رفتن به مطلب

مشکل لپ تاپ acer aspire v3-571G

big VULTURE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان

یه مدته لپ تاپم یه مشکلی پیدا کرده که یکدفعه صفحه ی ارور زیر میاد و بعد سیستم ریست میشه . لطفا کسایی که اطلاعاتی دارن کمک کنن . ممنونم :)

post-15235-0-85367700-1411575861_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

قبل اون یه مدت چیکار کردین ؟؟

چی نصب کردین ؟؟

چی پاک کردین ؟؟

کجاها رو تغییر دادین ؟؟

لینک به دیدگاه

سلام

قبل اون یه مدت چیکار کردین ؟؟

چی نصب کردین ؟؟

چی پاک کردین ؟؟

کجاها رو تغییر دادین ؟؟

تنها چیزی که تو ذهنمه اینه که بعد از یه تعویض ویندوز مشکل جدی شده !

لینک به دیدگاه

بلو اسکرین کلا حکایت از ناپایداری سیستم داره که علتاش میتونه از ناهماهنگی رم یا اورکلاک باشه که در مورد شما میتونه گزینه اول باشه.رم هاشو باز کن جاشو روی اسلات عوض کن اگه دوتاست تکی استفاده کن نتیجشو بگو

خصوصیتو نگاه کن

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بلو اسکرین کلا حکایت از ناپایداری سیستم داره که علتاش میتونه از ناهماهنگی رم یا اورکلاک باشه که در مورد شما میتونه گزینه اول باشه.رم هاشو باز کن جاشو روی اسلات عوض کن اگه دوتاست تکی استفاده کن نتیجشو بگو

اینم فکر خوبیه

تنها چیزی که تو ذهنمه اینه که بعد از یه تعویض ویندوز مشکل جدی شده !

لپ تاپ رو چند مدت هست که دارینش ؟؟؟ ( اگه زیاد هستش مثلاً بالا 2 سال که روزی 5-6 ساعت روشن بودش ، شاید حرارت پردازنده یا گرافیک با بالا رفت عامل این ارور هست ) میتونین با نرم افزار دما رو مانیتور کنین

میتونین با جستجوی کد 0x000000F4 ببینین مشکل چیه ( من نگاه کردم 1-2 راه حل نیستش )

وقتی کار خاصی انجام میدین اینطوری میشه یا نه ؟؟ کاری هم نکنین این مشکل هستش ؟؟

لینک به دیدگاه

خصوصیتو نگاه کن

یه رم 4 داره . جاشو روی اسلات عوض کردم باید ببینم فرقی کرده یا نه !؟

اینم فکر خوبیه

لپ تاپ رو چند مدت هست که دارینش ؟؟؟ ( اگه زیاد هستش مثلاً بالا 2 سال که روزی 5-6 ساعت روشن بودش ، شاید حرارت پردازنده یا گرافیک با بالا رفت عامل این ارور هست ) میتونین با نرم افزار دما رو مانیتور کنین

میتونین با جستجوی کد 0x000000F4 ببینین مشکل چیه ( من نگاه کردم 1-2 راه حل نیستش )

وقتی کار خاصی انجام میدین اینطوری میشه یا نه ؟؟ کاری هم نکنین این مشکل هستش ؟؟

دو ساله که دارمش . معمولا روزی 5 - 6 ساعت هم بیشتر روشن بوده .

متوجه کار خاصی نشدم که باعث اتفاق افتادن ارور بشه . البته احساس میکنم وقتی یه ضربه در حد گذاشتن رو میز با یه ضربه کوچیک میخوره این اتفاق می افته ! مشکل سخت افزاری میتونه داشته باشه ؟؟

لینک به دیدگاه

دوستان کسی برنامه به درد بخور برای تست سلامت رم و هارد سراغ داره ؟

لینک به دیدگاه

احتمال میدم مشکل از هارد دیسک باشه.

میتونید از برنامه ی HD Sentinel استفاده کنید و عکس صفحه ی اولش رو اینجا قرار بدید؟

اگر تا این حد سیستم پایدار نمیمونه، میتونید به دسکتاپ متصلش کنید و تست بگیرید.

لینک به دیدگاه

با این تفاسیر بیشتر ذهنم میره به سمت بدسکتور

با نرم افزار HDD Regenator در دیسک Hiren's boot هاردتون رو تست کنین .

ولی احتمال داره بعد از اینکه ویندوز نصب کردین سیستم با یک آ÷دیت یا نرم افزار جدید سر ناسازگاری داره

ویرایش شده توسط Vill
لینک به دیدگاه

کارهایی که کردم .
عوض کردن ویندوز
عوض کردن جای رم
تست cpu با SuperPI
تست رم با memtest
تست هارد با HD Tune Pro
و استفاده از AIDA64.Extreme برای تست قطعات همزمان سیستم !
اما با هیچ اروری مواجه نشدم !
سیستم هیچ وقت اور نشده بوده .
الان آنتی ویروس نصب نیست اما قبلا شید نصب بود .
به سیستم دیگه ای دسترسی ندارم تا قطعات رو جا به جا کنم .

البته چند روزیه سیستم اوکی شده ولی بعید میدونم که همین طور بمونه ! چون هیچ کار مثبتی نکردم اما سیستم پایدار شد به همین خاطر نگرانم که یه هو سیستم خراب بشه !

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

سلام

احتمالا خیلی بالا مشکل از رم هستش منم قبلا با این مشکل هم برای پی سی هم لبتاپ مواجه شدم که با تعویض رم هام مشکل حل شده حتی رم های قبلیم روی سیستم های دیگه به خوبی کار کردن ولی روی سیستم بنده این مشکل رو داشتند و همیشه نرم افزار ها نمیتونن مشکل یه رم یا هارد دیسک رو بیان کنن بخاطر همین رمهاتونو عوض کنید احتمالا90 درصد مشکلتون حل مبشه

الته ممکنه از هارد دیسکتون هم باشه

لینک به دیدگاه

بلو اسکرین علت هایه زیادی داره-اول رم-دوم گرما-سوم چیپ گرافیک-چهارم اپدیت گردن ویندوز اگه اورجینال نباشه-پنجم خودcpuالبته خیلی کم پیش میاد- و چند دلیل دیگه که به اونا بر نخوردم هنوز

ویرایش شده توسط s_saeed2010
لینک به دیدگاه

سلام

احتمالا خیلی بالا مشکل از رم هستش منم قبلا با این مشکل هم برای پی سی هم لبتاپ مواجه شدم که با تعویض رم هام مشکل حل شده حتی رم های قبلیم روی سیستم های دیگه به خوبی کار کردن ولی روی سیستم بنده این مشکل رو داشتند و همیشه نرم افزار ها نمیتونن مشکل یه رم یا هارد دیسک رو بیان کنن بخاطر همین رمهاتونو عوض کنید احتمالا90 درصد مشکلتون حل مبشه

الته ممکنه از هارد دیسکتون هم باشه

ممنون از راهنمایتون دوست عزیز من هم اول فکر میکردم مشکل از رم باشه اما hd tune pro این ارور رو داد اینه که من به هارد شک کردم !

post-15235-0-40633900-1412678107_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...