رفتن به مطلب

مشکل دیسکانکت شدن مودم در هر 1 ساعت

amir kaseb
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه مشکلی برام پیش اومده و اینکه یه مودم Dlink داشتم قبل بدون هیچ مشکلی از اینترنت استفاده میکردم البته وایرلس نبود مدل 320t

بعد از تموم شدن اینترنت و تمدید مجدد قصد کردم مودم رایگان مخابرات رو بگیرم مدل netis dl4311 الان در هر یک ساعت یک بار مودم از اینترنت خارج میشه

البته اینو بگم که چراغهای مودم روشن و صحیح عمل میکنه فقط علامت تعجب زرد رنگ روی کارت شبکه میاد ولی مودم چراغ اینترنت قطع نمیشه

از کسانی که تجربه دارن تقاضای راهنمایی دارم

لینک به دیدگاه

بايك مودم سالم ديگه امتحان كن. اگر مشكل از خط تلفن يا مخابرات يا داتك باشه اين طوري معلوم ميشه.
اگر ميتوني firmware مودم را آپديت كن. شايد مشكلت حل بشه.

داخل تنظیمات مودم برو
قسمت Status یه سری اعداد نوشته مثل
SNR Margin
Line Attenuation
Data Rateاون اعداد رو اینجا بزار ببینم رو چه حسابی هست

دوست عزيز حتما خطتون نويز داره بررسي كن ببين از كنار سيم تلفن سيمه ديگه اي رد ميشه يا نه اسپليتر رو هم بروي سيم اصلي وصل كن.

احتمال اینکه مودمتون با شرکت مخابرات هماهنگی نداره که در این صورت باید مودم رو عوض کنید الته مودم رو اول آپ کنید

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام دوستان

یه مشکلی برام پیش اومده و اینکه یه مودم Dlink داشتم قبل بدون هیچ مشکلی از اینترنت استفاده میکردم البته وایرلس نبود مدل 320t

بعد از تموم شدن اینترنت و تمدید مجدد قصد کردم مودم رایگان مخابرات رو بگیرم مدل netis dl4311 الان در هر یک ساعت یک بار مودم از اینترنت خارج میشه

البته اینو بگم که چراغهای مودم روشن و صحیح عمل میکنه فقط علامت تعجب زرد رنگ روی کارت شبکه میاد ولی مودم چراغ اینترنت قطع نمیشه

از کسانی که تجربه دارن تقاضای راهنمایی دارم

اگر از مخابرات نت گرفتی که علت همونه. باید بری سرعت رو کاهش بدی ایراد از کابل های برگردونه که خود مخابراتم میگه . کی درس میشه خدا میدونه. ولی یه چیزی هست که نمیگن. جدیدا این مشکل خیلی زیاد شده برای یکی یکی مشتری ها داره پیش میاد. نمیگن داستان چیه!!!!

ولی قبلشم یه اسپلیتر dlink بگیر . مارک متفرقه نگیر. در بعضی موارد اسپلیتر مشکل رو حل کرده.

لینک به دیدگاه

علت نویزه !

حالا پیدا کن پرتقال فروش را!

ما سیم کشی کل ساختمونم عوض کردیم.

آسانسورم روی یکی بچه ها نویز میداد و همینجور میشد وقتی بالا پایین میرفت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...