رفتن به مطلب

منتظر رونمایی AMD از محصولی مخوف باشید

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

AMD-Future-is-AMD-850x283.jpg),

بر اساس تویت های ارسال شده توسط AMDIndia به نظر میرسد در کمتر از 4 روز دیگر(25ماه میلادی جاری) شاهد معرفی یک  پردازنده گرافیکی از سری Radeon یا FirePro باشیم.

دقیقا یکسال پس از عرضه پردازنده های گرافیکی AMD ،Hawaii  درحال آماده سازی محصولی مخوف است.

با اینکه هیچ ایده قاطی در این زمینه وجود ندارد اما با توجه به رنگ قرمز تیزر میتوان به پردازنده های Radeon خوش بین بود،رنگ آبی هم ممکن است نشانی از خنک سازی توسط آب  باشد.

با این تفاسیر میتوان به رونمایی از Tonga XT مشکوک بود.شما چه فکر میکنید؟

لینک خبر:http://videocardz.com/52764/amd-teasing-new-product-is-it-radeon

تویت های منتشر شده:

Can you name our first product that processed graphics independently of the CPU? #FutureIsAMD pic.twitter.com/5O57eTf7Sc

— AMD India (@AMDIndia) September 20, 2014

Are you ready for a glimpse in to the future? #FutureIsAMD pic.twitter.com/9Q3haEgis0

— AMD India (@AMDIndia) September 20, 2014

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

AMD همیشه مخوف بوده  :ph34r:

:Hee Hee:  =))

خداروشکر کن ای ام دی هست، حداقل یه رقیبی برای اینتل و انویدیا وجود داره، همه ما میدونیم که ای ام دی هم از اینتل عقب تر هم از انویدیا

منتهی ای ام دی هم طرفدارای خاص خودشو داره و من به شخصه طرافدار شرکت خاصی نیستم، در هر صورت شرکتها سیاستهای خاص خودشون رو دارن

به طور مثال من سی پی یو های اینتل رو بیشتر قبول دارم و اینتل هم تهیه میکنم، اما کارت گرافیک از ای ام دی خوشم میاد وای ام میخرم پس...

ویرایش شده توسط NaeemSameti
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خداروشکر کن ای ام دی هست، حداقل یه رقیبی برای اینتل و انویدیا وجود داره، همه ما میدونیم که ای ام دی هم از اینتل عقب تر هم از انویدیا

منتهی ای ام دی هم طرفدارای خاص خودشو داره و من به شخصه طرافدار شرکت خاصی نیستم، در هر صورت شرکتها سیاستهای خاص خودشون رو دارن

به طور مثال من سی پی یو های اینتل رو بیشتر قبول دارم و اینتل هم تهیه میکنم، اما کارت گرافیک از ای ام دی خوشم میاد وای ام میخرم پس...

درود

دوست عزیز اینتل که در زمینه پردازش گرافیکی پیشرفته نه محصولی داره و نه حرفی برای گفتن.اینتل صرفا پردازنده های گرافیکی مجتمع ساده داره همین.

من فکر نمیکنم amd از nvidia  عقب باشه  و فقط تفاوتهایی طبیعی در محصولات و تکنولوژی دارن.قیمت ای ام دی هم که دیگه بماند.الان amd r9 270xتوی ایران خیلی موفق تر از محصولات هم قیمت nvidiaظاهر شده.

لینک به دیدگاه

درسته ای ام دی تو سی پی یو اشتباحاتی داشت و حظورشو تو رقابت کم رنگ کرد (البت تو سری fx)

ولی خواهش میکنم از دوستان چه در حال چه در گذشته یه گرافیک از amd نام ببرن که با تفاوت قیمتی بالاتر کارایی کمتری نسبت به nvidia داشته یا داره

نه تور خدا شما ها که این همه بد amd میگید یکی واسه نمون اسم بیارین(من میخام یاد بگیرم فقط محض یادگیری منو روشن کنید)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درسته ای ام دی تو سی پی یو اشتباحاتی داشت و حظورشو تو رقابت کم رنگ کرد (البت تو سری fx)

ولی خواهش میکنم از دوستان چه در حال چه در گذشته یه گرافیک از amd نام ببرن که با تفاوت قیمتی بالاتر کارایی کمتری نسبت به nvidia داشته یا داره

نه تور خدا شما ها که این همه بد amd میگید یکی واسه نمون اسم بیارین(من میخام یاد بگیرم فقط محض یادگیری منو روشن کنید)

درود

مشکل اینجاست که برخی از عزیزان فکر میکنند که تکنولوژی و امکانات هر دو رقیب باید 100%یکسان باشه!خب این که نمیشه،حتما در هر محصولی نسبت به رقیب باید برتری و کاستی هایی وجود داشته بشه.

همین تفاوت هاست که عده ای رو به سمت یک محصول خاص سوق میده.

متاسفانه قیمتهای کشور هیچ تناسبی با قیمت واقعی محصول نداره.از سمت دیگه ما ملت واقع گرایی نیستیم و همیشه دنبال شایعات  میریم.

لینک به دیدگاه

دوستان و انویدیا دوستان هر از چند دوره یی یک کارت AMD تهیه کنید نکنه ورشکست شه رقیب نمونه برای اندویا.

لینک به دیدگاه

درود

مشکل اینجاست که برخی از عزیزان فکر میکنند که تکنولوژی و امکانات هر دو رقیب باید 100%یکسان باشه!خب این که نمیشه،حتما در هر محصولی نسبت به رقیب باید برتری و کاستی هایی وجود داشته بشه.

همین تفاوت هاست که عده ای رو به سمت یک محصول خاص سوق میده.

متاسفانه قیمتهای کشور هیچ تناسبی با قیمت واقعی محصول نداره.از سمت دیگه ما ملت واقع گرایی نیستیم و همیشه دنبال شایعات  میریم.

دقیقا همین طوره

من 5 سال تو بازار بودم (الان نیستم)واقعا تو گرافیک amd عالی عمل کرده

انویدا هم جهشش رو از سری 600 داشته یعنی یک نسل قبل تر

دوستان قدیمی تر که میدونن دیگه, همیشه انویدیا بیت ریت بالا میگرف و فرکانس مموری و جی پی یو رو پایین

بعد از سری 600 بود مثل amd  ببت ریتو کاهش داد و فرکانس مموری و جی پی رو افزایش داد

تازه همون زمانها بود که خبر سرقت چندین هزار سند محرمانه amd توسط مهندسان این شرکت وفروش به انویدیا هم تو سایتها زده شد

احساسی نباشین (کمی منطقی برخورد کنید)

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

دقیقا همین طوره

من 5 سال تو بازار بودم (الان نیستم)واقعا تو گرافیک amd عالی عمل کرده

انویدا هم جهشش رو از سری 600 داشته یعنی یک نسل قبل تر

دوستان قدیمی تر که میدونن دیگه, همیشه انویدیا بیت ریت بالا میگرف و فرکانس مموری و جی پی یو رو پایین

بعد از سری 600 بود مثل amd  ببت ریتو کاهش داد و فرکانس مموری و جی پی رو افزایش داد

تازه همون زمانها بود که خبر سرقت چندین هزار سند محرمانه amd توسط مهندسان این شرکت وفروش به انویدیا هم تو سایتها زده شد

احساسی نباشین (کمی منطقی برخورد کنید)

میشه یه لینک بزارید ببینیم جریان از چه قرار بوده؟ :-?

لینک به دیدگاه

البته عزیز فرکانس رو که پایین میگرفت صحیح اما فرکانس شیدر هاش 2 برابر فرکانس gpu بود.از زمان کپلر بود که nv فرکانس شیدر ها رو با فرکانس gpu برابر کرد.از قدیم actual shader کارتهای nv به ازای هر کودا 2 بود و کارتهای amd حدود 0.73 بود بعد از کپلر actaual shader انویدیا 1 شد.یعنی انویدیا برای اینکه بتونه فرکانس شیدرهاش رو نصف کنه که باعث بشه هر هسته حرارت کمتری تولید کنه درنتیجه بتونه تعداد هسته بیشتری رو تو یه چیپ جا بده احتیاجی نداشته سند دزدی کنه چون یه فرد آماتور هم اینرو میدونه.این دو برابر بودن فرکانس شیدر ها و حالا برابر بودنش وابسته به نیاز زمانه عوض شده یک زمانی هسته های با قدرت بیشتر مطرح بود الان تعداد هسته بیشتر.

وظایفی که بر عهده gpu هستند رو میشه اینطوری مثال زد که شما مثلا 2048 تا cg125 رو در نظر بگیرید که میخوایین بار بزنین که جمعا میشه مثلا 10 تن و همین 10 تن رو میخوایین تو 4 تا کامیون بار بزنین.شما برای موتور سیکلت ها از 2048 کارگر استفاده میکنین و و برای 4 تا کامیون از 4 تا لودر بهره میبرین.اگر بخوایین موتورها رو با لودر بار بزنین با اینکه لودرها کلی از کارگر ها قویتر هستن کلی بیشتر زمان میبره تا موتورها رو بار بزنن.برای بعضی کارها به تعداد زیاد ولی قدرت کم نیازه این اتفاقی هست که باعث ایجاد تغییر شد.

-------------------------------------------------------------

اون زمانی هم که nv پهنای باند رو بالا میگرفت دلیلش این بود که نمیتونست از مموری های ddr5 در معماریش استفاده کنه در حالی که ati میتونست واسه همین (مثل الان که amd پهتای باند بالا میزنه چون معماریش با فرکانسهایی مثل nv سازگاری نداره) پهنای باند بالا میزد.

هر کدوم از دو شرکت گاهی از دیگری پیشی گرفتن و همیشه nv جلو نبوده زمانی که سری 5000 nv اومد و حتی بهترین و بالاترین کارتهای سری 5000 در حد رادئون 9700 معمولی و نهایتا 9700 pro کارایی داشتند و nv رقیبی برای 9800 و 9800xt و 9800xtx نداشت.کارتهای سری 5000 ati کلی زودتر از سری 400 انویدیا به بازار اومدن و dx 11 در انحصار ati بود کارتهای سری 7000 هم بودند که .... اما nv هم سری 8000 رو با غولی مل 8800 داشت یا  رقیب تک هسته ای برای 580 تو زمان خودش از طرف amd وجود نداشت titan برجی بود که مدتها معجزه دنیای گیم بود.برای 780ti رفیبی که بتونه شکستش بده وجود نداشت.الانم سری 9 اومده و amd پاسخی براش نداره ولی هر آن امکان برگشتن دوباره ورق هست

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

میشه یه لینک بزارید ببینیم جریان از چه قرار بوده؟ :-?

در گوگل سرچ کنید

amd  سند محرمانه

لینک به دیدگاه

البته عزیز فرکانس رو که پایین میگرفت صحیح اما فرکانس شیدر هاش 2 برابر فرکانس gpu بود.از زمان کپلر بود که nv فرکانس شیدر ها رو با فرکانس gpu برابر کرد.از قدیم actual shader کارتهای nv به ازای هر کودا 2 بود و کارتهای amd حدود 0.73 بود بعد از کپلر actaual shader انویدیا 1 شد.یعنی انویدیا برای اینکه بتونه فرکانس شیدرهاش رو نصف کنه که باعث بشه هر هسته حرارت کمتری تولید کنه درنتیجه بتونه تعداد هسته بیشتری رو تو یه چیپ جا بده احتیاجی نداشته سند دزدی کنه چون یه فرد آماتور هم اینرو میدونه.این دو برابر بودن فرکانس شیدر ها و حالا برابر بودنش وابسته به نیاز زمانه عوض شده یک زمانی هسته های با قدرت بیشتر مطرح بود الان تعداد هسته بیشتر.

وظایفی که بر عهده gpu هستند رو میشه اینطوری مثال زد که شما مثلا 2048 تا cg125 رو در نظر بگیرید که میخوایین بار بزنین که جمعا میشه مثلا 10 تن و همین 10 تن رو میخوایین تو 4 تا کامیون بار بزنین.شما برای موتور سیکلت ها از 2048 کارگر استفاده میکنین و و برای 4 تا کامیون از 4 تا لودر بهره میبرین.اگر بخوایین موتورها رو با لودر بار بزنین با اینکه لودرها کلی از کارگر ها قویتر هستن کلی بیشتر زمان میبره تا موتورها رو بار بزنن.برای بعضی کارها به تعداد زیاد ولی قدرت کم نیازه این اتفاقی هست که باعث ایجاد تغییر شد.

-------------------------------------------------------------

اون زمانی هم که nv پهنای باند رو بالا میگرفت دلیلش این بود که نمیتونست از مموری های ddr5 در معماریش استفاده کنه در حالی که ati میتونست واسه همین (مثل الان که amd پهتای باند بالا میزنه چون معماریش با فرکانسهایی مثل nv سازگاری نداره) پهنای باند بالا میزد.

هر کدوم از دو شرکت گاهی از دیگری پیشی گرفتن و همیشه nv جلو نبوده زمانی که سری 5000 nv اومد و حتی بهترین و بالاترین کارتهای سری 5000 در حد رادئون 9700 معمولی و نهایتا 9700 pro کارایی داشتند و nv رقیبی برای 9800 و 9800xt و 9800xtx نداشت.کارتهای سری 5000 ati کلی زودتر از سری 400 انویدیا به بازار اومدن و dx 11 در انحصار ati بود کارتهای سری 7000 هم بودند که .... اما nv هم سری 8000 رو با غولی مل 8800 داشت یا  رقیب تک هسته ای برای 580 تو زمان خودش از طرف amd وجود نداشت titan برجی بود که مدتها معجزه دنیای گیم بود.برای 780ti رفیبی که بتونه شکستش بده وجود نداشت.الانم سری 9 اومده و amd پاسخی براش نداره ولی هر آن امکان برگشتن دوباره ورق هست

از قدیم actual shader کارتهای nv به ازای هر کودا 2 بود و کارتهای amd حدود 0.73 بود

هر کودا  از قدیم!!منظور چه قدر قدیمه ؟من تا اون جایی که یادمه تکنولوژی کودا خیلی قدیمی نیست(البت زیاد اطلاعی ندارم و در مورد ورودش به کارتها بیشتر توضیح بدین)

نیاز زمانه عوض شده یک زمانی هسته های با قدرت بیشتر مطرح بود الان تعداد هسته بیشتر.

خوب الان دلیل اینکه سری جدید(مکس ول) هستها رو کاهش دادن چی بوده (چون نمیدونم میخام توضیاحتی رو که میدین یاد بگیرم)

این لینک خبر ارمین خان  http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=33418?st=0

بیت ریت بالاتر برا ارتباط جی پی یو با موری داخلیش هست ,حالا اون زمانی که رزولیشن های بالا عمومی نبود این بیت ریت بالا کاریی داشت یا الان که مانیتورهای 4k امدن و amd کارتهای قدرتمندشو با بیت ریت بالا بیرون داده؟!

580 تو زمان خودش از طرف amd وجود نداشت titan برجی بود که مدتها معجزه دنیای گیم بود.برای 780ti رفیبی که بتونه شکستش بده وجود نداشت.الانم سری 9 اومده و amd پاسخی براش نداره

شما قیمتهای اینا رو با تستهاشون بزارید(لطفا)و توضیح بدید این رقیبایی که نام برید با چه قیمتی به برتری خودشون مینازن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...