رفتن به مطلب

استفاده از تجربه شما در انتخاب کارت صدا

evrin1941
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان لیون.... من در ضمینه صدا هیچ تجربه ای ندارم.....

اقایون من به تازگی یه اسپیکر z906 گرفتم و کارت صدای انبورد alc1150 مادربورد msi z87-g45 استفاده میکنم.و قصد خرید کارت صدای حرفه ای دارم.نظر شما چیست ؟ بهبودی در کیفیت دارم ؟ اگر اره چه میزان ایا محسوسه ؟ 

از این دو کارت کدوم بهتره

ASUS XONAR ESSENCE STX SOUND CARD

Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional

پیشاپیش تشکر از راهنمایتون

ویرایش شده توسط evrin1941
لینک به دیدگاه

سلام عزیز

اسپیکر شما ورودی اپیتیکال داره و اگه به یه کارت صدایی که اپتیکال داره وصل بشه صدای بهتری ازش میتونی بگیری

اما در مورد تفاوت صدای مادربرد و کارت صدا باید بگم حدوده 10 برابر صدای کاتر صدا بهتر از مادربرده

من خودم شخصا سالهاست کریتیو کار میکنم

دو مدلی که نوشتی عالی هستن اما کارت صدای ایسوز خروجی اپتیک نداره

بناربر این بهتره کریتیو رو بگیری

امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم

یاعلی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آنبورد مادربرد شما که هیچ! حتی آنبورد مادربردهای سری گیمینگ گیابایت هم در حد xonar dx هستند. اگر اسپیکر شما 2.1 بود یا بیشتر قصد استفاده با هدفون رو داشتید من بدون معطلی میگفتم Xonar Essence STX تهیه کنید چون از TPA6120A2 شرکت TI استفاده میکنه که یکی از بهترین امپ های هدفون در جهان هست! ضمناً این کارت صدای دیجیتال رو هم به شما میده که به صورت کمبوی کواکس-تاس لینک هست و به راحتی میتونید به ورودی کواکس Z906 وصل کنید( همون که زرد رنگه)

اما چون شما اسپیکر 5.1 دارید, بهتره کارتی رو انتخاب کنید که قابلیت صدای سه بعدی خوب در گیمینگ رو به شما بده. کارت Essence STX از تکنولوژی صدای سه بعدی انحصاری ایسوس GX 2.5 استفاده میکنه که در ویندوز7 هم میلنگه چه برسه به 8 یا 8.1 . کارت XONAR PHOEBUS هم که ایسوس برای بازی در نظر گرفته از GX 3.0 استفاده میکنه. GX 3.0 بیشتر در ویندوز 8 خودش رو نشون میده ایسوس هم هنوز درایور خوبی برای این کارت که با 8.1 هم به خوبی بشه ازش استفاده کرد منتشر نکرده. Home Theater V4 ایسوس هم با ویندوز 8.1 بهینه نیست با 7 و 8 جواب میده. اگر اسپیکر 5.1 نداشتید قطعاً بین این دو یا شاید به طور کلی Essence STX توصیه میشد. اما چون 5.1 دارید و کلاً کارت های ایسوس از لحاظ درایور چنگی به دل نمیزنند برای سیستم ساراند توصیه نمیشوند.

اما کریتیو! :)

این شرکت اجازه استفاده از برخی پتنت ها و تکنولوژی های اختصاصی خودش رو به شرکت های دیگه نمیده. و خیلی هم روی همین مسئله حساس هستش. مثل غرامت 100 میلیونی که از اپل گرفت. پس به طور کلی اگر کارت صدایی دیدی که مثلاً از تراشه x-fi استفاده میکرد و هم مدل ساخت کریتیو موجود بود و هم ایسوس, حتماً کریتیو رو بخرید! ایسوس هم به همین دلیل در کارت های های اند خودش سراغ چیپست های سی مدیا یا AV100 رفته. کریتیو فقط به یک شرکت کره ای که زیادم معروف نیست اجزاه استفاده از همه پتنت ها رو در ساخت کارت های صدا میده.

اما این کارت Recon3D Fatal1ty Professional از نسل اول کارت های کریتیو با چیپست Sound Core3D هست که درایورهای زیاد خوبی ندارند. البته کریتیو با همکاری مایکروسافت حتی در آپدیت های ویندوز 8.1 هم هرچند وقت یکبار آپدیت برای افزایش کارایی کارت های سری Recon3D میده ولی بهتره نسل جدید کارت های کریتیو که از پردازنده Sound Core3D استفاده میکنند تهیه کنید که درایورهای بهتری دارند. کارتی مثل ZXr شرکت کریتیو حدود 900 تومان قیمت داره که برای کار شما بهتره!

باز هم یک مسئله دیگه وجود داره. کریتیو برای بازی از EAX در کارت های صدای قدیمی تر مثل سری X-FI استفاده میکرد که با بازی های قدیمی هم به خوبی سازگار بودند. اما در کارت هایی که از Sound Core3D استفاده میکنند از جمله Z و ZX و ZXr بجای EAX از ALchemy استفاده میشه که شما باید در برنامه Creative ALchemy بازی مورد نظرتون رو اضافه کنید. اما مشکل اینجاست که اگر اون بازی ساپورت نشه کلاً توی بازی هیچ صدایی ندارید و باید کلاً بیخیال صدای سه بعدی در بازی بشید! خودم که در چند بازی قدیمی امتحان کردم ALchemy جواب نمیداد ولی در بازی های جدید مثلاً 2013 به بعد معمولاً بدون مشکل کار میکنه.

لینک به دیدگاه

مرسی از راهنماتینون .... @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

creative Sound Blaster Z خریدم واقعا کیفیت فرق کرد.. مرسی

اما راجب خروجی اپتیک توضیح بدید لطفا.....

ایا 5.1 ساپورت میشه با اپتیک ؟ 

کیفیت اپتیک  چطوره ؟

لینک به دیدگاه

به نظر من هم creative Sound Blaster Z بهتر هست

چون این مارک فقط تو زمینه صدا فقط فعالیت داره و تمرکز در ساخت به مراتب بهتر از بقیه مارکهاست من خودم هم کریتیو دارم چند سال هست خیلی راضی ام

لینک به دیدگاه

creative Sound Blaster Z خریدم واقعا کیفیت فرق کرد.. مرسی

اما راجب خروجی اپتیک توضیح بدید لطفا.....

ایا 5.1 ساپورت میشه با اپتیک ؟ 

کیفیت اپتیک  چطوره ؟

سلام مجدد

مبارکت باشه

من اسپیکرم ورودی اپتیک نداره اما اوناییکه اپتیک رو تست کردن میگن کیفیتش واقعا فرق میکنه

مثه تفاوت کابل AVI با HDMI می مونه!!

شمام چون اسپیکرت اپتیک ساپورت میکنه حتما به اپتیک وصل کن تا لذت ببری

امیدوارم به کارت اومده باشه حرفام

یاعلی

ویرایش شده توسط creative s750
لینک به دیدگاه

مرسی دوست عزیز.کابل اپتیک ساپورت میکنه 5.1 ؟

مرسی دوست عزیز.کابل اپتیک ساپورت میکنه 5.1 ؟

سلام عزیز

اره 100 درصد

فقط سعی کن کابلی که میگیری هم از نظر کیفیت ساخت خوب باشه

موفق باشی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...