رفتن به مطلب

بهترین سی پی یو کولر با 150هزار تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

جدا نیست

شما کدوم شهر هستید

من مشهد هستم

توی پاساژ تک (مرکز لب تاپ و کامپیوتر ) x1پیدا نکردم یه مغازه دار آدرس نمایندگی گرین داد و اون جا داشتن

حالا ببینم چی میشه

عزیز من تهرانم در حال حاضر تهران مدل ترمال بیشتر ماچو هست اسپیریت 120 اصلا نیست یعنی شرکت نداره ... مشهد رو نمیدونم ... منم شدیدا دنبالشم اگر اونجا داشت بگو بی زحمت برای ما هم بگیر ... =d

لینک به دیدگاه

• ارسال 55
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

این جا ماچو معمولی نیست

اسپیریت 120  رو هم ندیدم

قیمت 612 رو ندارید دوستان

خوبه یا ارزش خرید نداره

لینک به دیدگاه

این آقای فیروزی سایت دارن؟؟

منم همین فکر رو کردم شاید قسمت نیست

منتظرم دوستان کولر مستر 612 رو تایید کنن چون مغازه دار خیلی ازش تعریف میکرد

و به نظر که خوب میاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کولر ماچو به سوکت 1150 میخوره؟؟؟

با سلام

به تمام سوکتها میخورده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این آقای فیروزی سایت دارن؟؟

منم همین فکر رو کردم شاید قسمت نیست

منتظرم دوستان کولر مستر 612 رو تایید کنن چون مغازه دار خیلی ازش تعریف میکرد

و به نظر که خوب میاد

واقعاً روز گار رو میبینی دوست گرامی

من توی تهران 612 Pwn رو نتونستم پیدا کنم اونوقت شما میگید در مشهد موجود هستش

همین 612 رو بگیرید و با خیال راحت استفاده کنید و حواستون باشه که حتماً مدل 612PWN باشه نه مدل 612S چون مدل S ضعیفتر هستش

و به هیچ وجه سمت V8 نروید چون فاجعه هستش در نوع خودش

ببینیم چکار میکنید آآآ

لینک به دیدگاه

واقعاً روز گار رو میبینی دوست گرامی

من توی تهران 612 Pwn رو نتونستم پیدا کنم اونوقت شما میگید در مشهد موجود هستش

همین 612 رو بگیرید و با خیال راحت استفاده کنید و حواستون باشه که حتماً مدل 612PWN باشه نه مدل 612S چون مدل S ضعیفتر هستش

و به هیچ وجه سمت V8 نروید چون فاجعه هستش در نوع خودش

ببینیم چکار میکنید آآآ

بله واقعا

خب بالاخره یه نظر خوب درباره ی این 612 دادید

فقط من موندم pwn با pwm, s چه فرقی دارن

من توی مغازه از روی کارتنش عکسش رو دیدم فکر کنم این باشه مطمعن نیستم

daryacomputer.com/Product.aspx?prdID=141

لینک به دیدگاه

بله واقعا

خب بالاخره یه نظر خوب درباره ی این 612 دادید

فقط من موندم pwn با pwm, s چه فرقی دارن

من توی مغازه از روی کارتنش عکسش رو دیدم فکر کنم این باشه مطمعن نیستم

daryacomputer.com/Product.aspx?prdID=141

بچه ها یکی جواب بده

قیمت حدودیش چنده؟

کدوم مدل رو نگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بچه ها یکی جواب بده

قیمت حدودیش چنده؟

کدوم مدل رو نگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

PWN یک مقدار جزئی طراحی بهتر شده و همچنین فن های خوبتری درش بکار رفته فقط همین

لینک به دیدگاه

PWN یک مقدار جزئی طراحی بهتر شده و همچنین فن های خوبتری درش بکار رفته فقط همین

خب اگه مدل pwnو pwm بود میگیرم

ولی اگه sبود نمیگیرم

کسی قیمت نداره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب اگه مدل pwnو pwm بود میگیرم

ولی اگه sبود نمیگیرم

کسی قیمت نداره؟

توی بازار رضا(تهران) حدود 2 هفته پیش کولر خیلی معمولی کولر مستر مدل ورتکس رو به من نمایندگیش قیمت داد 150 تومن (باعث شد به سرعت هر چه تمام از نمایندگی فرار کنم)

و حدود 10 روز پیش نمایندگی دریا توی بازار ایران قیمت فن کیس مدل 120 BladeMaster رو به من 60 تومن اعلام کرد که اون هم باعث شد با سرعت هر چه تمام بازار رو به سمت خانه ترک کنم

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

سلام دوستان بین 

تاور 120    قیمت گرفتم210تومن        ارتفاع 15.7    این که جا میشه

ماچو بلک    قیمت گرفتم 230تومن       ارتفاع 16.8    اما این رو نمیدونم

فروشنده میگفت تاور توی تمام تست ها اول بوده حرفش درسته!!!!!

اقا بگید کدومش البته توی کیس هم جا بشه

تاور خیلی قشنگه اما قیافه مهم نیست فقط خنک کنندگی و تکرار مکینم توی کیس جا بشه

ویرایش شده توسط ..sajjas..
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود خدمت همشهری گلمون

عزیز از من میشنوی توی مشهد دنبال کولر و کیس نگرد چون اولا نیست و اگر هم باشه قیمت های فضایی دارند

در مورد کولر عرض کنم که بنده Macho دارم و از عملکردش بسیار راضی هستم طوری که دمای سی پی یو 2500K بنده هیچ وقت از 45 درجه بیشتر نشده

قبلا کیس Green Magnum II داشتم و زمانی که کولر رو بستم روی برد ارتفاع فن کولر حدود 2-1 سانت بلند تر از هیت سینک بود که اجازه نمیداد درب بغل بسته شه که با یه ترفند خیلی ساده کاری کردم که در بغل هم بسته شه. که در صورت نیاز اگر خواستید براتون توضیح میدم.

شاید ظاهر کولر Macho زیاد قشنگ و eye catching نباشه اما پرفرمنسش نسبت به قیمتش فوق العاده است.

ویرایش شده توسط MehDi-ZP
لینک به دیدگاه

درود خدمت همشهری گلمون

عزیز از من میشنوی توی مشهد دنبال کولر و کیس نگرد چون اولا نیست و اگر هم باشه قیمت های فضایی دارند

در مورد کولر عرض کنم که بنده Macho دارم و از عملکردش بسیار راضی هستم طوری که دمای سی پی یو 2500K بنده هیچ وقت از 45 درجه بیشتر نشده

قبلا کیس Green Magnum II داشتم و زمانی که کولر رو بستم روی برد ارتفاع فن کولر حدود 2-1 سانت بلند تر از هیت سینک بود که اجازه نمیداد درب بغل بسته شه که با یه ترفند خیلی ساده کاری کردم که در بغل هم بسته شه. که در صورت نیاز اگر خواستید براتون توضیح میدم.

شاید ظاهر کولر Macho زیاد قشنگ و eye catching نباشه اما پرفرمنسش نسبت به قیمتش فوق العاده است.

سلام داداش دستت درد نکنه یه توضیح بده چه جوری باید درستش کنم که درش بسته بشه

کیس هم x1

لینک به دیدگاه

کیس هم x1

داداش اگه آنلاینی جواب بده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کیس هم x1

آره عزیز

به صورت پیشفرض برای اتصال فن به هیت سینک از 2 تا گیره فلزی استفاده میشه  که توی عکس هم مشخص کردم

post-14710-0-59374200-1411130786_thumb.jpg

اگر شما از این گره ها استفاده کنی باعث میشه فن 2-1 سانت بلند تر بشه و گیر کنه به در بغل.

شما اون 2 تا گیره فلزی رو نا دیده بگیرید. بک پلیت. هیت سیتک و تمام قطعات و پیچ هارو روی برد ببندید. مرحله آخر میمنونه وصل کردن فن به هیت سینک

توی این قسمت شما نیاز به 4 عدد بست کمربندی 30 سانتی متری دارید که توی عکس هم مشخص کردم

post-14710-0-05210000-1411130933_thumb.jpg

حالا کاری که شما باید بکنی اینه که 2 تا از بست کمری ها رو از قسمت قفلش میبری یعنی چیزی حدود 2 سانت.میشه مثل عکس زیر

post-14710-0-05209800-1411131330_thumb.jpg

توی این قسمت شما فن رو پایین تر از جایی قرار میدی که با اون گیره های فلزی قرار داشت. حالا کاری که باید بکنید اینه که اون 2 تا بست کمری که سالم هست رو از داخل سوراخ فن رد کنید و از داخل شیار های هیت سینک عبور بدید تا برسه به طرف دیگه هیت سینک. وقتی رسید اون طرف کافیه اون بست کمری هایی که کوتاه کردید و فقط قفل دارند رو ببندید به اون بست هایی که از داخل فن و هیت سینک عبور کردند. اینجوری شما میتونید تا حدود 2 الی 3 سانت فن رو به پایین انتقال بدید که مانع از بسته شدن در بغل کیستون نشه دیگه.

post-14710-0-45325700-1411131783_thumb.jpg

post-14710-0-95668300-1411131810_thumb.jpg

اون 2 تا سوراخ پایینی فن که نزدیک مین بورد هست رو نیازی نیست کاری بکنید و با همین 2 تا بست فن بدون مشکل قرار میگیره و هیچ لرزش و نویزی هم نداره

امیدوارم تونسته باشم شیوه کار رو توضیح بدم. اگر قسمتی از توضیحاتم ناقص بود و متوجه نشدید بفرمایید تا توضیح بدم

ویرایش شده توسط MehDi-ZP
لینک به دیدگاه

آره عزیز

به صورت پیشفرض برای اتصال فن به هیت سینک از 2 تا گیره فلزی استفاده میشه  که توی عکس هم مشخص کردم

attachicon.gif4.jpg

اگر شما از این گره ها استفاده کنی باعث میشه فن 2-1 سانت بلند تر بشه و گیر کنه به در بغل.

شما اون 2 تا گیره فلزی رو نا دیده بگیرید. بک پلیت. هیت سیتک و تمام قطعات و پیچ هارو روی برد ببندید. مرحله آخر میمنونه وصل کردن فن به هیت سینک

توی این قسمت شما نیاز به 4 عدد بست کمربندی 30 سانتی متری دارید که توی عکس هم مشخص کردم

attachicon.gifZip-ties.jpg

حالا کاری که شما باید بکنی اینه که 2 تا از بست کمری ها رو از قسمت قفلش میبری یعنی چیزی حدود 2 سانت.میشه مثل عکس زیر

attachicon.gif5.jpg

توی این قسمت شما فن رو پایین تر از جایی قرار میدی که با اون گیره های فلزی قرار داشت. حالا کاری که باید بکنید اینه که اون 2 تا بست کمری که سالم هست رو از داخل سوراخ فن رد کنید و از داخل شیار های هیت سینک عبور بدید تا برسه به طرف دیگه هیت سینک. وقتی رسید اون طرف کافیه اون بست کمری هایی که کوتاه کردید و فقط قفل دارند رو ببندید به اون بست هایی که از داخل فن و هیت سینک عبور کردند. اینجوری شما میتونید تا حدود 2 الی 3 سانت فن رو به پایین انتقال بدید که مانع از بسته شدن در بغل کیستون نشه دیگه.

attachicon.gif2.jpg

attachicon.gif1.jpg

اون 2 تا سوراخ پایینی فن که نزدیک مین بورد هست رو نیازی نیست کاری بکنید و با همین 2 تا بست فن بدون مشکل قرار میگیره و هیچ لرزش و نویزی هم نداره

امیدوارم تونسته باشم شیوه کار رو توضیح بدم. اگر قسمتی از توضیحاتم ناقص بود و متوجه نشدید بفرمایید تا توضیح بدم

دستت درد نکنه خدا خیرت بده

حالا میشه این طرح رو روی  مدل بلک همین کولر اجرا کرد چون توی مشهد فقط مدل بلک داشتن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دستت درد نکنه خدا خیرت بده

حالا میشه این طرح رو روی  مدل بلک همین کولر اجرا کرد چون توی مشهد فقط مدل بلک داشتن

بله عزیز روی اون مدل هم میشه اجرا کرد

اما از نظر من اون قیمتی که شما گرفتید 230 تومان اصلا قیمت مناسبی نیست

شما قصد اورکلاک سی پی یو رو دارید؟

مدل سی پی یو چیه؟

لینک به دیدگاه

مثلا باید چند باشه

مدل بلک 230 تومن 2 فن داره

ماچو معمولی پیدا نکردم

سی پی یو i5 4460 آره اور میکنم

لینک به دیدگاه

سلام داداش

توی این قیمت مدل خوب زیاد داریم اما چون وارد کننده درست و حسابی نداره قیمتشو غیر منطقی بالاست از جمله کولر مستر و زالمان و ....
شما اگه با سایز ماچو خیلی مشکل داشتی میتونی deepcool Ice blade pro  بگیری بهترین کارایی رو توی اون مارک و اون قیمت داره.. هتسینک خوبی داره واسه اور i5 هم جواب میده.
اما بدون شک زیر 150 تومن ماچو بهترینه .. به بلک هم پول اضافه نده .. لیون خودش قیمتش کف بازاره .. اینترنتی بخر حالشو ببر
من یک هفته است خریدم.. روی  Asus z87 plus , i7 4770k , X7 cougar , vengeance pro 2400mhz

اصلا اورکلاک نکردم هنوز فقط پروفایل xmp رم رو فعال کردم که فرکانس حداکثر استفاده بشه .. سی پی یو خودش 15درصد اور شده .. اما دما توی حداکثر فشار کاری رندر گرفتم بالای 60 درجه نرفته

:clapping:  :clapping:

لینک به دیدگاه

سلام داداش

توی این قیمت مدل خوب زیاد داریم اما چون وارد کننده درست و حسابی نداره قیمتشو غیر منطقی بالاست از جمله کولر مستر و زالمان و ....

شما اگه با سایز ماچو خیلی مشکل داشتی میتونی deepcool Ice blade pro  بگیری بهترین کارایی رو توی اون مارک و اون قیمت داره.. هتسینک خوبی داره واسه اور i5 هم جواب میده.

اما بدون شک زیر 150 تومن ماچو بهترینه .. به بلک هم پول اضافه نده .. لیون خودش قیمتش کف بازاره .. اینترنتی بخر حالشو ببر

من یک هفته است خریدم.. روی  Asus z87 plus , i7 4770k , X7 cougar , vengeance pro 2400mhz

اصلا اورکلاک نکردم هنوز فقط پروفایل xmp رم رو فعال کردم که فرکانس حداکثر استفاده بشه .. سی پی یو خودش 15درصد اور شده .. اما دما توی حداکثر فشار کاری رندر گرفتم بالای 60 درجه نرفته

:clapping:  :clapping:

سلام

حرفت رو کاملا قبول دارم اما این جا ماچو پیدا نمیشه :crying:

لینک به دیدگاه

سلام

حرفت رو کاملا قبول دارم اما این جا ماچو پیدا نمیشه :crying:

دوست گرامی از نت خریداریی کنید از لیون مخصوصا تا این لحظه 3 ملیون از لیون و چند نفر فروشندگان داخل نت خرید داشتم بدون هیچ مشکلی

بسته بندی زد گوله با نظارت اقای حسینی ادم خسته میشه تا بسته باز کنه :laughing:   :)  :D

یک بار پاساژ رضا تهران رفتم یک سی پی یو نزدیک 70 تومن سرم کلاه گذاشتن روز بعدش درلیون با دیدن قیمت سی پی یو پشت دستم داغ کردم از بازار چیزی نخرم  :laughing:

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

من نمیدونم چرا بچه های شهرستان انقدر با خرید اینترنتی مشکل دارن .. بخدا توی تهران هم ما از اینترنت میخریم خیلی چیزا رو .. همین فن سی پی یو کمتر مغازه ای میتونی پیدا کنی توی بازار که قیمت لیون بده .. یا آقای فیروزی توی PT ..... چه برسه به شهرستانش ..
همین Ice blade pro  بازار رضا تهران دوتا مغازه 170 بهم قیمت دادن.. دوتا نمایندگی هم داشتن قسم میخوردن توی بازار نیست ..اما لیون 130 گذاشته .. تصمیم با شماست. *dry#

لینک به دیدگاه

من نمیدونم چرا بچه های شهرستان انقدر با خرید اینترنتی مشکل دارن .. بخدا توی تهران هم ما از اینترنت میخریم خیلی چیزا رو .. همین فن سی پی یو کمتر مغازه ای میتونی پیدا کنی توی بازار که قیمت لیون بده .. یا آقای فیروزی توی PT ..... چه برسه به شهرستانش ..

همین Ice blade pro  بازار رضا تهران دوتا مغازه 170 بهم قیمت دادن.. دوتا نمایندگی هم داشتن قسم میخوردن توی بازار نیست ..اما لیون 130 گذاشته .. تصمیم با شماست. *dry#

آخه نمیدونم چقدر پول پست میشه تا مشهد

محاسبه اش چجوریه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آخه نمیدونم چقدر پول پست میشه تا مشهد

محاسبه اش چجوریه

عزیز نهایتا 15 تومان میشه هزینه پست تا مشهد.

با خیال راحت اینترنتی خرید کنید کاملا به صرفه تر است

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...