رفتن به مطلب

Steam : Valve با 100 میلیون اکانت رکورد دار شد

VFSDF
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

11811452710726717879.jpg

اصلا تعجب نکنید! باز هم ثبت رکوردی خیره کننده از شبکه محبوب Steam شاهد هستیم که توانسته حتی از شبکه هایی همچون Xbox Live و PSN پیشی بگیرد.
امروز بطور رسمی Valve اعلام کرد در حال حاضر تعداد کاربران این شبکه بیشتر از 100 میلیون حساب فعال رسیده است که این رقم برای بازیهای رایانه ایی بسیار خیره کننده و حیرت اور میباشد.

Alden Kroll در این رابطه افزود:
ما تمام تلاش خود را برای افزایش تعداد عناوین خود خواهیم کرد در حال حاضر بیش از ۳۷۰۰ بازی در این شبکه وجود دارد که حدود ۱۳۰۰ بازی نیز امسال اضافه خواهد شد. این در حالی است که سال پیش نیز حدود ۹۰۴ بازی اضافه شده بود.

Steam Has Passed 100 Million Active Accounts, Valve Launches Steam Discovery Update | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

لینک به دیدگاه

قدرت و پشتیبانی و امکانات steam از هر شبکه اجتماعی و بازی قوی تر و بهتر هست 

ای کاش تمام بازی های origin هم قابلیت فعال سازی روی استیم رو داشت ولی نداره مهم ترین و بهترین بازی اوریجین سری بتلفیلد هست که بیشتر نسخه ها فقط روی اوریجین قابل فعال سازی هست و از این موضوع متنفر هستم چون اوریجین واقعا پشتیبانی بدی داره shame on EA

sticker375x360.u1.png

لینک به دیدگاه

درود

بسیار عالی و قابل حدس البته. من خودم ارادت زیادی نسبت به شرکت معظم valve دارم :Not Worthy:

لینک به دیدگاه

از موقعی که نیمه جان و ضد تروریست رو داد بیرون توی لیست محبوب ترین شرکتهای من قرار گرفت !

دمش گرم !!!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...