رفتن به مطلب

تست کولر NOCTUA NH-D15 بر روی 4770K

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان عزیزم

بعد از مدتی تحقیق بلاخره NOCTUA NH-D15 رو انتخاب کردم :D

واقعا از بی صدایی و کاراییش شگفت زده شدم!!!

این نتیجه تست فیزیک 13 3dmark در فرکانس 4.7

دمای گرمترین هسته 53 درجه! توی بازی ها هم بیشتر از 50 ندیدم! نسبت به h100 که داشتم حدود 5 درجه خنک تره

دمای اتاقم 25 درجه است

لازم به ذکر هست که cpu من مد شده، زیر و روی ihs رو Liquid Ultra زدم

یک نکته دیگه ام باید عرض کنم چون رم های شانه بلند دارم فن 14 سانتی دوم رو نصب نکردم و به جاش از یک فن 12 سانتی کوگار ورتکس استفاده کردم

post-8297-0-22963900-1411033144_thumb.jpg

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

داداش یه عکس از سیستمت میذاری تا از دیدن ابهتش لذت ببریم؟ :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نتیجه خوبه ! البته از این ابعاد کمتر از این توقع نمیره !

همون D14 زیادی بزرگ بود دیگه این D15 ...

لینک به دیدگاه

NOCTUA NH-D15 چند گرفتی ....؟

منم 4790k دارم در مرحله تحقیق و خرید کولر هستم ....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نتیجه خوبه ! البته از این ابعاد کمتر از این توقع نمیره !

همون D14 زیادی بزرگ بود دیگه این D15 ...

بخصوص از نظر نویز واقعا کولاک کرده! من 4 تا h100 و h100i تست کردم همه شون نویز اعصاب خوردکنی داشتن ( حداقل برای من که به صداهای اضافی حساسم)

NOCTUA NH-D15 چند گرفتی ....؟

منم 4790k دارم در مرحله تحقیق و خرید کولر هستم ....

قیمتش درفروشگاه لیون کامپیوتر هست 340

اگر cpu رو مد نمی کنی و قصد اورکلاک هم نداری کولری مثل TureSprit 120 کاملا جوابگو هست

چون اصولا مشکل دمای این cpu ها بدون برداشتن ihs حل نمیشه، حتی بهترین واتر کولرهارو هم بگیری وقتی دما به درستی به سطح ihs منتقل نمیشه کاری از کولر بر نمیاد

لینک به دیدگاه

بخصوص از نظر نویز واقعا کولاک کرده! من 4 تا h100 و h100i تست کردم همه شون نویز اعصاب خوردکنی داشتن ( حداقل برای من که به صداهای اضافی حساسم)

قیمتش درفروشگاه لیون کامپیوتر هست 340

اگر cpu رو مد نمی کنی و قصد اورکلاک هم نداری کولری مثل TureSprit 120 کاملا جوابگو هست

چون اصولا مشکل دمای این cpu ها بدون برداشتن ihs حل نمیشه، حتی بهترین واتر کولرهارو هم بگیری وقتی دما به درستی به سطح ihs منتقل نمیشه کاری از کولر بر نمیاد

قصد اورکلاک دارم چون کارم بیشتر طراحی و تی ری دی مکس است همچنین برای رندرینگ و مدلینگ نیاز به اور هست ولی منظور ار مد و ihs رو نمیدونم چون خیلی در این زمنیه اطلاعات ندارم ... البته اور رو کسی برام انجام میده ولی تا خرید کولر فعلا اور رو دست نگه داشتم .... 

مگه میشه سی پی یو رو دست زد یا باز کرد .....؟؟  :eek: 

در ضمن تهران این مدل TureSprit 120 نیست خیلی گشتم ......  :wacko:  :crying: 

یکی از دوستان اهل فن به من گفت بالای 300 اگه می خوای هزینه کنی کولر Air نگیر کولر آبی بگیری بهتر ... حالا نمیدونم این حرف منطق علمی تخصصی داره یا نه ...!!؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قصد اورکلاک دارم چون کارم بیشتر طراحی و تی ری دی مکس است همچنین برای رندرینگ و مدلینگ نیاز به اور هست ولی منظور ار مد و ihs رو نمیدونم چون خیلی در این زمنیه اطلاعات ندارم ... البته اور رو کسی برام انجام میده ولی تا خرید کولر فعلا اور رو دست نگه داشتم .... 

مگه میشه سی پی یو رو دست زد یا باز کرد .....؟؟  :eek: 

در ضمن تهران این مدل TureSprit 120 نیست خیلی گشتم ......  :wacko:  :crying: 

یکی از دوستان اهل فن به من گفت بالای 300 اگه می خوای هزینه کنی کولر Air نگیر کولر آبی بگیری بهتر ... حالا نمیدونم این حرف منطق علمی تخصصی داره یا نه ...!!؟

در مورد مد کردن cpu این تاپیک بهمن جان رو بخونید کاملا متوجه میشید

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=15168

در مورد کولر هم من با h100i که الان 460 تومن قیمت داره مقایسه کردم به طور میانگین D15 حدود 5 درجه خنک تر از h100i هست با اینکه 120 تومن ارزون تره

واتر کولر کولرهای کلوز کارایی چندان بالاتری از ایرکولر های high end ندارن، واتر کولرهای کاستوم هم که باید بالای 1 تومن هزینه کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...