری داره

منظورم یکی از بهترین پاورهای ساخت گرینه :-( دو سال پیش هم میخواستم پاور بخرم گفتن گرین ساخته ایرانه و اشغاله رفتم Memonex گرفتم

شما گرین بگیر هم خدمات خوبی داره هم تو رده های حرفه ایش پاورهاش خوب هست(البت نه 1275 ش که از نیازتون بیشتره و قیمتش نجومیه)

یه مدل که اگه به زودی ارتقاع نداری نیازتو تامین کنه

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...