رفتن به مطلب

جا دادن کولر Macho داخل کیس X1 و Magnum II

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود خدمت دوستان عزیز

شاید برای یعضی از دوستان پیشم آمده باشه که به علت کم بودن ارتفاع کیسشون نتونستند کولر Thermalright HR-02 Macho رو استفاده کنند. بنده خودم کیس Magnum II داشتم و وقتی این کولر رو بستم روی برد ارتفاع فن اجازه بسته شدن درب بغل کیس رو نمیداد. گفتم یه راهنمایی کوچیک بکنم شاید این راه حل بتونه کمکی باشه برای دوستانی که ایم مشکل رو دارند یا قصد خرید این کولر رو دارند و ارتفاع کیس x1 و Magnum اون ها این اجاره رو نمیده.

در ایتدا به صورت پیشفرض برای اتصال فن به هیت سینک از 2 تا گیره فلزی استفاده میشه  که توی عکس هم مشخص کردم

post-14710-0-78123300-1411132806_thumb.jpg

اگر شما از این گیره ها استفاده کنید باعث میشه فن 2-1 سانت بلند تر بشه و گیر کنه به درب بغل.

شما اون 2 تا گیره فلزی رو نا دیده بگیرید. بک پلیت. هیت سیتک و تمام قطعات و پیچ هارو روی برد ببندید. مرحله آخر میمنونه وصل کردن فن به هیت سینک.

توی این قسمت شما نیاز به 4 عدد بست کمربندی 30 سانتی متری دارید که توی عکس هم مشخص کردم.

post-14710-0-49593000-1411132860_thumb.jpg

حالا کاری که  باید بکنید اینه که 2 تا از بست کمری ها رو از قسمت قفلش ببرید یعنی چیزی حدود 2 سانت.میشه مثل عکس زیر

post-14710-0-97214800-1411132912_thumb.jpg

توی این قسمت  فن رو پایین تر از جایی قرار بدید که با اون گیره های فلزی قرار داشت. حالا کاری که باید بکنید اینه که اون 2 تا بست کمری که سالم هست رو از داخل سوراخ فن رد کنید و از داخل شیار های هیت سینک عبور بدید تا برسه به طرف دیگه هیت سینک. وقتی رسید اون طرف کافیه اون بست کمری هایی که کوتاه کردید و فقط قفل دارند رو ببندید به اون بست هایی که از داخل فن و هیت سینک عبور کردند. اینجوری شما میتونید تا حدود 2 الی 3 سانت فن رو به پایین انتقال بدید که مانع از بسته شدن در بغل کیستون نشه دیگه.

post-14710-0-38138600-1411132968_thumb.jpg

post-14710-0-42252800-1411132991_thumb.jpg

اون 2 تا سوراخ پایینی فن که نزدیک مین بورد هست رو نیازی نیست کاری بکنید و با همین 2 تا بست فن بدون مشکل قرار میگیره و هیچ لرزش و نویزی هم نداره.

امیدوارم مطلب مفیدی بوده باشه

ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...