رفتن به مطلب

کمک فوری : تک کاناله شدن رم سیستم

mohammad.amin89
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بحضورتون عرض شود رمهای سیستم رو خارج کردم،ازاون موقع دیگه سیستم تک کاناله شده ،وقتی رمهارو روی اسلاتهای همرنگ قرارمیدم ویندوز اصلا" بالا نمیاد،اما وقتی روی اسلاتهای غیرهمرنگ قرار میگیرن ویندوزآپ میشه.درضمن رمهارو جداگانه هم تست کردم مشکلی ندارن،بایوس روآپدیت کردم ،روی دیفالت قرار دادم خلاصه همه این کارهارو انجام دادم اما باز افاقه نکرده هنوزم بصورت تک کارمیکنم.لذا خواهشمند از دوستان هرچه سریعتر برای حل مشکل ،بنده رو راهنمایی کنند

msi z68 g3 b3

intel corei i5 3210

patriot 2*4g 2133

ssd 50 ocz

green 1000w

hard 500+500 wd

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

قسمت اتصال رمها رو با یه پارچه اغشته  با کمی الکل و یا ادکلن(ترجیحا اگه بود اسپری کانتاکت شور خشک) تمیز کن وبزار کامل خشک شه.(خیلی ملایم که پارچه به چیزی گیر نکنه وباعث کندن و خرابی بشه)

اگه جواب نداد در کانل های هم رنگ دوم تست کن

اگه جواب نداد ترتیب گذاشتن در کنالهای هم رنگ رو جا به جا کن

اگر جواب داد حتما اطلاع رسانی کن

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

سلام مجدد

اقداماتی که دوست بزرگوارمون مهرزادجان فرمودن انجام دادم ولی نتیجه نداد اما نکته ای که متوجه شدم اینکه اسلات سوم مادربورد کار نمیکنه چون با رم تکی هم امتحان کردم ،اسلاتهای دیگه ویندوز بالا میاد ولی اسلات سوم خیر. نظر دوستان چی هست؟

لینک به دیدگاه

سلام مجدد

اقداماتی که دوست بزرگوارمون مهرزادجان فرمودن انجام دادم ولی نتیجه نداد اما نکته ای که متوجه شدم اینکه اسلات سوم مادربورد کار نمیکنه چون با رم تکی هم امتحان کردم ،اسلاتهای دیگه ویندوز بالا میاد ولی اسلات سوم خیر. نظر دوستان چی هست؟

شما احیانا در کنار در اوردن رم سی پی یو رو از جاش در نیاوردین؟

چون معمولا کار نکردن اسلات رم ها برای کج شدن بعضی از خارهای سوکت سی پی یو هست

لینک به دیدگاه

چرا اتفاقا" سی پی یو رو نیز خارج کردم برای تعویض خمیرش ولی همیشه درست سر جاش قرار دادم

لینک به دیدگاه

دوستان کمک کنید دیگه!

لینک به دیدگاه

چرا اتفاقا" سی پی یو رو نیز خارج کردم برای تعویض خمیرش ولی همیشه درست سر جاش قرار دادم

خوب پیشنهاد میکنم سی پی یو رو به ارامی در بیارین(خیلی بادقت)

بعد چک کنید ببینید خارهای سوکت ایرادی ندارن(دقت کنید که خارها بسیار به تماس فیزیکی حساس هستن)

اگر خارها مرتب بودن محل اتصالهای سی پی یو(نه خارهای سوکتها :-SS فقط خود سی پیو ) رو با  یه پارچه اغشته  با کمی الکل و یا ادکلن(ترجیحا اگه بود اسپری کانتاکت شور خشک) تمیز کن وبزار کامل خشک شه(شاید خوب محل اتصالها تمیز نیست و بعضی پایه ها اتصالشون دچار مشکل میشه)

لینک به دیدگاه

بعد چک کنید ببینید خارهای سوکت ایرادی ندارن(دقت کنید که خارها بسیار به تماس فیزیکی حساس هستن)

اگر خارها مرتب بودن محل اتصالهای سی پی یو(نه خارهای سوکتها :-SS فقط خود سی پیو ) رو با  یه پارچه اغشته  با کمی الکل و یا ادکلن(ترجیحا اگه بود اسپری کانتاکت شور خشک) تمیز کن وبزار کامل خشک شه(شاید خوب محل اتصالها تمیز نیست و بعضی پایه ها اتصالشون دچار مشکل میشه)

از راهنماییتون متشکرم.چشم همین الان این کارو میکنم نتیجه رو اعلام می کنم

لینک به دیدگاه

باز هم مشکل

با سلام به همه دوستان

همه کارهایی که این دوستمون گفته درسته انجام بده اگر دوباره درست نشد لطفا هر کاری را که اون روز انجام دادی و این اتفاق افتاد را برای من تعریف کن حتی اگر دستت روغنی هم بوده و این کارها را انجام دادی

بعدش یه کاری را میگم تا انجام بدی ولی با ریسک خودت چون نمیدونم در چه حدی با اینطور چیزها اشنایی داری و این هم اگر درست انجام ندی خطرناک هست

اگر گارانتی داره هم ببر بده درستش کنن

لینک به دیدگاه

باتشکر از دوستان بسیار گرامی وبزرگوار مخصوصا" جناب قائم مقامی عزیز، با باز کردن سی پی یو وتمیز کردنش مشکل حل شد وسیستم الان درحالت دوال کار می کنه

لینک به دیدگاه

باتشکر از دوستان بسیار گرامی وبزرگوار مخصوصا" جناب قائم مقامی عزیز، با باز کردن سی پی یو وتمیز کردنش مشکل حل شد وسیستم الان درحالت دوال کار می کنه

خواهش میکنم دوست من

خوشال شدم مشکل حاد نبود(کج شدن پایه های سوکت سی پی یو)و مشکلتون برطرف شد. @};-

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

متشکرم دوستان عزیزم

انشاالله همیشه موفق وموید باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...