رفتن به مطلب

سوال در مورد تفاوت پردازنده هاي سري K و سري None-K اينتل Haswell

Recommended Posts

سلام

همينطور که همه ميدونند پردازنده هاي سري K قابليت اور دارند اما سري None-K اين قابليت را ندارند .

الان چک کردم ديدم در سري None-K يک سري امکاناتي هست که در سري K وجود ندارد ! مثلا :

Intel® vPro Technology
Intel® Stable Image Platform Program (SIPP)
Trusted Execution Technology

من فکر مي کردم فقط قابليت اورکلاک در اين مدل ها متفاوت هست اما اين سه مورد هم در سري None-K وجود دارد که در سري K نيست .

اين موارد دقيقا چه کاري انجام مي دهند و چرا در سري K گنجانده نشده اند ؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست خوبم فقط اون سه مورد نیست، موارد دیگری هم هست که در 4770 وجود داره اما در 4770K نداره.

این موارد مربوط میشه به نوع کاربری، انتظار اینتل از خریدار اینه که کسی که 4770 تهیه میکنه احتمالا" برای مصارف سرور و هاستینگ و این قبیل موارده. از این رو برخی امکانات پردازنده برای اون مصارف اضافه تر گنجانده شده است. اما کسی که 4770K میخره، اینتل انتظار داره که طرف باهاش بازی کنه، اوورکلاک کنه، و خلاصه مصارف سنگین رندرینگ رو انجام بده. از این رو دیگه نیازی به برخی موارد و امکانات در مدل K نیست.

ویرایش شده توسط ARMIN ABISHI
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...