رفتن به مطلب

نظر سنجی در مورد بهترین سرویس دهنده adsl

ariagan
 اشتراک گذاری

اینترنت  

30 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. بهترین اینترنت؟

• شاتل
    • آسیا تک
    • پیشگامان
    • پارس آنلاین
    • های وب
    • نداگستر صبا
      0
    • داده‌گستر عصرنوین
    • داده پردازی فن آوا
      0
    • انتقال داده‌های رهام داتک
      0
    • عصر انتقال دادها
      0
    • مخابرات
    • کارا امین ارتباط
      0
    • لایزر
      0

Recommended Posts

دوستان در نظر سنجی شرکت کنید و اگر اطلاعات و سوالاتی در باره هریک از سرویس دهنده ها دارید ذکر کنید.

لینک به دیدگاه

دوستان کسایی که آسیا تک و های وب وپارس آنلاین دارند میخوام بپرسم که جریان حداقل تبادل اطلاعات برا تعرفه نا محدود چیه؟

مثلا حد اقل 15 گیگ یعنی اینکه 15 گیگ سرعت بالا و بقیه اش سرعت پایین؟بعد سرعت پایین چنده؟

لینک به دیدگاه

نظر سنجی کامل نیست!آسیا تک و بعضیهای دیگه رو نداره!

ویرایش شده توسط ariagan
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده کچل شدم از بس گفتم این مخابرات دزد و دغل بازه / واسش تایپیکم زدم با مدرک چند مورد دیگه هم بخواین

بهش اضافه میکنم مثل : دست کاریه پسوردها و کم شدن از حجم در ساعات شبانه رایگان ( البته کاملا به صورت حرفه ای ) 

بازم بگین مخابرات بهترینه بابا خبر ندارین اون پشت مشتا چه کارایی میکنن 

لینک به دیدگاه

بنده کچل شدم از بس گفتم این مخابرات دزد و دغل بازه / واسش تایپیکم زدم با مدرک چند مورد دیگه هم بخواین

بهش اضافه میکنم مثل : دست کاریه پسوردها و کم شدن از حجم در ساعات شبانه رایگان ( البته کاملا به صورت حرفه ای ) 

بازم بگین مخابرات بهترینه بابا خبر ندارین اون پشت مشتا چه کارایی میکنن 

:clapping:  :clapping:  :clapping:  منم شدیدا موافقم .... یکی از دوستان تجربه کرده بود .... واقعا سرویس مزخرفیه .....

ویرایش شده توسط Naser.Morsali
لینک به دیدگاه

دوستان کسایی که آسیا تک و های وب وپارس آنلاین دارند میخوام بپرسم که جریان حداقل تبادل اطلاعات برا تعرفه نا محدود چیه؟

مثلا حد اقل 15 گیگ یعنی اینکه 15 گیگ سرعت بالا و بقیه اش سرعت پایین؟بعد سرعت پایین چنده؟

دوست عزیز من آسیا تک دارم  ...

سرویس 20 گیگ در ماه با سرعت 1 مگ ماهی 63 تومان میدم ....

سرعت دانلود در روز 450 تا 550 کیلوبیت و در شبانه 80 تا 100 کیلیوبیت از ساعت 1 الی 8 هم ساعات رایگانه .....

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

دو مگ اسیا تک ۶ گیگ در ماه

با idm حدود 600 تا 450 دانلود می کنم واقعا عالیه

لینک به دیدگاه

من شاتل داشتم عوض کردم پارس انلاین گرفتم واقعا ناراصیم

یه بار 1 هفته اینترنت نداشتیم زنگ میزدم میگفتن این هفته وسطش دو روز تعطیله بین التعطیلین هست کاری نمیکنیم! و من 1 هفته نت نداشتم و حتی ازم عذر خواهی نکردن

ساعات رایگانش کمه و خیلی سریع سرعتتو کم میکنن

پشتبانی الان بهتر شده ولی بازم به پای شاتل نمیرسه

کیفیتش واقعا پایینه مثلا اگر شما به طور روزانه ساعات 7 تا 2 ظهر خونه نباشین اینا سیستمشونو تنظیم میکنن تو اون زمان یه روز خونه بمونین میبینین که سرعتتون 15 کیلوبایته! واقعا مسخرس!

الان 2 هفتس لاست پکیج هام زیاد شدن و کانکشن هام پیادار نیستن و فقط میگن درس میشه ولی نمیشه! مثلا اگر از سایت شیر یا بدون دانلود مننجر دانلود کنین و وسطش کانکشنتون قطع بشه باید از اول دوانلودش کنید، فیلمم که نمیشه دید!

در حالی که شاتل فوق العاده خوب بود قدرشو ندونستم

الان پارس انلاین داره شبانه رایگانشو حظف میکنه منم سرویسم تموم شه شاتل میگیرم اشتباه کردم پارس گرفتم!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده پارس انلاین دارم در یک ماه اخیر هر شب 14 گیگ دانلود میکردم الان دیگه رایگان رو برداشتن  :(

لینک به دیدگاه

ببخشید استارتر عزیز

من میخوام رای بدم ولی گزینه ی هیچ کدام رو نمیبینم .

خدایی گزینه ی هیچ کدام رو اضافه کن بعد تفاوت رو خودتون حس خواهید کرد اینترنت اینجا میدونی یعنی چی واقعا از اساتید و همه ی دوستانی که دارن این متن رو میخونن عذر خواهی میکنم واسه به کار بردن این کلمه ولی ما باید بین آشغال و آشغالتر یکی رو انتخاب کنیم .

در مورد پارس آفلاین ببخشید پارس انلاین 15 گیگ با سرعت kb400-700kb با توجه به انتخاب تعرفه تون که بهش میگن سرعت بالا که وبعدشم سرعت میاد رو سرعت دوست داشتنی 30kb تا اخر دوره.

p.m : اقا این پارس انلاین دزدی بیش نیستند اول طرح مصرف منصفانه 30 گیگ بود که بعد یه مدتی شد 22 گیگ و دوباره کم شد که نهایتا همون طور که در جریانید شده 15گیگ و طبق محاسباتم سال دیگه همین موقع -10 گیگ رو میتونیم با سرعت بالا دان کنیم.  

ویرایش شده توسط bi5tvxq
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...