رفتن به مطلب

کمک فوری برا انتخاب مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام به دوستان

لطفا راهنمائی کنید از بین سه مادربرد ذیل کدام بهتره خیلی فوریه ممنون میشم منو دریابین:|

DFI DK P55-T3eH9

M.B MSI P55-GD65

ASUS P7P55D Deluxe

لینک به دیدگاه

هر سه این مین ها میتونن انتخابای خوبی باشن. اگه اور هم میکنید روی مین های DFI و Asus بیشتر فکر کنید

لینک به دیدگاه

دوستان من این مین رو بیشتر برا گیم و کار گرافیکی می خوام لطفا این موضوع هم در نظر بگیرین فقط از نظر کیفیت راهنمائی کنید قیمت رو مد نظر نگیرید

لینک به دیدگاه

دوستان من این مین رو بیشتر برا گیم و کار گرافیکی می خوام لطفا این موضوع هم در نظر بگیرین فقط از نظر کیفیت راهنمائی کنید قیمت رو مد نظر نگیرید

خب asus از همه لحاظ بهتره اگر برای کار گرافیکی و بازی میخواهید.

لینک به دیدگاه

این سه برد هر یک شرایط خوبی رو دارند.ولی در حالت کلی برد dfi انتخاب بهتری هست از لحاظ قیمت و کارایی.

لینک به دیدگاه

ضمنا گرافیک من 5870 هست مین dfi مشکلی با این گرافیک نداره

البته بنده یک مادربرد ماکسیموس 3 فرمولا ایسوس هم دارم که آقای حسینی عزیز زحمتشو کشیده یه کیس دیگه میخوام برا خونه ببندم از مادربرد شروع کردم:|

لینک به دیدگاه

M.b evga p55 ftw

به نظرم این مین کارایی بیشتری داره...البته نظر شخصی من هستش...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من هم ایسوز رو پیشنهاد می کنم و خودم هم دارم از این مادربورد استفاده می کنم هم برای oc و هم برای گیم و گرافیک و طول عمر بالا مادربورد ایسوز و قدرت بالا

این مادربورد خصوصیاتی داره که اون دو مدل دیگه ندارند مثل کارت صدای 10 کانال و خنک بودن بالای اون:->

باز هم ببخشید اگه نظر دادم :|

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

بلاخره بعد از کمکهای شما عزیزان و تحقیقات خودم مادربرد MSI P55-GD65 رو خریدم برا ی اولین بار msi رو انتخاب کردم

من خودم از طرافداران سرسخت ایسوس هستم گفتم چون یک مدل ایسوس دارم این یکی رو یه برند دیگه انتخاب کنم

واقعا از انتخابم راضی هستم آخرشه

هر کس تو این رده می خواد بخره همین رو پیشنهاد می کنم برای افراد مبتدی که اورکلاک رو خوب بلد نیستتند تنها با یک دکمه سی پی یو رو اور میکنه

سی پی یو من i7 860 است که فرکانس 2.8 رو داره که اون رو تا فرکانس 3.6 بالا برد:D:

ویرایش شده توسط as2008
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...