رفتن به مطلب

مشکل در روشن شدن سیستم

aliebrahimi04
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید

بنده امروز سی پی یو 4790k رو تهیه کردم و یه مادربرد asus z87-a داشتم که میخواستم سی پی رو نصب کنم

اول سی پی یو رو در جای خودش قرار دادم و بعد خمیر سیلیکون زدم و بعد کولر سی پی یو رو نصب کردم.کولر سی پی یو noctua nh-u12p هست که دو تا فن کوگار روش انداختم.

وبعد تمام کابل ها و هارد و گرافیک و ... رو نصب کردم و روشن کردم.مشکلی که باهاش مواجه شدم دیدم که صدای بوقی که سیستم در لحظه روشن شدن میزنه رو ایندفعه نزد.و هیچ صفحه ای بالا نمیاد روی مانیتور.

بعد اومدم روی مادربرد رو دیدم که متوجه شدم یه چراغی پایین سوکت سی پی یو روشن هست.رنگش هم قرمز هستش.بعد مراجعه کردم به دفترچه مادربرد دیدم این چراغ که اسمش cpu led هست وقتی روشن میشه که سیستم اروری در رابطه با سی پی یو داشته باشه و تا لحظه ای که این ارور حل نشه این چراغ روشن میمونه.

تمام اینها رو گفتم که شما من رو کمک کنید چون اولین بار بود که یه سیستم خوب نصب کردم بعد اینطوری زد تو ذوقم.ان شاالله که مشکل خاصی نباشه.

زیاد حرف زدم.شرمنده

خواهشا کمک کنید عجله دارم

مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت اساتید

بنده امروز سی پی یو 4790k رو تهیه کردم و یه مادربرد asus z87-a داشتم که میخواستم سی پی رو نصب کنم

اول سی پی یو رو در جای خودش قرار دادم و بعد خمیر سیلیکون زدم و بعد کولر سی پی یو رو نصب کردم.کولر سی پی یو noctua nh-u12p هست که دو تا فن کوگار روش انداختم.

وبعد تمام کابل ها و هارد و گرافیک و ... رو نصب کردم و روشن کردم.مشکلی که باهاش مواجه شدم دیدم که صدای بوقی که سیستم در لحظه روشن شدن میزنه رو ایندفعه نزد.و هیچ صفحه ای بالا نمیاد روی مانیتور.

بعد اومدم روی مادربرد رو دیدم که متوجه شدم یه چراغی پایین سوکت سی پی یو روشن هست.رنگش هم قرمز هستش.بعد مراجعه کردم به دفترچه مادربرد دیدم این چراغ که اسمش cpu led هست وقتی روشن میشه که سیستم اروری در رابطه با سی پی یو داشته باشه و تا لحظه ای که این ارور حل نشه این چراغ روشن میمونه.

تمام اینها رو گفتم که شما من رو کمک کنید چون اولین بار بود که یه سیستم خوب نصب کردم بعد اینطوری زد تو ذوقم.ان شاالله که مشکل خاصی نباشه.

زیاد حرف زدم.شرمنده

خواهشا کمک کنید عجله دارم

مرسی

سلام

کانکتور 8 پینی(2*4)تغذیه پردازنده رو وصل کردی(سمت چپ بالای سوکت پردازنده مابین 2حرارتگیر)؟

ممکنه برای پشتیبانی از این پردازنده بایوس به بروزرسانی نیاز داشته باشه

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

سلام

کانکتور 8 پینی(2*4)تغذیه پردازنده رو وصل کردی؟

ممکنه بایوس به بروزرسانی نیاز داشته باشه

سلام

کانکتور 8 پینی(2*4)تغذیه پردازنده رو وصل کردی؟

ممکنه بایوس به بروزرسانی نیاز داشته باشه

بله وصل هستش

یعنی نباید سیستم روشن شه تا عملیات آپدیت رو انجام بدم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله وصل هستش

یعنی نباید سیستم روشن شه تا عملیات آپدیت رو انجام بدم؟

بسته به مدل خیر-آخرین بایوس:

البته برخی مدلها فقط کافیه فایل رو روی فلش بریزی و به درگاه مخصوص وصل کنی خودش آپدیت میشه-اما برای برای پشتیبانی از این نسل پردازنده ها باید حتما از طریق ویندوز با برنامه همراه فایل بایوس آپدیت کنی-به منظور به روزرسانیManagement Engine

Description Z87-A BIOS 2103 and BIOS updater

Improve system stability. File Size 12.66 MBytesupdate 2014/09/12 Download from Global

لینک به دیدگاه

بسته به مدل خیر-آخرین بایوس:

البته برخی مدلها فقط کافیه فایل رو روی فلش بریزی و به درگاه مخصوص وصل کنی خودش آپدیت میشه-اما برای برای پشتیبانی از این نسل پردازنده ها باید حتما از طریق ویندوز با برنامه همراه فایل بایوس آپدیت کنی-به منظور به روزرسانیManagement Engine

Description Z87-A BIOS 2103 and BIOS updater

Improve system stability. File Size 12.66 MBytesupdate 2014/09/12 Download from Global

مرسی

فایل رو دانلود کرم 

فقط مراحل نصبش رو توضیح میدی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی

فایل رو دانلود کرم 

فقط مراحل نصبش رو توضیح میدی

خواهش

باید سیستم رو با یه پردازنده دیگه بوت کنی(نسل3)

فایل فشرده رو استخراج  و برنامه Update.exe  رو اجرا و فایل بایوس رو انتخاب  و سپس آپدیت کن-بعد اینکار از پردازنده جدید لذت ببر.

لینک به دیدگاه

خواهش

باید سیستم رو با یه پردازنده دیگه بوت کنی(نسل3)

فایل فشرده رو استخراج  و برنامه Update.exe  رو اجرا و فایل بایوس رو انتخاب  و سپس آپدیت کن-بعد اینکار از پردازنده جدید لذت ببر.

خیلی ممنون

چند تا سوال:یعنی مطمئن باشم این اخطار برای قدیمی بودن ورژن بایوسه؟

دیگه هیچ راهی نداره که بدون این که پردازنده دیگه ای رو نصب کنم بتونم بایوس رو آپدیت کنم؟

لینک به دیدگاه

سوال زیاد میکنم؟نه؟

دو تا فن کوگار که وصل کردم به کولر سی پی یو رو به سوکت جدا به پاور وصل کنم و یا به سوکت cpu fan مادربرد وصل کنم؟مادربرد فقط یدونه جای cpu fan داره.یدونه سوکت دیگه هم داره به نام cpu-opt

سه تا هم سوکت داره به نام cha-fan 

کیس من green x9 هستش که فن کنترولر داره.شما پیشنهاد میکنید که تمام فن ها رو به فن کنترولر وصل کنم؟

لینک به دیدگاه

شما اگر فن سی پی رو درست وصل نکنید هم این مشکل پیش میاد یا هر کدوم از فن های دیگه سیستم رو اشتباه وصل کرده باشید اون چراغ روشن میشه
فن های کولر سی پی یو باید به 2 تا سوکت cpu-fan , cpu-opt وصل بشه فقط به همین 2 تا وصل کنید نه جای دیگه

فن های کیس هم به cha-fan

اگر دوست داشتید به فن کنترلر هم میشه فقط فن های کیس رو وصل کنید
اگر هم در نهایت مشکل پا بر جا موند شما دونه دونه فن هارو وصل کن اول فقط با مال سی پی یو چک کن ببین چی میشه

ویرایش شده توسط VTG
لینک به دیدگاه

شما اگر فن سی پی رو درست وصل نکنید هم این مشکل پیش میاد یا هر کدوم از فن های دیگه سیستم رو اشتباه وصل کرده باشید اون چراغ روشن میشه

فن های کولر سی پی یو باید به 2 تا سوکت cpu-fan , cpu-opt وصل بشه فقط به همین 2 تا وصل کنید نه جای دیگه

فن های کیس هم به cha-fan

اگر دوست داشتید به فن کنترلر هم میشه فقط فن های کیس رو وصل کنید

اگر هم در نهایت مشکل پا بر جا موند شما دونه دونه فن هارو وصل کن اول فقط با مال سی پی یو چک کن ببین چی میشه

مرسی

من فی الحال دوتا فن سی پی یو دارم و دوتا سوکت که یکی cpu-fan هست اون یکی هم cpu-opt.

منظور شما اینه که یکی از فن ها رو وصل کنم به cpu-fan و یکیش هم وصل کنم به cpu-opt?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستی سی پی یو های g3220 -g1820 نسل سوم هستش؟

بله

خیلی ممنون

چند تا سوال:یعنی مطمئن باشم این اخطار برای قدیمی بودن ورژن بایوسه؟

دیگه هیچ راهی نداره که بدون این که پردازنده دیگه ای رو نصب کنم بتونم بایوس رو آپدیت کنم؟

احتمال زیاد-خیر

مرسی

من فی الحال دوتا فن سی پی یو دارم و دوتا سوکت که یکی cpu-fan هست اون یکی هم cpu-opt.

منظور شما اینه که یکی از فن ها رو وصل کنم به cpu-fan و یکیش هم وصل کنم به cpu-opt?

opt یعنی اختیاری یا ثانویه

اصلا cpu-opt چی هست؟

یعنی اختیاری یا ثانویه

لینک به دیدگاه

بله

احتمال زیاد-خیر

opt یعنی اختیاری یا ثانویه

یعنی اختیاری یا ثانویه

مرسی

من سی پی یو g3220 رو تهیه کردم و نصب کردم و بدون مشکل سیستم اومد بالا و بایوس رو آپدیت کردم.

بعد سی پی یو 4790 رو جایگزین کردم ولی باز مشکل قبل پابرجاست.

مشکل چیه واقعا؟خیلی ناراحتم.کمک کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...