رفتن به مطلب

cpu و vga کمک فوری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام عزیزان یه کمک فوری میخوام . یه سیستم دارم با مشخسات زیر

cpu 3800 x2

ram 4g ddr2 800

main msi k9a2 platinum quad crossfire

vga 4850 ati

به نظر شما اگه cpu phenom II x4 965 بخرم تو بازی نتیجه بهتری میگیرم یا یه کارت گرافیک ati 4850 دیگه؟:|

لینک به دیدگاه

سلام.

دوست عزیز به نظرم شما سی پی یو رو عوض کنی خیلی بهتره . چون شما همه چیز سیستمتون واسه بازی خوبی به غیر از سی پی یو

و به نظر من سی پی یو رو عوض کن ، چون با اور هم نمیشه کاریش کرد.

در واقع شما اگر کراسفایر 4850 هم داشته باشی سی پی یو شما درصد کاراییش رو خیلی میاره پایین.

این نظر منه.

اساتید سایت بهتر میتونن نظر بدن.

لینک به دیدگاه

با عرض سلام

نوید عزیز شما اگه vga رو ارتقا بدید به دلیل ضغف پردازنده اصطلاحا کارت پشت cpu میمونه.پیشنهاد من اینه که ابتدا پردازنده رو عوض کنید یا در صورت نیاز همین پردازنده فعلی رو oc کنید.

خواهش میکنم یک مقدار صبور باشید تا پاسختون داده بشه و از ایجاد تاپیکهای پی در پی همانند خودداری کنید.:|

با تشکر.

لینک به دیدگاه

با عرض سلام

نوید عزیز شما اگه vga رو ارتقا بدید به دلیل ضغف پردازنده اصطلاحا کارت پشت cpu میمونه.پیشنهاد من اینه که ابتدا پردازنده رو عوض کنید یا در صورت نیاز همین پردازنده فعلی رو oc کنید.

خواهش میکنم یک مقدار صبور باشید تا پاسختون داده بشه و از ایجاد تاپیکهای پی در پی همانند خودداری کنید.:|

با تشکر.

سلام.

به نظر شما نباید واسه اینکه بخواد در حد بازی این سی پی یو رو اور کنه یه کولر مناسب بگیره.

لینک به دیدگاه

درود

شما سی پی یو رو حتما تعویض کنید خیلی بهتر هست و نتیجه ای که میگیرید بسیار بیشتر از کراس فایر کردن یک کارت دیگر 4850 هست چون به این صورت پردازندتون تبدیل به محدودیتی برای گرفتن کارایی مناسب هست.ضمنا فنوم دو 965 کلاک پیش فرضش 3.4 هست که برای هر بازی مناسب هست و احتیاجی به اورکلاک نداره

لینک به دیدگاه

سلام.

به نظر شما نباید واسه اینکه بخواد در حد بازی این سی پی یو رو اور کنه یه کولر مناسب بگیره.

این پردازنده تا حدود فرکانس 2.6GHz یا مقداری بالاتر رو هم با فن Stock جا داره.البته برای فرکانس حدود 3.0GHz مسلما کولر بهتر کارآمد تر هست.

در کل اگه قصد هزینه دارید که تعویض پردازنده ارجعیت داره.

لینک به دیدگاه

بهنظر من athlon II 240-250 با یک 4850 دیگه ازهمشون بهتره

تغریبا هم قیمت درمیاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...